sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

çok ufak. göremiorum

ya şu ay şu oldu düşünmedime ben gerçekten inanmıyorum. sonuçta döllenme zamanı düşünüon mu düşünmüon mu? illaki düşünür insan. neyse ya. ama gerçekten böle diyenlere sinir oluyorum.

son yazdığında çok komikti. daha nasıl unutulabilir ki. dediğin gibi insan olduğumu unuttuğum aylar bile oldu. ee niye olmadı. yoksa biz çocuk yapmayı mı bilmioruz

bu arada ne öğretmenisin ve meb de misin??

bende bayrama millete diyeceklerimi düşünmeye başladım şimdiden :)

boşver erkekler anlamaz. takılma. soranlara eşim çocuk istemior dersin. o açıklasın

walla bizim aşılamayla tuttu ya, bana öle geldi, bilmiyomuşuz,
bak dra deneyimli tabi halletti hemen:)
mebdeyim canım tek. tas. şimdi de seneye ne olur belli deil:)

bende bu ay rahim filmi çektiricem..benden bazı ilaçlar istedi doktorum senden ne istediler..

rahim filmi çektiren arkadaşlar biraz bilgi verebilirmi acaba ?

mesela hangi ilaçları kullandınız vs.

bugün regl oldum ben. devlet hastanesinde çektircem. yarın randevu almaya gideceğim. regglin 1. gününde gel randevu al demişlerdi. geçen ay reglin 5. gününde gittim randevu vermediler. nasıl ağlamıştım

iyi tarafındn bak. en azından sıkıntının kaynağını öğrenmiş oldun. tüplerin açılınca hamile kalman kolay olacak en azından

burda da ne çok izmitli var :)

birde bu çocuk işi ne masraflı ya. ben doğum parasından korkuyordum. yapma parası daha pahalı.

birde bu çocuk işi ne masraflı ya. ben doğum parasından korkuyordum. yapma parası daha pahalı.

masrafında haklısın canım,
benim polip,film aşılama 2000 oldu,her defasında 40 lira muayene 2 yıldır düşün artık az daha sıksak bi tüp bebek parası

ya izmitte çok sanayi var ondan mı acaba:44:

biz dün test yatırdık
374,9 çıktı
artık kesin dedi
haftaya perş ultrasonla bakıcak
boşmu dolumu, içmi dışmı belli olur heralde o zaman

vaauvv degerlerin cok güzel cıkmış..
hadi bide keseyi kalp atışlarını duydun mu şöyle bii oooh çekersin artık:)))

Allah kucagına almayı nasip etsin

bende bayrama millete diyeceklerimi düşünmeye başladım şimdiden :)

boşver erkekler anlamaz. takılma. soranlara eşim çocuk istemior dersin. o açıklasın

ah canım keşk onu demekle bitse
artık inan istemiyoruz diyemiyorum sıkıldım artıkk

he valla izmitlileri stress basmış
kaçalım bu şehirdennn

rahim filmi çektirceksin he hadi bakalım sizden sonra da sıra bana gelir..
bende tahsin özbeke giderim bi fiyat alırım sonra üniv. ye giderim ama oraya git gel yolparasına özelde karşılar yani:)) şu ramazan bi gecsin bakalım nolcaz yaa ...

benim polip,film aşılama 2000 oldu,her defasında 40 lira muayene 2 yıldır düşün artık az daha sıksak bi tüp bebek parası

benim paramda yok

çocuk yok bana yok. gökten bebek yağsa bana düşmez

gelecekse senn yaş kaçtı. unutuyorum hep. daha önceden hamile kaldın galiba. bi kere hamile kalınca rahim filmine gerek görmüolar genelde.

bence izmit kendi cokstressli bi şehir.
sakin değil huzurlu değil...

canım az az gidince cok belli olmuyo ama benim suana kadar nerdeyse hiç bişi yaptırmadım sadece klomen filan 500 tl yi buldu
bide kürtaj olucaktım 350 tl demişti neyseki üniv. hastanesine gidip ( bi tanıdık sayesinde) ücretsiz yaptırmıştım...

bende istanbuldnım. ama alakası olduğunu düşünmüorum. hamile kalan da çok var çünkü.

gelecekse senn yaş kaçtı. unutuyorum hep. daha önceden hamile kaldın galiba. bi kere hamile kalınca rahim filmine gerek görmüolar genelde.

aa gercekten mii
cok sevindim dicem ama
bizim bi ark. da bi kere hamile kaldı
sonra rahim filmi cekilmiş tüplerden bir kapalı cıkmış...
bende diyorum kendi kendime bi kere hamile kaldım demekki öyle bi sorun yok diyorum ama bilmiyorum kafam cok karışık.
bu ay da boş gecicek sonraki ay giderim doktora..
benim yaş 27 bucuj canım malesef
yaş küçük olsa hiç takmıcam da eşimde 31 ...

bende istanbuldnım. ama alakası olduğunu düşünmüorum. hamile kalan da çok var çünkü.

ay bilmiyorum kafam cok karışık...
ama sana şunu söyliyim
benim şahsen hayatım cok stressli
iş- ev -eş arasında koştura koştura yaşıyorum
şöyle bi huzu bulsam sanki hersey daha farklı olucak gibime geliyor:44::44:

ee benim ablam , enişte üzerine ceket atsa hamile kalıyo.. ama bir elin beş parmagı aynı değil işte

sağol canım,keseyi görüp kalp atışlarını duyarsam o zaman inanıcam:)

hatta geçenlerde ablam bana şunu anlatıyor
Farkında değil kardeşini ne kadar üzdügü...
( d.kontrol hapına ara vermiş,o ay da ara kanaması olmuş agrısı olmuş doktora gitmiş
ilacı bıraktım demiş
doktorda cocuk mu düşünüyorsun demiş yok Allah korusun demiş
ama herseyin o kadar iyi ki dikkat et hamile kalabilirsin demiş) bana anlatıyo böyle güle güle..
yani o kadar yaralandım ki o an
ve biliyo benim hamile kalamadıgımı

bana göre yaş olarak daha iyisiniz :) hemde en azından bi kere hamile klmışsın. ben hiç kalmadım. ben 27, eşim 35

biz fakülteye hiç gidemedik,randevuyla deilmiş heralde,sabahın köründe gidiliyomuş galiba
sizin ne güzel tanıdık warmış
benimde olsa giderdim şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…