- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Çok değil cumartesi barışırsın. Hüseyin koyucam in üstünden evlilik teklifi edicem suları aktı. Seviyorsun kaybetmek istemiyorsun ama her gün değil bir gün ağla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok değil cumartesi barışırsın. Hüseyin koyucam in üstünden evlilik teklifi edicem suları aktı. Seviyorsun kaybetmek istemiyorsun ama her gün değil bir gün ağla.
Öyle mii :) Benim de babamın adı kardeşimin adı olabilirdi o zaman bende severdim amaşuan da tercih meselesi olduğu için açıkcası ben tercih etmem zaten ondan ziyade benim de takıldığım konu isimden ziyade bana fikrimi sormaması beni kaale almaması ve ailesine olan düşkünlüğü yüzünden böyle birşeye kalkışmasıÖnceden yüzünü gördüğün iyi olmuş mesele isim Hasan Hüseyin değil mesele kadınların söz hakkı yokmuş gibi davranıp sadece kendi ailesini aileden sayması. Seninde baban var ağaç kovuğundan çıkmadık şükür. Ya düşünsene sen bu adamla evli olsan çocuğunuz olsa senden habersiz Hüseyin koyacak ismini nüfüs cüZdanında görürdün onu da kendini kurtardığın iyi olmuş (Hüseyin kocamın adı severim bu ismi) :)
Geçti artık , ben onunla evlenmem hem saygısız hem terbiyesizÇok değil cumartesi barışırsın. Hüseyin koyucam in üstünden evlilik teklifi edicem suları aktı. Seviyorsun kaybetmek istemiyorsun ama gergin değil a gün ağla.
Öyle mii :) Benim de babamın adı kardeşimin adı olabilirdi o zaman bende severdim amaşuan da tercih meselesi olduğu için açıkcası ben tercih etmem zaten ondan ziyade benim de takıldığım konu isimden ziyade bana fikrimi sormaması beni kaale almaması ve ailesine olan düşkünlüğü yüzünden böyle birşeye kalkışması
Belki de babasının adı olduğu için değil de sadece sevdiği beğendiği bir isim olduğu için bana fikrimi sorsaydı belki olabilir derdim
Neyse alsın istediği karıyı tepe tepe Hüseyincikler yapsın kimden yapıyosa
Karı kelimesi ne kadar iğrenç ya onun ağzından konusuyorum da yanlış anlamayın sakın
Tam bu lafina inanicam bi gülme geliyo....Geçti artık , ben onunla evlenmem hem saygısız hem terbiyesiz
Kelebek,eleştirmek için demiyorum,fakat bence de sen barışırsın,çünki onu seviyorsun ve asıl önemlisi bu tartışmaları aşkın cilveleri sanıyorsun.Mervecim önce barısmıştım şaun da ayrıyız
Dün akşam kız kardeşime mesaj atmış engellettim
Evi aradı baska numaradan
Bnde açtım onun olduğunu bilmiyodum tabi
Beni dinlemezsen ararım sabaha kadar diyo
Bende annemden çekindiğim için dinledim bunu
Neymiş pazar günü bana evlenme teklifi edecekmiş yüzük almışmış
Benden sana karı olmaz git sana layık bi karıya ver yüzüğünü ben senden daha iyilerine layığım
Azıcık adam ol ve beni arama dedim kapattım yüzüne
Evet onu seviyorum en çok da buna üzülğyorum zaten bütün bunları yapmasına rağmen nasıl oluyo da hala sevebiliyorum , nasıl oluyor da hala üzülebiliyorum bittiği içinKelebek,eleştirmek için demiyorum,fakat bence de sen barışırsın,çünki onu seviyorsun ve asıl önemlisi bu tartışmaları aşkın cilveleri sanıyorsun.
Hani bir kere daha evinizin önünde bağırıp çağırmıştı ne oldu,aman rezil olmayalım diye gittin konuştun,barıştın ve devam.
Kızın olursa babasını andırsın diye Hüsniye olur,sen yanına bir de Aleyna eklersin,onla teselli olursun,şimdilik stres at burada.
Ama böyle adamlarla bağırış çağırış geçer ömür,bunu bil.Ben buna gelemezdim,sen gelirsen devam et,ne diyeyim artık...
