Senden bana karı olmaz !

Bana karılık yapamazsın derken herşey ortada zaten şahsen bu konuyu buraya açmaya bile utanırdım rezalet bir durum. Ama ayrılacağınızı da sanmam rüm bu bayağılıklardan sonra özür bekliyorsunuz birde. Çok varoş sevgiliniz üzgünüm karı marı lafları

benim cıktıgım biri vardı...cok ayrılıp barısmıstık...hatta 1 seneye yakın ayrı kaldık 1 kere..barısmak istiyordu ama kibrinden gelemiyordu ben de bunu bildiğimden ona yol açtım tekrar arayıp sordum, once yine tavır yaptı sonra kendi ayaklarıyla geldi barıstık...sozler verdik ama sonrasında kendi tavırlarında beni üzen seylerde hiçbi değişiklik yapmadıgı gibi hatta arttırmıstı...bana nato kafa nato mermersin, sen değişmezsin, aranacak kişi değilsinden tut bu tarz lafları artık agzına geldiği gibi saydı...ben de tamamen sessiz kaldım artık cok yorulmustum..bu laflardan 3 gun sonra bayram mesajı attı...

yani sunu demek istiyorum, sen de bosluktasın ve ondan baska kimsenin seni artık onun gibi sevebilecegini ya da senin kimseyi sevemeyecegini falan dusunuyorsundur sen boyle bagımlı oldugun gosterdikce o da duygusal siddeti arttırıyor..
malesef barıstıktan sonra artık anladı degerimi diye dusunme daha kotu oluyor cunku icinde sana kin birikiyor...artık ipi almış seni ellinde sallar hale geliyor, agzından cıkanları artık tartmadan soyleyebiliyor cunku cepte oldugunu biliyor...hatta beni 1 kere bitsin dediğimde göt lazım bunu demeye demişti...düşün..yani bi süre sonra senin blöf ayrılmaların bile etki etmeyecek...ayrıldın, hırs yaptı senin baskasıyla mutlu olma ihtimaline dayanamadı şırnaktan senin için konusmaya geldi bidahaki ayrılıgında onu da yapmayacak senin donmeni bekleyecek sinsice...

yani nasıl duzeltebilirsin dersek; cok cool durman lazım artık ondan hicbisey beklemeyen kendi hayatını yasamaya devam eden, kendi cevresi hobileri, arkadasları olan bir kız olmalısın...onunla ilişkini de sınırlı tutmalısın...ama bu tipler bu sefer bundan da cıngar cıkarır..üstüne üstüne gelir sen değiştin diyerek ama asla kavgaya tutusmayacaksın..yoo sana oyle geliyor diye gecistirecek asla laf dalasına girmeyeceksin..yani sen ayrılmayı goze alamadıgın için coum sunuyorum yoksa bana gore bu ilişki zaman kaybı bu yasta alternatifin cok fazlayken...

Valla durusunuz, tavriniz ne guzel. Seviyorum, öluyorum diyerek bu haksiz durumu kabullenmiyorsunuz. Bu sekilde devam edin cunku bu is sadece cocugun ismi degil. Sizin ustunuzde kendi sozunu gecirtip, hakimiyet kurmaya calisiyor. Simdiden bunun baskisini yapan, evlenince kimbilir nelerin baskisini yapar. Ayrica bukadar ailesine duskun insanlarda evlenmesin bir zahmet aileleriyle yasamaya devam etsin. Tamam herkesin ailesi var, sevecek, sayacak, ihtiyaclariyla ilgilenecek ama bunun bir siniri olmali.

“Nasıl olsa nüfusa ben gidip ismi ben yazdıracağım” düşüncesinde bir adamla aşkımdan ölsem evlenmem. Bu çok net bir saygısızlıktır, sizi hiçe saymaktır.
Ama siz belli ki evleneceksiniz. Hüseyin ismine alıştırın şimdiden kendinizi bari.

konuyu okumadım bile. ama sevgilinin ağzından bu laf çıkıyorsa sen de bi zahmet ona karı olmayıver. zaten sorunlu ilişkiydi sizinki.

Hala ilişkiye devam etmeyi düşünüyorsunuz galiba yerinizde olsam yol yakınken dönerdim. Sizden ona kadın olur mu bilemem ama kendisi daha adam olamamış.

Saçma bir konu belki hiç oğlu olmayacak Allah kız evlat verecek o zaman da tutturur annemin ismini koyacağım diye...

Valla kelebek hayatında bi doğru yapnış o halde. Hep kayınailenin kürkü yiyodu. Yazık bi çocuk kolay yetişmiyor babamın benim için yaptıklarını düşünüyorumda... Babama yararım olacak elbet. Hatta en çok babama.
Kelebek burda cocuk icin laf ettigi ne varsa hepsini kendisi yapti hatta daha beterini. Cok yuklu bir borca girdi yani oyle boyle degil. Hatirladigim kadariyla zaten bu cocukla evlenmeye kalksa birakin dugun yapmayi ailecek bir alyansi zor cikaracak durumdalar.
Burda herkes konustu evlenme cagindaki bi genc kiz boyle bir borca girmez diye, dinlemedi. Sevgilisinin yaptiginin daha beterini yapti.
Anneye babaya yardim tabiki herkes ister, ama bir dozu vardir.

Bir insanın Çocukluk hayali babasının adını kendi çocuğuna koymak nasıl olabilir? Ben çocukken pilot olucam doktor olucam filan derdim hayallerim bu şekildeydi. O nasıl bir çocukmuş öyle yada ailesi nasıl bir aileymiş ki çocuğu bu yönde evirmiş? Büyük başarı. Sen de çok aklı başında duran biri değilsin kendine bu durumu yakıştırdığına göre.

Kızlarımız keşke kendi değerlerini bilse. Güzel temiz aydın geleceği parlak insanlar olabilse. Kendilerine hakaret eden küfür eden ezen insanları sevgili diye yanlarında gezdirmese.

Tipik kıro Türk erkeği
Halasına,dayısına, arkadaşlarına “oğluma babamın adını koydum” havasını atmak için istemiyorsa ne olayım

Bu konunun sonu ayrıldım kurtuldum diye bitmeliydi. On çocuğunuz mu var ki cekiyorsunuz? Şimdiden böyle konuşan evlenince neler demez.

nafile bir çaba kk nın ki kelebek evlenip oğlu hüseyinle karşımıza gelecek
kocasının öküzlüklerini anlatıp bizden yardım isteyip denilen hiçbirşeyi dinlemeyip
ikinci çocuğu yapacak boşan diyenlere cevabıda ama çocuğum babasına çok düşkün olacak
uğraşmayın boşa :rapci:
evet her konusunda satırlarca sayfalarca yazıp tersini yapan kelebek, evlenip jr.hüseyin ve okuz kocası ile alakalı konuları bize getirecek

Arkadaşlar sırayla hepinizin yorumlarını okuycam şimdi , hepinize şimdiden teşekkür ederim
Dün gece size yazdıktan sonra uyuyakalmışım
Bugün de çalışıyorum malum hem ay başı hem de pazartesi işyerinde fazlasıyla yoğundum girip yazamadım

Back
X