„Senden soğudum“

Tartistik, konuyu cözmek icin konusmaya calistik, o beni sacma sapan seylerle sucladi, bende icimdekileri döktüm. Bana tartistigimizda sorunu cözüp konusalim diyor hep ama isine gelmeyince gidiyor, ve bu sefer de gitmek istedi tabiki, kacmak ve konusmamak istedi, bende böyle devam ederse sonumuz ayrilik olur dedim. O da bana sen kendini zaten sogutturdun dedi. Bende madem öyle mi, beni unut o zaman diyip cekip gittim. Insan tartisir, bagirir cagirir ama soguyunca hic birsey eskisi gibi olmaz. Dogru mu yanlis mi yapiyorum hic bilmiyorum

İleride yapacağı ayrılık için yer yapıyor canım acı ama gerçek bu. Artık birşeyler bitmiş onda yavaş yavaş ama direkt diyemiyor

Bence şey de “ben de ne zamandır aynısını hissediyordum, senden soğudum fakat kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilemedim. Yardımcı oldun, teşekkür ederim” de bitir

Bence şey de “ben de ne zamandır aynısını hissediyordum, senden soğudum fakat kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilemedim. Yardımcı oldun, teşekkür ederim” de bitir

Bitirdim nihayet. Kaybettigim zamana üzülüyorum sadece ama buda bana iyi ders oldu. Ve inanilmaz rahatladim.

Yorumlariniz icin hepinize cok tesekkür ediyorum, bana dogru yolu gösterdiniz, sizin yorumlarinizi okumasam belki yine alttan alirdim, enayilik yapardim kisacasi.
Hepinize sevgilerimi yolluyorum <3

Etmem, bu Arada bir erkek bu cümleyi kolay kolay kurmaz biraz da özeleştiri yapın derim

Etmem, bu Arada bir erkek bu cümleyi kolay kolay kurmaz biraz da özeleştiri yapın derim

Benim de hatam olmustur illa ki, bende cok seye susup katlandim ama ona hic bir zaman kendini sogutturdun veya sogudum demedim. Demek ki onun sevgisi bitmis, bi insan bu cümleyi kolay kolay demez dediginiz gibi. Benim vicdanim rahat

Amaan öyle söyleyen bir insana öz eleştiri yapıp niye kendini suçlayacak. Vicdanın rahat olsun seven her türlü severdi soğudu ise kendi problemi

Neden öyle dediğine bağlı.önemli bişey yoksa devam ederdim.çünkü biz de eşimle oyleydik.bende söylerdim soguttun diye.sinirlenince böyleyim.ama 11 senedir birlikteyiz.

Amaan öyle söyleyen bir insana öz eleştiri yapıp niye kendini suçlayacak. Vicdanın rahat olsun seven her türlü severdi soğudu ise kendi problemi
Seven hertürlü neden seviyormuş seven aptal mı, hatalar varsa görür söylersin, iyi adam hertürlü ayılığı yapsın biz de hertürlü sevelim Yok ya.
Aynı şey kadın için de geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…