- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
-
hayırlı olsun senarist tam destek burdayım ben takip edcem bak ona göre:) nevin yaptığı programa bi bak istersen ondada lapayla başlıyo bi hafta sonra protein sonra sebze sonraki haftada müsliyle ramazana uygun bi program yapmış
hergün yaz ama bak adı ustnde günlükk:)
Topigini bulamadm ben abone olym kaybetmym:) sitede guncelleme falanmi olmus ne bi suru yazilan seyler gitti
Bak kimsede irade yokki zaten sen sikma canini sabirla olcak bu is nasil aldiysan oyle verceksin pirinci tuzlu yememelsn amac odem attrmak:) bi anda almadgmz gbi bi anda vermicez iste sabirli ol tamammi leslie de yap aksatma onu insanlara da tıka kulagni dinleme kimseyi sen yapablcegne inan tarya her ciktgnde gram gram gtcek onlar bak sen rahat ol :)
paylaşım yapamıyorum bu aralar yine yoğun zamanlarım biraz çakma bi dukan yapıyorum bikaç gündür bugün tam yapıcam bugün de kepeğimi yiyemedim
kilom da 109,7
Kiloan cok sevindim canim ama cips noluyoo dukanini atakta ozellikle tam uygulaman lazm canim meyve sebze fln tuketme hic bide dukani surekli al baştanda yapamiyosun zararli oluyomus ama tebrik ederim genede 2basamaga dusmene biseyin kalmadii duzenin bi otursunda gel yine aramiza hayrlisiyla 2basamaklarla hemdee insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?