Mervecim önce barısmıştım şaun da ayrıyız
Dün akşam kız kardeşime mesaj atmış engellettim
Evi aradı baska numaradan
Bnde açtım onun olduğunu bilmiyodum tabi
Beni dinlemezsen ararım sabaha kadar diyo
Bende annemden çekindiğim için dinledim bunu
Neymiş pazar günü bana evlenme teklifi edecekmiş yüzük almışmış
Benden sana karı olmaz git sana layık bi karıya ver yüzüğünü ben senden daha iyilerine layığım
Azıcık adam ol ve beni arama dedim kapattım yüzüne
Kaç yazacaktım yazılmışı varmış.Herkese iyi geceler
Çok sinirli ve üzgünüm
Sizlere anlatmazsam deli olcam
Dün gece sevgili kişisiyle tartıştık
Aslında ortada tartışacak bir sebep de yoktu da
Ufacık bi muhabbet uzadı gitti
Doğmamış çocuğa don biçtik
Bazen kendi aramızda sohbet ederken Allah nasip eder de oğlumuz olursa adını Hüseyin koycam diyodu sevgilim , babasının adı bu arada
Klasik Türk erkeği ve benim ki aşırı ailesine düşkün bi erkek
Neyse bende böyle şeylere karşıyım istemiyorum ve istemediğimi de dile getiriyorum ,
Bana istemesen de nüfusa ben gitmycem mi diyo
Asıl kızdığım bana hiçbir şekilde söz hakkı tanımaması fikirlerime önem vermemesi
Dün akşam da yine konusu açıldı bende ya ben bu çocuğun annesi olmayacak mıyım ben sana hiç diyo muyum şu isim olsun diye ikimizin ortak karar veririz diyorum ama Hüseyin kesinlikle istemiyorum dedim
Başka bi isim söylersin birlikte karar veririz dedim
Öyle deyince tekrar hayır Hüseyin olacak bu benim çocukluk hayalim dedi
Bende olmayacak kesinlikle derken biranda restleştik ve inşallah çocuk falan olmaz dedi
Bende terbiyesizlik bu yaptığın diyip kapattım yüzüne telefonu yattım uyudum zaten yorgundum
Hem İnşallah olmaz ne demek ya Hüseyin koyamayacaksa olmasın diyo resmen kafayı yemiş anne babasıyla bu adam
Bugün aradı saat 4 gibi
Ben özür dileyecek falan sanıyorum açtım telefonu
Hesap soruyo napıyorsun niye hiç aramıyosun dün gece işe gideceğimi biliyodun neden hiç aramadın diye
Ben de o söylediklerinden sonra bide arayacak mıydım seni dedim
Yazık yazık ben işe gidiyorum gittiğimi de biliyosun bi ara sor bi sıkıntı var mı diye yada Allah’a emanet ol diye senden bana karı falan olmaz dedi
Bende öyle mi o zaman sana karı olacak birini bul defol git dedim o da bana sen defol git dedi
Heryerden engelledim
O kadar sinirliyim ki kızlar
Çok özür dileyerek yazıyorum
Ya sen beni yatakta adamla mı bastın da senden bana karı olmaz diyorsun dengesiz ruh hastası
O ne biçim bi cümle
Nasıl bi üslup
Ne sanıyo beni
Dün akşam da çocuk adı neymiş içine ukteymiş hiç ona sormuyormuşum
Sormama fırsat mı var şimdiden tutturdu bi Hüseyin Hüseyin
Bide bana diyo ki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyecekmişim tabi ki öyle zaten ama madem böyle sen niye onu demiyosun
Farkındayım çok saçma ama benim asıl takıldığım demek ki ileride böyle önemli konularda bile bana söz hakkı tanımayacak olması bencilce yaklaşması
Bende o yüzden inat ettim
Üstüne de inşallah olmaz demesi çok ayıp değil mi
Yüzünü görmek istemiyorum bide haklıymış gibi davranıyor
Zaten o kurduğu iğrenç cümleden sonra ben onun yerinde olsam utancımdan karşıma çıkamam da 3 gün sonra utanmadan pişman olup arar bide
Bende senin gibi emin konuşuyordum asla evlenmem o terbiyesizle diyordum sonra evlendim lütfen sürekli oku bu konuları sonra ses kaydı yap hakaret ederken ki bir daha barisma kaba Saba adamlarin çocukları olmasın yaGeçti artık , ben onunla evlenmem hem saygısız hem terbiyesiz
Asla asla değişmez hayat tecrübem şunu gösterdi sevgiliyken nasılsa evlenince 1000 katı daha kotusunu dusun ... Daha kötü olurlar ama daha iyi olmazlar ...seviyorsun biliyorum için acıyor ama bak 3 yılda boşandım ama daha erken bitti sevgim..sana çocuğunun yanında hakaret edince ailenin yanında küçük dusurdukce..hatta bence ilerde şiddette uygular sevgi felan kalmıyorEvet onu seviyorum en çok da buna üzülğyorum zaten bütün bunları yapmasına rağmen nasıl oluyo da hala sevebiliyorum , nasıl oluyor da hala üzülebiliyorum bittiği için
Ama ben onunla evlenmeye hep korkuyordum evlilik bahsi geçince kendimi bir adım geri atıyodum
Artık imkan vermiyorum , çünkü zaman ilerledikçe seviyesizleşti gözüm korktu
Hep bir değişir yada değişti umuduydu bende ki
Boşa çabalamışım
Ondan bi b*k olmazmış.
