senden nefret ediyorum..

bir veya iki erkeğin böyle yapması normal karşılanabilir belki hoşlanmamıştır senden denebilir. ama tanıştığın her erkek senden kaçıyorsa kendinde bişiler aramalısın bence.. belki çok ilgili davranıp sıkıyorsun, belki az konuşuyorsun sıkılıyorlar, belki, belki,belki... yani seni suçlamak adına değil sakın yanlış anlama ama benim ünv de bi arkadaşım vardı senin gibi. ama kız mesela çok küçük şeyleri bile sorun yapardı, hata arardı, aşırı ilgi beklerdi vs. tabi buna hiçbir erkek birkaç haftadan fazla dayanamazdı haliyle..

Gerizekalı Sinan, niye arayıp sormuyorsun kızı.:mymeka:

benim aynı senin gibi bir arkadasım var... erkeklerden yana hiç yüzü gülmedi. aynı senin gibi isyan ediyor ben neden böyleyim lanetli miyim benim hiç şansım yok ben ne zaman mutlu olucam diye...

erkeklerle mutlu olmayı deniyo sürekli yanlış kişilere kapılıyor,yanlış ilişkiler kuruyor... biz sana yanlış adamlar denk geliyor dediğimizde hep bana mı yanlış adam denk geliyo kesin sorun bende diye başlıyor ağlamaya... her neyse... hayat gerçekten bazı insanlara böyle davranıyor ne yazık ki... kiminin ilk aşkı yıllar boyu sürüp evlenmeye giderken kimi birçok insanda aradığını bulamıyor... yaşın kaç bilmiyorum ama bence erkeklerden nefret etme... yaşıyacağın çok şey var daha... belki bu klasik bir söz ama gerçekten de öyle... umutsuzluğa kapılıp benim karşıma düzgün biri çıkmayacak deme...

hayat bazen iyinin değerini anlamamız için öncr kötüleri çıkarıyor karşımıza...

işte aynen bende öyle ya vereliniortak, kesin bende de lanet falan var diyorum bende , kurşun döktürücem benneyaptımki çok sağol canım , haklısın aslında ama arkadaşına olduğu gibi sürekli yanlış insanlar çıkınca ne yapacağını bilemez hale geliyorsun. Çok teşekkürederm. sağoll opuyorumnanaktan

sizinle tanışmak için can atıp, gün yada hafta içinde genelde gidiyorlarsa, üzgünüm ama sorun sanırım sizde.. toplumda, arkadaşlar arasında sevilmek ayrı birşey, birey olarak karşı cinsle bir birliktelik olması ayrı birşey.. belki çok şey bekliyorsunuz, belki hiçbirşey beklemiyorsunuz, belki konuşkan değilsiniz, belki çok konuşursunuz... kendinizi biraz tanımlarsanız daha yardımcı oluruz..

şimdi şöyle söyleyim o zaman. böyle dakika başı nerdesin , napıyorsun diye sık boğaz eden bir tip değilim. Ama hliyle gün içinde insan sevdiğinin sesini duymak ister. Hadi diyelim olur ya insanlık hali telefonun müsait olmaz , evinde internet var en azından bir yarım saatini bana ayırsa diyorum o da yok , ben sesimi çıkarmadığım sürece ondan da ses yok. Yeterli olmuştur umarım gerçi şu saatten sonra konuşmanın faydası da yok , ben öyle bir laf ettim ki ona haklıyken haksız oldum.mirmirmirmir

yanlış insanmış demek ki karşına çıkanlar canım,Rabb'im bir gün karşına birini çıkarır işte bu dersin olur biter o kadar üzme canını daha 24 yaşındasın,çok kısmetin çıkar kimi seni istemez kimini sen istemezsin ama kader tecelli etti mi her iki taraf da teslim olur hem de bayıla bayıla:teselli:

yaşın 24 mü:1shok:

hepimiz sinandan nefret ediyoruzlülülülülülü

yaşadıklarında kaderin olduğu kadar kendi karakterinin de etkisi var. bir düşün bakalım nerde yanlış yapıyorsun?sositososito

illa biriyle çıkman düşüncesi ile her teklif edene evet diyor olabilir misin?kafamçokkarıştı

yok valla , kesinlikle hepsini kabul etmiyorum , muhakkak benim de vardır hatalarım ama sadece bana bağlı bir şey olamaz yaaa...:çok üzgünüm: anasını sattığımın memleketinde... :gitme:

ya yaşınız küçük ya da problemlisiniz ki erkeklerden yana yüzünüz gülmüyor..

insanlar içlerini dökmek teselli bulmak için buraya yazıyolar,ama dikkat ediyorum siz her konuya böyle rencide edici,küçük düşürücü,eleştirici yorumlar yazıyosunuz eski bir üye olarak yapıcı olmanız gerekirken,ben de şimdi size komplekslisiniz galiba desem hoş olur mu?

güzelim ben sana inanıyorum ortalıkta mert ,dürüst,çalışkan erkek çok az var

%80 sahtekar,tembel,karektersiz ,mesleği boktan, erkek diye ortalıkta geziyorlar işte

karekterine uygun bulamıyorsan sakın evlenme bekar kal sultan kal
:kahve:

zaten bu salak kafayla yanlış kararlar veririm diye ödüm kopuyor :olmaz:

bir haftadır çıktığın insanlara neden kalbini açıyosun ki
bence çok fazla kısa süreli bu durumların içinde olduysan, bence birazda kendi içine dönmelisin nerde hata yapıyorum diye
mesela hemen bir haftada bi evlilik beklentisine giriyosan erkeklerin kaçması doğal, bunuda örnek vermek için söyledim, yani öyle misin, değil misin bilemiyorum
:hulya:

ya şimdi şöyle bir şey oldu aramızda , bu bana daha ilk söylediğinde ya arkadaş ben artık yaşımda geliyor zaman geçirmek için değil , eğer iyi yolunda giderse herşey ilerde ciddi şeyler olabileceği ihtimalini düşünrek yola çıkamk siterim birisiyle dedim. O da işte o benim dedi. Bende aynı şeyi istiyorum dedi. Bende hay hay dedim o zaman.:uhm: nerde hata yapıyorum bir anlasam , alayına kök söktürücem yaaa :oklava:

yanlış insanmış demek ki karşına çıkanlar canım,Rabb'im bir gün karşına birini çıkarır işte bu dersin olur biter o kadar üzme canını daha 24 yaşındasın,çok kısmetin çıkar kimi seni istemez kimini sen istemezsin ama kader tecelli etti mi her iki taraf da teslim olur hem de bayıla bayıla:teselli:

annem de öyle diyor , aslında bende öyle diyorum ama ne zaman olacak bu , hepten 40 da bulucaksam kalsın yaniii :uhm::sm_confused:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsin yanii
hayırlı zamanda olsun canım 40'a kalmaz yaa merak etme

ay inşallahhhhhhhh , ya ben 30 a varmadan evlenmek istiyorum , ama hep annemin yüzünden. Hep derdi bana sen kardeşini askere gönderip gelmeden evlenemezsin diye. kardeşim 2 sene sonra g,dece , gel falan hadi 4 sene. oooo 28 mi yandıkkk:1no2::delphin:

Back
X