sen yabancı değilsin!

kipkivircik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
25
24
3
39
merhaba hanımlar
moralim çok bozuldu da ben mi abartıyorum diyorum belki normaldir diyorum ama çok kırıldım size de bi anlatayım istedim.

yeni doğum yapmış bir arkadaşım var 2 ayı dolmak üzere. farklı şehirlerdeyiz 2 saatlik ama gidip gelme yok aramızda yeni evli sayılır zaten. hamileyken ve doğumdan sonra sık sık tel.de görüşüyoduk.benim bebeğime de geldi baya hediye aldi her geldiginde. sevdiğim önemsedigim bir arkadaşım yani.

bebeğine hediye aldım bi kaç parça bişey çok şirin baya dolaştım özenerek aldım yani. tatilde onun olduğu şehre geldik. bi gün öncesinden msj attım"burdayız seni ve bebeği görmek için 1-2 saatliğine uğramak istiyorum" beni ve kızımı görünce mutlu olacağını düşünmüştüm bende görmek istiyodum. oda cevap olarak "canım bebek huzursuz gazlı, bende berbat haldeyim, eşimde yok bugün. sen yabancı değilsin sonra gelsen olur mu" demiş.msj görmedim 10dk.sonra aradı çok kötüyüm bebek hiç durmuyo falan dedi sonra gelsen ayıp mı olur dedi.bende tamam dedim ben bi daha gelemem artık dedim.oda havalar ısınınca annesinin evine gideceğini söyledi oraya gelirsiniz dedi. bende olur dedim.ama durdukça koymaya başladı bu davranışı. şuanda da yanında annesi var. ve ben yabancı değilsem benden çekineceği bir durumda yok biz onunla birlikte çok kaldık her halini biliyorum.bende berbat haldeydim bebekten sonra ama bana geldiği zamanlarda ama hiç reddetmedim güzel ağırlamaya çalıştım mutlu oldum önemseyip gelmesine. ama bu sen yabancı değilsin lafına takıldım. bu şekilde reddetmesi sanki gelmesende olur benim için çok önemli değilsin yada seninle uğraşamam hiç demek gibi bişey oldu. ki ben gerçekten yabanci değilim görmek istiyorum bebeği ve onu 1-2 saat giderim diye düşünmüştüm hazırlık falan tabiki beklemiyodum. ama böyle zırt pırt gelen gereksiz bi kapı komşusuymuşum gibi davranmasına çok bozuldum. demekki çok strese girdi geleceğimi söylediğimde.bende bundan sonra ondan bir talep gelmediği sürece görüşmemeye karar verdim. istemediğini böyle belli ettikten sonra yüzsüzlük yapmak istemiyorum.hatasını anlasın istiyorum.

Bence istememek olarak algılamayın bunu sizinde bebeğiniz varsa anlamalısınız, belki çok zor bi gece geçirdi belki bebek durmuyor evi müsait değil ve sizi yabancı görmeyip açıkça belirtmiş. Bende bebeğimin hasta olduğu zamanlarda yakın arkadaşlarımın misafirliğini iptal etmişliğim oldu önceden davet ettiğim halde. Bebekli olunca herşey ona bağlı oluyor emin ol oda istememiştir ama dediği gibi sizi yakın hissettiği için başka zaman gelmenizi istemiştir. Bence alınganlık etmeyin yakın bi arkadaşınızmış size karşı bi art niyeti olacağını sanmam

merhaba hanımlar
moralim çok bozuldu da ben mi abartıyorum diyorum belki normaldir diyorum ama çok kırıldım size de bi anlatayım istedim.

yeni doğum yapmış bir arkadaşım var 2 ayı dolmak üzere. farklı şehirlerdeyiz 2 saatlik ama gidip gelme yok aramızda yeni evli sayılır zaten. hamileyken ve doğumdan sonra sık sık tel.de görüşüyoduk.benim bebeğime de geldi baya hediye aldi her geldiginde. sevdiğim önemsedigim bir arkadaşım yani.

