Senden bana karı olmaz !

Engellediğin yerde kalsın!

kesinlikle buradaki büyüklerini dinle, uzak dur bu kişiden.
daha çocuk yok ortada, evlilik yok, şimdiden baskı uygulayan bir adam,
ilerde ne yapar ve sizin kararlarınıza ne kadar saygılı olur görmüşsünüzdür sanırım.
Kaç kurtul...

Önceleri tek kıstası yaşamak istediği şehrin ailesine yakın olmasıydı
Benim hayat şartlarımı düşünerek tercih yapacak olması sebebiyle böyle düşündüm
Çünkü ailesi onun en önemli noktası , onlardan uzak bir şehre yerleşmek istemesi bana bunu düşündürttü açıkcası
Özür diledi mi?

Yine pişman olur.
Özür diler.
Hüseyin koymaktan vazgeçtim haklısın falan der.
Sen de ama bu sefer düzeldi diye 'bir şans daha' verirsin.

Hayır adamın zihniyeti baştan belli, bir yerini düzeltsen başka yerden patlayacak.
Burdan belli de ordan nasıl belli olmuyor?
Sevdiğim için ben hep iyi yanlarını görmeye çalıştım açıkcası , ufacık bi düzelme görsem tamam oldu diyorum
Ama bir yerden toparlasak diğer yerden patak veriyoruz olmuyor yani bizden bi cacık

Merhaba bence Allah’ın sevdiği kuluymuşsunuz ki size önceden ilerde neler olacağını gösteriyor. bu erkekleri bu kadar vazgeçilmez, bulunmaz hint kumaşı gibi görmeyin, yoksa eziyorlar benden başkasına gidemez kendi eşyası gibi her istediğini yaptırmaya meyilli oluyorlar o aşk da heyecanda ilerde bitiyor saygı kalıyor şimdiden size saygısı olmayan biriyle evlenip birde çocuk yaparsanız çok pişman olursunuz bu zamanda sık eleyip sık dokumak lazım İnan’ın yazık etmeyin kendinize boş yere üzülüp.

Birdaha barışmamalısın bence.
Daha ortada cocuk yok Evlilik yok bu baskı nedir ya ama simdiden ileride nasil olacağını saklamamış enazından bide öyleleri var cünkü..

Hayır zaten heryerden engelledim arayacak yüzü yoktur diycem de o kendini fazlasıyla haklı görüyodu bana da bahane oldu aramaz sormaz ben zaten hiç aramam umrumda dğeil

Kelebek bu son denemen olsun asıl bu adamdan sana bi halt olmaz.

İnşallah karşına senin değerini bile birileri çıkar, gençsin daha ömrünü şu adama adayarak geçirme boşver.

Herkese iyi geceler
Çok sinirli ve üzgünüm
Sizlere anlatmazsam deli olcam

Dün gece sevgili kişisiyle tartıştık
Aslında ortada tartışacak bir sebep de yoktu da
Ufacık bi muhabbet uzadı gitti
Doğmamış çocuğa don biçtik
Bazen kendi aramızda sohbet ederken Allah nasip eder de oğlumuz olursa adını Hüseyin koycam diyodu sevgilim , babasının adı bu arada
Klasik Türk erkeği ve benim ki aşırı ailesine düşkün bi erkek
Neyse bende böyle şeylere karşıyım istemiyorum ve istemediğimi de dile getiriyorum ,
Bana istemesen de nüfusa ben gitmycem mi diyo
Asıl kızdığım bana hiçbir şekilde söz hakkı tanımaması fikirlerime önem vermemesi
Dün akşam da yine konusu açıldı bende ya ben bu çocuğun annesi olmayacak mıyım ben sana hiç diyo muyum şu isim olsun diye ikimizin ortak karar veririz diyorum ama Hüseyin kesinlikle istemiyorum dedim
Başka bi isim söylersin birlikte karar veririz dedim
Öyle deyince tekrar hayır Hüseyin olacak bu benim çocukluk hayalim dedi
Bende olmayacak kesinlikle derken biranda restleştik ve inşallah çocuk falan olmaz dedi
Bende terbiyesizlik bu yaptığın diyip kapattım yüzüne telefonu yattım uyudum zaten yorgundum
Hem İnşallah olmaz ne demek ya Hüseyin koyamayacaksa olmasın diyo resmen kafayı yemiş anne babasıyla bu adam

