Doğuma Hazırlık Şenay'ımızın ikizlerden biri kızz peki ya diğeri? herkes tahminini yazsın arkidişler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Şenayımızın belirsiz yavrucağı sizce kız mı erkek mi?

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .

cicekcicek

Annecik
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
7.252
1
156
41
İstanbul
arkadaşlar kıymetli ikiz annemiz Şenaycığımız 1 nisanda doğum yapacak biliyoruzki ikizlerin biri kız ama diğer yavrucağın cinsiyeti hala belirsiz. sizce şenay ın 2. bebiş kız mı oğlan mı oylayalım eğlenelim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bencede kızzzzzzzzzzzzzzzzzz.....kızlar utangaç olur derler.....gerci benimki edepsizdi ama

bende bi kiz daha dedim ne bileyim bende 2 kiz cook severim belki ondan ikiside hayirli evlat olsunda....

ben erkek dedim.. ben ööle olmasını isterdim heralde.... hayırlısı olur inşallah...

Alemsiniz yaw:)) Şenayı doğurtamadık bari bebişini tahmin edelim:) Bencede kız hem de çok nazlı bi kız olcak

erkeeekkk şengül teyzenin rüzgarı o... 4 gözle bekliyorus valla
inşallah erkek olurr:lepi:
bu arada kilolarını duydumm bebişlerin 41 kere maşallah

aaaaaaaaa bak sen kızzz ailedennn dahil olanlar var:dance: bak bak cadılara ben bilem oy kullanmadım kızlar ankete annem ve çetesi dahil olmuş heeeee:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…