bebeğine hediye aldım bi kaç parça bişey çok şirin baya dolaştım özenerek aldım yani. tatilde onun olduğu şehre geldik. bi gün öncesinden msj attım"burdayız seni ve bebeği görmek için 1-2 saatliğine uğramak istiyorum" beni ve kızımı görünce mutlu olacağını düşünmüştüm bende görmek istiyodum. oda cevap olarak "canım bebek huzursuz gazlı, bende berbat haldeyim, eşimde yok bugün. sen yabancı değilsin sonra gelsen olur mu" demiş.msj görmedim 10dk.sonra aradı çok kötüyüm bebek hiç durmuyo falan dedi sonra gelsen ayıp mı olur dedi.bende tamam dedim ben bi daha gelemem artık dedim.oda havalar ısınınca annesinin evine gideceğini söyledi oraya gelirsiniz dedi. bende olur dedim.ama durdukça koymaya başladı bu davranışı. şuanda da yanında annesi var. ve ben yabancı değilsem benden çekineceği bir durumda yok biz onunla birlikte çok kaldık her halini biliyorum.bende berbat haldeydim bebekten sonra ama bana geldiği zamanlarda ama hiç reddetmedim güzel ağırlamaya çalıştım mutlu oldum önemseyip gelmesine. ama bu sen yabancı değilsin lafına takıldım. bu şekilde reddetmesi sanki gelmesende olur benim için çok önemli değilsin yada seninle uğraşamam hiç demek gibi bişey oldu. ki ben gerçekten yabanci değilim görmek istiyorum bebeği ve onu 1-2 saat giderim diye düşünmüştüm hazırlık falan tabiki beklemiyodum. ama böyle zırt pırt gelen gereksiz bi kapı komşusuymuşum gibi davranmasına çok bozuldum. demekki çok strese girdi geleceğimi söylediğimde.bende bundan sonra ondan bir talep gelmediği sürece görüşmemeye karar verdim. istemediğini böyle belli ettikten sonra yüzsüzlük yapmak istemiyorum.hatasını anlasın istiyorum.

Selam aleykum. Hemen aklına kötü şeyleri getirme.
Belkide kocasıyla önemli bir durumu vardı. Belki kavga etiler. Belkide gerçekten çok kötü bir halde öyle görmeni istemedi.

Alınganlık yapmayın,normal şartlarda haklısınız ancak çok kötü bir süreç geçiriyordur ve bu süreçte aynada kendini bile görmek istemiyor olabilir.
Lohusalık süreci çok kötü geçiyorsa şayet akıl mantık kalmıyor insanda. Kendimden biliyorum. Tamam ben gelmek isteyen arkadaşlarıma gelmeyin demedim demezdim ama arkadaşınız belli ki çok kötü.
Arkadaşı ve dostuysanız bekleyin biraz daha.

ne güzel söylemiş açık açık
ben bazen kimseyle görüşmek istemeyince çok zorlayınca birileri buluşalım diye mecbur yalan söylüyorum o daha mı güzel
kendinize bağlamayın tamamen lohusalıkla ilgili ruh hali huzursuz olmasıyla ilgili alınganlığa gerek yok bence

Sen yabasnci degilsin ,anla beni demis akliniza kotu bisdi gelmesin ,
Evde bir sorunu var belli ,
Bir acidanda bakinca her daim orada degilsiniz ,geri cevirecek kadar vahim bir durumu var demek ki

merhaba hanımlar

Fazla alınganlık yapmıyor musunuz sizce ?

Valla bence benim dostum gelecek asla geri cevirmem sonucta yabanci degilsin demis ama insan yabanci gibi hissetmedigi bir insanin karsisina her haliyle cikabilir ayip yapmis onca yoldan gelmissiniz ayni mahallede fln olsa sık gorusseniz tamam dicemde onemsememiş bnce sizi

bazen oyle gunler oluyorki kimseyi gormek istemiyorsunuz.aglamis olabilir gözleri şis olabilir.anlayacaginiz ve soracaginiz icin ertelemis olabilir.cok sıkıntili bir gundeyse ev felan daginiksa gormenizi istememis olabilir.yakin arkadas olabilirsiniz insan bazen en yakinlarina zor durumlarini daginikliklarini gormesini istemez.bence kotu dusunmeyin.ama cok kirildiysaniz gitmek icin davet etmesini bekleyin..

Yeni doğum yaptığım sıralar resmen kimseyi istemedim gelen bi arkadaşım 2 çocuğu ile geldi odadan bebeğimi çıkarmadim enfeksiyon olur daha çok minik diye. Ayrıca doğumdan 2ay sonra kadar büyük bir konu sebebi ile evde çok gergin stresli ortam vardı değil arkadaş bebeğimi bile çekecek durumda değildim ve bu konuyu ailemizden başka kimse bilmiyordu yani olabilecek şeyler alinmayin aksine anlayış gösterip aradan zaman geçince arayın yine ..

senınde cocugun varmıs sonucta onu en ıyı senı anlaman lazım.
. aynı sekılde ben de kımseyı ıstemedım ilk zamanlar
hayattan sogumustum resmen. her insanın yapısı farklıdır, yanlıs anlasılacak bi durum yok
anıden gelen ınsanı ben de ıstemem.
hatta şu önümüzdekı 5 yıl kımse gelmesın :D

Bir hareketle bitirmeyin arkadaşlıklarınızı nolur. Yazık günah. Fazla alınganlık yapıyorsunuz. Binbir türlü derdi,sıkıntısı olabilir arkadaşınızın. Demek ki siz lohusayken daha dirayetliydiniz ya da sıkıntısız atlatabildiniz. Niye kendinizle kıyaslıyorsunuz bir de

Benden önceki tüm yorumlara katılıyorum konunuzu okurken hiç sizin gibi hissetmedim

Back
X