• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden soguyorum demek nedir ya???

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
448
off off merhabaa hayırlı akşamlar arkadaşlarr gündeme çok sık gelir oldum şu günlerde rabbim hepimizin sonun hayır etsin.. sıkıntılarımıza aydınlık sunsun inş.. bana yardım edin.. artık hiçbirşeyi anlamazz oldum eşimle aramızz bozuk gibi... çok kırgınım onaa aslında çokk:KK12: ama o bunu anlamayacak kadar anlayışsız davranıyor yoruldum onun bu halinden.. bir kaç gün öncesinde ilişki istiyordu aşırı derecede.. o gün annemlere gitmiştim geldiğimde bunun banyo yaptığın gördüm anlamıştım aptal değildim. bundan kaynaklanan tavrım vardı eşime karşı dün bu konu hakkında tartıştım.. bana senden soğuyorum dedi.. bugünde aynı cümleyi kullandı.. çok kırılıyorum bunu dediği için.. senden soğuyorum nedir yaa allah aşkına basit bir cümle mii buu

off off merhabaa hayırlı akşamlar arkadaşlarr gündeme çok sık gelir oldum şu günlerde rabbim hepimizin sonun hayır etsin.. sıkıntılarımıza aydınlık sunsun inş.. bana yardım edin.. artık hiçbirşeyi anlamazz oldum eşimle aramızz bozuk gibi... çok kırgınım onaa aslında çokk:KK12: ama o bunu anlamayacak kadar anlayışsız davranıyor yoruldum onun bu halinden.. bir kaç gün öncesinde ilişki istiyordu aşırı derecede.. o gün annemlere gitmiştim geldiğimde bunun banyo yaptığın gördüm anlamıştım aptal değildim. bundan kaynaklanan tavrım vardı eşime karşı dün bu konu hakkında tartıştım.. bana senden soğuyorum dedi.. bugünde aynı cümleyi kullandı.. çok kırılıyorum bunu dediği için.. senden soğuyorum nedir yaa allah aşkına basit bir cümle mii buu
Ne yani birtek sex için mi evlenmiş sizinle :-O diyecek birşey bulamadım..

bende gecen esime soylemistim bunu senden sogudum diye demekki cok uzuldu oda bana gore sinirle soylenmis biseydi ama neyse bence arkadasim esinde sana sinirle soylemistir haklisin uzulmekte ama bence biraz zaman ver sen soyleme suna kirildim uzuldum diye bence kendi anlasin sen tavrini koru ve bekle bence

Ne yani birtek sex için mi evlenmiş sizinle :-O diyecek birşey bulamadım..
seks için kullanmıyor ki bu cümleyi.. saçma sapan sebebleri kullanrak bunu beyan ediyo bana.. nedir ya kolay söylenebilir mi bu cümle.. resmen bitişi başltann adım bu:KK43:

Neyi anladın ben hiç birşey anlamadım yav:confused:
yaptığını rahatladığını .. çünkü davranışlarından çok açık bellidi..sabah aşırı istekliken akşamında öyle olması felan..

Basit degil ama bazi insablar karsisindakini incitmek icin kullabirlar misal ben.. alakasi yok ama bende esime sinir oldugumda sogudum senden cart curt diyebiliyorum. Aslinda senden ilgi bekliyorum demek kisacasi

bende gecen esime soylemistim bunu senden sogudum diye demekki cok uzuldu oda bana gore sinirle soylenmis biseydi ama neyse bence arkadasim esinde sana sinirle soylemistir haklisin uzulmekte ama bence biraz zaman ver sen soyleme suna kirildim uzuldum diye bence kendi anlasin sen tavrini koru ve bekle bence
demiyorum ki zaten ona karşı bişee.. siniriyle kullanacağı bir cümle değil bu kii hadi öyle oldu desem bugünkü söylemesindeki anlam???

banyo ediyordu derken????????????????yani başkasıyla mı ilişkiye girmiş?????????????:KK57::KK57::KK57::KK57:

Banyo yapınca ne yapmış oldu adam şimdi ben anlamadım ?
bi de cinsel hayatınızda sorun mu var sonuçta bu önemli bir konu.
Eşiniz istedi de siz mi istemediniz ?

Mastürbasyon yaptı diye niye tavır aldınız ki? Bence büyütülecek bir şey değil ki annenize gitmişsiniz.

aysima, eşiniz birliktelik istemiş ve sanırım bu olmamış. Belliki zor durumda kalmış. Görmemezlikten gelseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bunun üzerine tartışmak erkekleri yanlış sözler sarf etmeye itebilir. Oyle düşündüğü için soylememiştir.

demiyorum ki zaten ona karşı bişee.. siniriyle kullanacağı bir cümle değil bu kii hadi öyle oldu desem bugünkü söylemesindeki anlam???

sen sinirlendin ya bi kere o soze bence onun icin yapmistir erkeklerin boyle bi huyu var ama bunu soylemeye iten baska bi problem yoksa tabi

Basit degil ama bazi insablar karsisindakini incitmek icin kullabirlar misal ben.. alakasi yok ama bende esime sinir oldugumda sogudum senden cart curt diyebiliyorum. Aslinda senden ilgi bekliyorum demek kisacasi
sinirleendiğimzde söylenen sözlerin farkında olmuyoruz evet.. ama onun sinirlendiği anlarda yaptığını biliyorum.. öfkesinden kırıcı olduğu kadar elinin sertlğini de kullanır

Back
X