„Senden soğudum“

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Sevgiliniz size „kendini sogutturdun“ dese, iliskinizi devam ettirir misiniz?

Kesinlikle devam etmezdim. Ama sebebini de öğrenirdim.

Sebep önemli.
Baskı mı aşırı kıskançlık mı ilgisizlik mi?
Gerçi soğudum dedikten sonra bitirmek daha mantıklı.

"Ben soğuk da yerim" demeyecekseniz "hadi sana güle güle " diyerek yol verin. Bu sogumak da yeni moda oldu. Hani sıcak kanlı millettik biz.

Allah Allah kendinden soğutturmak neyniş, ben soğudum demiyo da. Kendinden soğutturdun. Aleyküm selam
Buzdolabına atmıştır vantilatör tutmuştur belki. Ben yeni pişen yemeğin hızlı soğumasını istiyorsam camin önüne koyarım belki camın önüne koymuştur ne belli

Bitti deseydi çabalardın bundan sebep demiştir gibime geldi.
Bahane kısaca.
Devam etmezdim.

Çok büyük kavga ettiğimizde "bırakya soğuttun kendinden" diyorum oda "al bendende o kadar " diyor. Aradan 5 dk bile geçmeden yanıma geliyor sarılıyor . Sonra ben diyorum ki "ne yani benden soğudun mu " . Oda "hayır be saçmalama hem ilk sen dedin" diyor ve gülüş kapanış ne için nasıl ve ne durumdayken demesi önemli

Sevgiliniz size „kendini sogutturdun“ dese, iliskinizi devam ettirir misiniz?

Ne durumda dediği önemli bence. Kavga esnasında kızgınlıkla mi dedi? Aşırı baskı kıskançlık yapıyorsunuz mesela onun üstüne mı dedi? Öyleyse böyle davranmayın diye demistir. Yok durup dururken dediyse ayrılmak istiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…