Bugün aradı saat 4 gibi
Ben özür dileyecek falan sanıyorum açtım telefonu
Hesap soruyo napıyorsun niye hiç aramıyosun dün gece işe gideceğimi biliyodun neden hiç aramadın diye
Ben de o söylediklerinden sonra bide arayacak mıydım seni dedim
Yazık yazık ben işe gidiyorum gittiğimi de biliyosun bi ara sor bi sıkıntı var mı diye yada Allah’a emanet ol diye senden bana karı falan olmaz dedi
Bende öyle mi o zaman sana karı olacak birini bul defol git dedim o da bana sen defol git dedi
Heryerden engelledim
O kadar sinirliyim ki kızlar
Çok özür dileyerek yazıyorum
Ya sen beni yatakta adamla mı bastın da senden bana karı olmaz diyorsun dengesiz ruh hastası
O ne biçim bi cümle
Nasıl bi üslup
Ne sanıyo beni
Dün akşam da çocuk adı neymiş içine ukteymiş hiç ona sormuyormuşum
Sormama fırsat mı var şimdiden tutturdu bi Hüseyin Hüseyin
Bide bana diyo ki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyecekmişim tabi ki öyle zaten ama madem böyle sen niye onu demiyosun
Farkındayım çok saçma ama benim asıl takıldığım demek ki ileride böyle önemli konularda bile bana söz hakkı tanımayacak olması bencilce yaklaşması
Bende o yüzden inat ettim
Üstüne de inşallah olmaz demesi çok ayıp değil mi
Yüzünü görmek istemiyorum bide haklıymış gibi davranıyor
Zaten o kurduğu iğrenç cümleden sonra ben onun yerinde olsam utancımdan karşıma çıkamam da 3 gün sonra utanmadan pişman olup arar bide
3 gün sonra barışmazsın inşallah

Kendin için en doğrusu bu adamla bir daha hiç konuşmamak. Biraz zaman geçtikten sonra ohh be diyeceksin zaten

Herkese iyi geceler
Çok sinirli ve üzgünüm

Bazen kendi aramızda sohbet ederken Allah nasip eder de oğlumuz olursa adını Hüseyin koycam diyodu sevgilim , babasının adı bu arada
Neyse bende böyle şeylere karşıyım istemiyorum ve istemediğimi de dile getiriyorum ,
Asıl kızdığım bana hiçbir şekilde söz hakkı tanımaması fikirlerime önem vermemesi
Dün akşam da yine konusu açıldı bende ya ben bu çocuğun annesi olmayacak mıyım ben sana hiç diyo muyum şu isim olsun diye ikimizin ortak karar veririz diyorum ama Hüseyin kesinlikle istemiyorum dedim
Bende olmayacak kesinlikle derken biranda restleştik ve inşallah çocuk falan olmaz dedi
Bende terbiyesizlik bu yaptığın diyip kapattım yüzüne telefonu yattım uyudum zaten yorgundum
Hem İnşallah olmaz ne demek ya Hüseyin koyamayacaksa olmasın diyo resmen kafayı yemiş anne babasıyla bu adam

Bugün aradı saat 4 gibi
Hesap soruyo napıyorsun niye hiç aramıyosun dün gece işe gideceğimi biliyodun neden hiç aramadın diye
Yazık yazık ben işe gidiyorum gittiğimi de biliyosun bi ara sor bi sıkıntı var mı diye yada Allah’a emanet ol diye senden bana karı falan olmaz dedi
Bende öyle mi o zaman sana karı olacak birini bul defol git dedim o da bana sen defol git dedi
Heryerden engelledim
Ya sen beni yatakta adamla mı bastın da senden bana karı olmaz diyorsun dengesiz ruh hastası
O ne biçim bi cümle
Nasıl bi üslup
Ne sanıyo beni
Bide bana diyo ki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyecekmişim tabi ki öyle zaten ama madem böyle sen niye onu demiyosun
Farkındayım çok saçma ama benim asıl takıldığım demek ki ileride böyle önemli konularda bile bana söz hakkı tanımayacak olması bencilce yaklaşması
Zaten o kurduğu iğrenç cümleden sonra ben onun yerinde olsam utancımdan karşıma çıkamam da 3 gün sonra utanmadan pişman olup arar bide
Ah sende gencligimi gordum benim koca kisiside ayni seyi yapti evlenmeden once babamin adida annemin adi da dedi durdu ayni uslup seninkiyle neymis abileri hep babasinin adini koymus 4. Kp adi benim oglan evlenince degisir deme degismiyorlar tabiki de dusunki cocukken dermis ki diyelim ki kpin adi halil erkke olmazsa kizin adini haliliye koyarim o derece sacma birsey yani hah koydu mu adini koydu arkadas