Onunla evlenip kafamı duvarlara vurmak istemiyorum
Babası gerçekten baba gibi bir babaysa insan gibi insansa ben koyardım bunun dışında konu gereksiz uzamış...Herkese iyi geceler
Çok sinirli ve üzgünüm
Sizlere anlatmazsam deli olcam
Dün gece sevgili kişisiyle tartıştık
Aslında ortada tartışacak bir sebep de yoktu da
Ufacık bi muhabbet uzadı gitti
Doğmamış çocuğa don biçtik
Bazen kendi aramızda sohbet ederken Allah nasip eder de oğlumuz olursa adını Hüseyin koycam diyodu sevgilim , babasının adı bu arada
Klasik Türk erkeği ve benim ki aşırı ailesine düşkün bi erkek
Neyse bende böyle şeylere karşıyım istemiyorum ve istemediğimi de dile getiriyorum ,
Bana istemesen de nüfusa ben gitmycem mi diyo
Asıl kızdığım bana hiçbir şekilde söz hakkı tanımaması fikirlerime önem vermemesi
Dün akşam da yine konusu açıldı bende ya ben bu çocuğun annesi olmayacak mıyım ben sana hiç diyo muyum şu isim olsun diye ikimizin ortak karar veririz diyorum ama Hüseyin kesinlikle istemiyorum dedim
Başka bi isim söylersin birlikte karar veririz dedim
Öyle deyince tekrar hayır Hüseyin olacak bu benim çocukluk hayalim dedi
Bende olmayacak kesinlikle derken biranda restleştik ve inşallah çocuk falan olmaz dedi
Bende terbiyesizlik bu yaptığın diyip kapattım yüzüne telefonu yattım uyudum zaten yorgundum
Hem İnşallah olmaz ne demek ya Hüseyin koyamayacaksa olmasın diyo resmen kafayı yemiş anne babasıyla bu adam
Bugün aradı saat 4 gibi
Ben özür dileyecek falan sanıyorum açtım telefonu
Hesap soruyo napıyorsun niye hiç aramıyosun dün gece işe gideceğimi biliyodun neden hiç aramadın diye
Ben de o söylediklerinden sonra bide arayacak mıydım seni dedim
Yazık yazık ben işe gidiyorum gittiğimi de biliyosun bi ara sor bi sıkıntı var mı diye yada Allah’a emanet ol diye senden bana karı falan olmaz dedi
Bende öyle mi o zaman sana karı olacak birini bul defol git dedim o da bana sen defol git dedi
Heryerden engelledim
O kadar sinirliyim ki kızlar
Çok özür dileyerek yazıyorum
Ya sen beni yatakta adamla mı bastın da senden bana karı olmaz diyorsun dengesiz ruh hastası
O ne biçim bi cümle
Nasıl bi üslup
Ne sanıyo beni
Dün akşam da çocuk adı neymiş içine ukteymiş hiç ona sormuyormuşum
Sormama fırsat mı var şimdiden tutturdu bi Hüseyin Hüseyin
Bide bana diyo ki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyecekmişim tabi ki öyle zaten ama madem böyle sen niye onu demiyosun
Farkındayım çok saçma ama benim asıl takıldığım demek ki ileride böyle önemli konularda bile bana söz hakkı tanımayacak olması bencilce yaklaşması
Bende o yüzden inat ettim
Üstüne de inşallah olmaz demesi çok ayıp değil mi
Yüzünü görmek istemiyorum bide haklıymış gibi davranıyor
Zaten o kurduğu iğrenç cümleden sonra ben onun yerinde olsam utancımdan karşıma çıkamam da 3 gün sonra utanmadan pişman olup arar bide
Fake konular...