ada tıp ta sadık beye gidiyorum şuanda .. (sadık akbıyıklı)
tekrar klomen vereceklerini sanmıyorum filmin çekilmediyse çekeceklerdir onlar çekmezlersede sen söyle ..
tipitipizz biz :))
Allah Allah neden ki :)))
evet bu topic bize moral oluyor. hepimiz benziyor birbirmize. belki de bizim incelenmemeiz lazım ha. demekkş aynı tip insanların çocuğu zor oluyor. biz nasıl bi tipiz ki[/QUOTE
ben başlıym; ben herşeyi kafaya takarım
bende bende
ben öğretmenim derse girerken daha mı çok düşündüm acaba,aşılama olduğum günden beri evde oturuyom, hatta yatıyom, düşünmemekle ilgisi yok bence,bide olmuyosa mesela her ay daha az düşünür artık insan,bunun sınırı mı war yani,
şöle mi mesela
-ya ben bu son ay insan olduğumu unuttum,hamile kaldım
-ya canım biz o aşamaya gelemedik demekki ondan:)))
ya kızlar size bişey danışıcam.
şimdi çevremde bana bu bebek olayıyla ilgili bişey dediklerinde şunu derim bunu derim diye benimkine söylüyorum böle terslemek babında yanii
benimkide dün bana ters konuştu
sana kimse bişi demicek zaten o zaman kimseyle görüşmeyelim artık gibilerinden ..
çok moralim bozuldu.
bende kime dedim ki bişey dedim aksine böle diyom ama kimseye bişey demiyorum susuyorum farkındaysan dedim ama çok çok moralim bozuldu
baya bikonuşmadım onunla...
sen dedim benim psikolojimi anlamazsın senin tuzun kuru dedim
o zaman biri bişey dediğinde gidin ona sorun diyim sen anlatırsın dedim sana kimse bişey sormuyo tabi dedim..
tamam bana gönder diyoo
olmuyo işte öyle
çok canım sıkıldı dün akşam... bana başkalarını savundugu zaman nefret ediyorum ...
ya şu ay şu oldu düşünmedime ben gerçekten inanmıyorum. sonuçta döllenme zamanı düşünüon mu düşünmüon mu? illaki düşünür insan. neyse ya. ama gerçekten böle diyenlere sinir oluyorum.
son yazdığında çok komikti. daha nasıl unutulabilir ki. dediğin gibi insan olduğumu unuttuğum aylar bile oldu. ee niye olmadı. yoksa biz çocuk yapmayı mı bilmioruz
bu arada ne öğretmenisin ve meb de misin??
bende bu ay rahim filmi çektiricem..benden bazı ilaçlar istedi doktorum senden ne istediler..
rahim filmi çektiren arkadaşlar biraz bilgi verebilirmi acaba ?
mesela hangi ilaçları kullandınız vs.
ben bugün rahim filmi isini hallettim...
sonuc ic acici olmadi maalesef, hayal kirikligina ugradim
sol tüp kapali ve rahim agzini kistler kapatmis nerdeyse
simdi bir daha ki ay anestezili olarak temizleme felan yapilcak :18:
rahim filmi cektirmek isin kolay tarafiymis anlasilan
moralim cok bozuk coook
burda da ne çok izmitli var :)
birde bu çocuk işi ne masraflı ya. ben doğum parasından korkuyordum. yapma parası daha pahalı.
biz dün test yatırdık
374,9 çıktı
artık kesin dedi
haftaya perş ultrasonla bakıcak
boşmu dolumu, içmi dışmı belli olur heralde o zaman
bende bayrama millete diyeceklerimi düşünmeye başladım şimdiden :)
boşver erkekler anlamaz. takılma. soranlara eşim çocuk istemior dersin. o açıklasın
burda da ne çok izmitli var :)
birde bu çocuk işi ne masraflı ya. ben doğum parasından korkuyordum. yapma parası daha pahalı.
masrafında haklısın canım,
benim polip,film aşılama 2000 oldu,her defasında 40 lira muayene 2 yıldır düşün artık az daha sıksak bi tüp bebek parası
ya izmitte çok sanayi var ondan mı acaba:44:
masrafında haklısın canım,
benim polip,film aşılama 2000 oldu,her defasında 40 lira muayene 2 yıldır düşün artık az daha sıksak bi tüp bebek parası
ya izmitte çok sanayi var ondan mı acaba:44:
bence izmit kendi cokstressli bi şehir.
sakin değil huzurlu değil...
canım az az gidince cok belli olmuyo ama benim suana kadar nerdeyse hiç bişi yaptırmadım sadece klomen filan 500 tl yi buldu
bide kürtaj olucaktım 350 tl demişti neyseki üniv. hastanesine gidip ( bi tanıdık sayesinde) ücretsiz yaptırmıştım...
gelecekse senn yaş kaçtı. unutuyorum hep. daha önceden hamile kaldın galiba. bi kere hamile kalınca rahim filmine gerek görmüolar genelde.
bende istanbuldnım. ama alakası olduğunu düşünmüorum. hamile kalan da çok var çünkü.
vaauvv degerlerin cok güzel cıkmış..
hadi bide keseyi kalp atışlarını duydun mu şöyle bii oooh çekersin artık:)))
Allah kucagına almayı nasip etsin
ah canım keşk onu demekle bitse
artık inan istemiyoruz diyemiyorum sıkıldım artıkk
he valla izmitlileri stress basmış
kaçalım bu şehirdennn
rahim filmi çektirceksin he hadi bakalım sizden sonra da sıra bana gelir..
bende tahsin özbeke giderim bi fiyat alırım sonra üniv. ye giderim ama oraya git gel yolparasına özelde karşılar yani:)) şu ramazan bi gecsin bakalım nolcaz yaa ...
aa gercekten mii
cok sevindim dicem ama
bizim bi ark. da bi kere hamile kaldı
sonra rahim filmi cekilmiş tüplerden bir kapalı cıkmış...
bende diyorum kendi kendime bi kere hamile kaldım demekki öyle bi sorun yok diyorum ama bilmiyorum kafam cok karışık.
bu ay da boş gecicek sonraki ay giderim doktora..
benim yaş 27 bucuj canımmalesef
yaş küçük olsa hiç takmıcam da eşimde 31 ...
bence izmit kendi cokstressli bi şehir.
sakin değil huzurlu değil...
canım az az gidince cok belli olmuyo ama benim suana kadar nerdeyse hiç bişi yaptırmadım sadece klomen filan 500 tl yi buldu
bide kürtaj olucaktım 350 tl demişti neyseki üniv. hastanesine gidip ( bi tanıdık sayesinde) ücretsiz yaptırmıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?