Kız kelebek barıştın mı
Mervecim önce barısmıştım şaun da ayrıyız
Dün akşam kız kardeşime mesaj atmış engellettim
Evi aradı baska numaradan
Bnde açtım onun olduğunu bilmiyodum tabi
Beni dinlemezsen ararım sabaha kadar diyo
Bende annemden çekindiğim için dinledim bunu
Neymiş pazar günü bana evlenme teklifi edecekmiş yüzük almışmış
Benden sana karı olmaz git sana layık bi karıya ver yüzüğünü ben senden daha iyilerine layığım
Azıcık adam ol ve beni arama dedim kapattım yüzüne

Ah sende gencligimi gordum benim koca kisiside ayni seyi yapti evlenmeden once babamin adida annemin adi da dedi durdu ayni uslup seninkiyle neymis abileri hep babasinin adini koymus 4. Kp adi benim oglan evlenince degisir deme degismiyorlar tabiki de dusunki cocukken dermis ki diyelim ki kpin adi halil erkke olmazsa kizin adini haliliye koyarim o derece sacma birsey yani hah koydu mu adini koydu arkadas
Çocuklara yazık ya biz ağaç kavuğundan mı meydana geldik bizim de anne babamız var
O zaman bizde anne babamızın ismini koyalım
Erkeklerde ne bu böyle anlamadım ya

Çocuklara yazık ya biz ağaç kavuğundan mı meydana geldik bizim de anne babamız var
O zaman bizde anne babamızın ismini koyalım
Erkeklerde ne bu böyle anlamadım ya
Evet var 2. Oglum oldu 1 ay once babami pek sevmez beyefendi teklif dahi etmedi cocugun ismini babamin adi koyulmasini kaldiki bende koynayacaktim zaten ne yabi 4 cocuk doguralim 2 kiz 2 erkek ana baba adi mi koyalim hepsine sacmalik ama napalim ya bu deveyi gudersin yada bu diyardan gidersin hesabi

Mervecim önce barısmıştım şaun da ayrıyız
Dün akşam kız kardeşime mesaj atmış engellettim
Evi aradı baska numaradan
Bnde açtım onun olduğunu bilmiyodum tabi
Beni dinlemezsen ararım sabaha kadar diyo
Bende annemden çekindiğim için dinledim bunu
Neymiş pazar günü bana evlenme teklifi edecekmiş yüzük almışmış
Benden sana karı olmaz git sana layık bi karıya ver yüzüğünü ben senden daha iyilerine layığım
Azıcık adam ol ve beni arama dedim kapattım yüzüne

Çok değil cumartesi barışırsın. Hüseyin koyucam in üstünden evlilik teklifi edicem suları aktı. Seviyorsun kaybetmek istemiyorsun ama gergin değil a gün ağla.

Herkese iyi geceler
Çok sinirli ve üzgünüm

Bugün aradı saat 4 gibi
Heryerden engelledim
O ne biçim bi cümle
Nasıl bi üslup
Ne sanıyo beni
Önceden yüzünü gördüğün iyi olmuş mesele isim Hasan Hüseyin değil mesele kadınların söz hakkı yokmuş gibi davranıp sadece kendi ailesini aileden sayması. Seninde baban var ağaç kovuğundan çıkmadık şükür. Ya düşünsene sen bu adamla evli olsan çocuğunuz olsa senden habersiz Hüseyin koyacak ismini nüfüs cüZdanında görürdün onu da kendini kurtardığın iyi olmuş (Hüseyin kocamın adı severim bu ismi) :)

Back
X