sağolun arkadaşlar , yalnız olmadığımı anladım, beni anlayabilecek birilerinin var olduğunu bilmek rahatlattı beni,önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz biz, ama şimdiden umudum yok, sanırım alışıyorum çocuksuz çift olma durumuna..
kimseye aldırış etme.ben evleneli kasımda 3 yıl olcak.aslında çok yeniyiz.biz evliyken eşim hala okuyodu.sonra kısa dönem askere gitti geldi.daha yeni yeni rayına oturuyo bizde herşey.bide ben kayınvalidemle bir oturuyorum.çok şükür o bana kötü bişey demiyo.hatta rahat mı battı boşverin daha erken falan diyo.ama aynı seninde dediğin gibi çevredeki insanların ne zaman çocuk yapcan,bebek var mı,hala düşünmüyomusunuz demeli sinir bozuyo.ben pkoluyum.senin sorunun ne bilmiyorum ama inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun hayırlısıyla..herkes konuşsun sen moralini yüksek tut.burda eş çok önemli.benim eşim benim hep yanımda.yeri geldi beraber gittik kontrole.takma diyo.zamanı değil demekki Allah biliyo nezaman vericeni diyo.çokta haklı.umarım senin eşinde sana destek oluyodur.lütfen canını sıkma.yeri geldiğindede net bir şekilde seni üzenlere cevabını ver :)
Valla ben 16 aydır uğraşıyorum ne stres yaptığımda oldu nede stres yapmadığımda.olmayınca ol-mu-yor.zaten stres yapmamak insanın elinde olan bişey değil ki.her ay aynı hayal kırıklığını yaşa bakalım stres oluyo mu olmuyo mu?olmaması bir dert etraftan gelen sorular ayrı dert zaten.bizi kendi halimize bıraksalr belki daha az stres yapıcaz ama nerde.hem kendi derdimizle uğraşıyoruz bir de millete dert anlatıyoruz.sanki tasası millete düştü.bir yere giderken acaba o soruyu sorarlar mı ki diye kafamdan cvplar düşünüyorum ne desem diye.zor durum.Allah hepimizi kurtarsın
bende bu ara arayıp nasılsın diye soranlara uyuz oluyorum:)
ya nasılsam nasılım,herkese hergün bedenimi mi anlatıcam:)
ama şaka bi tarafa yarın test günüm ya haber verin diyolar
negatif çıkarsa bi üzülmeye zaman yok,hemen arayıp herkese sölicen
yada pozitif çıktı diyelim, ya ben hemen sölemek istemiyosam,belki kese görünene kadar yada kalp atışını duyana kadar beklemek istiyom
ya streslimiyim ben acaba
ne zman yapcan test
benimde 6 yıldır olmuyor ve bende neler duydum neler ....
bende herkese olmuyor benim sorunum var diyorum artık
duyduklarımsa : mesela eşim arabayı değiştiriyor yok neden araba alıyormuşuzda tedavi olalımmışta tüp bebek yaptıralımmış sanki garantitık diye oluyor
ve denedik olmadı bu seferde yılmayın tekrar tekrar deneyin sanki çok kolay sanki benim totom iğnelikkalbura döndü caanım totoşumm
yarın kan testine gidicem,tabi kırmızılar bu gece süpriz yapmazsa:)
adetimi perş-cuma bekliyorum ama dr 12.gün belli olur adete kadar düşünme oldumu olmadımı diye dedi
düne kadar 2 gündür adet olmuşum gibi ağrım vardı,bugün geçti
göğüslerim ilk defa bu kadar şişti,biraz acı da var ama öle dayanılmıcak gibi değil
2 yıldır ilk defa yaşıyorum ben bunları
yine negatif çıkarsa artık ben neye uyuz olucam:)
çatlatma iğneesi mi olmuştun. inş olur. bende bu aydan bi umutluyum bi umutsuzum. hiç belirtim yok. midem bulanıo ama o sürekli olur zaten.
çatlatma iğneesi mi olmuştun. inş olur. bende bu aydan bi umutluyum bi umutsuzum. hiç belirtim yok. midem bulanıo ama o sürekli olur zaten.
aşılama oldum
2 ay önce çatlatma iğnesi olmuştum ama bişe çıkmadı o zaman tabi
öyle deme
yakın arkadaşımın adetten bir hafta önce karnı ağrımaya başlar,göğüslerim ağzıma giricek artık der,ağzında demir tadı olur,onun için hep adet belirtisiydi bunlar
bende diyodumki adet ve gebelik belirtileri aynıymış,inanmıyodu
ama bu ay oldu
hatta bize gelmişlerdi demiştiki biz bu ay çalışamadık,umudum yok,zaten karnım ağrımaya başladı,kesin adet olucam diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?