SENDEN NEFRET EDİYORUM TANSIYONNNNN

gebelıkte tansıyon cok önemli bir konu bılıyosunuz,mutlaka hergün takıp edın tansıyonunuzu
ve doktorunuzla ırtıbatta olun..
14-9 üstü daha dıkkatlı olmalı,kordon bağı tansıyonla yakından ilişkili..

gebelıkte tansıyon cok önemli bir konu bılıyosunuz,mutlaka hergün takıp edın tansıyonunuzu
ve doktorunuzla ırtıbatta olun..
14-9 üstü daha dıkkatlı olmalı,kordon bağı tansıyonla yakından ilişkili..
Sorma cnm tansiyon aletini koluna takmak dahi istemiyorum artık gidip yatış yapacağım

Erken dogum riski nedeniyle 1 hafta hastanede yattim, orda tansiyondan yatan gebeler de vardi, hatta kotu haber tellalligi yapmak istemem ama bi hamileyi acil doguma aldilar tansiyonu cok yukselmis ve damarlarina zarar vermis diye
Ihmal edilmeyecek bi konu, insallah saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder allah

Erken dogum riski nedeniyle 1 hafta hastanede yattim, orda tansiyondan yatan gebeler de vardi, hatta kotu haber tellalligi yapmak istemem ama bi hamileyi acil doguma aldilar tansiyonu cok yukselmis ve damarlarina zarar vermis diye
Ihmal edilmeyecek bi konu, insallah saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder allah
İnşallah cnm bu zamana kadar gelişiminde bi sıkıntı olmadı çok şükür ama tedbiri elden bırakmamam lazım Rabbim korusun bebeklerimizi

Back
X