- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
zaten sizde biliyorsunuzda ben takılam dedim, keşke babalar konusunda siz hep haklı çıksanız ne güzel olurduOlur ayırırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten sizde biliyorsunuzda ben takılam dedim, keşke babalar konusunda siz hep haklı çıksanız ne güzel olurduOlur ayırırım
Inan bana 1 yil bile cok sey degistiriyor insan hayatinda anne babani kirma hic madem oyle gonullerini alacak hale kivama gelin..dedigim gibi durumi cok iyi olan insanlar bile daha iyi olmak icin cabalarken sen sen ol acele etme kucuk yasin daha ben 25 yasindaym hala cocuk hissediyorum kendimiBenim hedefim lise meslek öğretmeni olmak. 21 yaşındayım. Ben eşimi iyi seçmek istiyorum ille de o olsun demiyorum herşey nasip kısmet ama şu yaşımda şu düşüncemle bana uygun geliyor.
zaten sizde biliyorsunuzda ben takılam dedim, keşke babalar konusunda siz hep haklı çıksanız ne güzel olurdu
Benim aklımda öyle bir şey yok zaten şimdilik önce okulum bitecek vs. ben sadece çok üzüldüm erkek arkadaşımı çok seviyorum.Inan bana 1 yil bile cok sey degistiriyor insan hayatinda anne babani kirma hic madem oyle gonullerini alacak hale kivama gelin..dedigim gibi durumi cok iyi olan insanlar bile daha iyi olmak icin cabalarken sen sen ol acele etme kucuk yasin daha ben 25 yasindaym hala cocuk hissediyorum kendimi
Canım ya ne mutlu senin babana ve sana Rabbim uzun Ömürler versin ikinizedeBabamı çok özlediysem demek ki...
Çok haklısınız bende bu yüzden korkuyorum ama erkek arkadaşımın da annesi aradı sen okulunu bitir oğlum okulunu bitirsin sonra babanın karşısına çıkıp biz konuşacağız babanda bizim iyi bir aile olduğumuzu ve oğlumun da karakterli biri olduğunu görünce yumuşacak dedi babam biraz ön yargılı davrandı tabii ki hakkımızda hayırlısı.Canım babalar gerçekten her zaman diyemeyeceğim ama çoğu zaman ileriyi görüyorlar . Bizden hayat olarak daha tecrübeli oldukları için bize polyanna gelen şeylerin ilerde bizi nasıl mutsuz edeceğini biliyorlar .
Ablam biriyle tanıştırmıştı babamlari babam asla olmaz bak ise yaramaz o çocuk dedi . ama ablam kıyametleri kopardı . Babama öfkelendi hatta küstü. Sonunda da diretti o kişiyle evlendi . Babam çaresiz madem bu kadar istiyorsun peki demek zorunda kaldı .
Sonuç mu ?
1 buçuk yıl sonra yangından kacar gibi babama koştu. Yani babamin dediği herşey kelimesi kelimesine çıktı.
O yüzden bence babani dinlemelisin. Mutlaka ama mutlaka bildiği bir şey vardır canım benim .
Canım ya ne mutlu senin babana ve sana Rabbim uzun Ömürler versin ikinizede
Ben erkek arkadaşımı çok seviyorum karakterine falan o kadar iyi ki ama ailemi de üzmekten korkuyorum. Bir de babam içer annemde içeme kapanık. Babam bana bir hayat hazırlıyor bende yaşamak zorundayım.Öncelikle hakkınızda hayırlısını versin Rabbim.
Bence hepimiz seçimlerimizin yani tercihlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz bu hayatta.
Seninde düşünüp karar vermen lazım her neye karar verdiysen de arkasında durman lazım.
Sen şuan çok gitgeldesin bu seni daha da içinden çıkılmaz bir hale sürükler.
Burada hepimizin sana yardım etmek isteriz ama iş yine sende biter.
Bence iyice düşün kararını ver ve uygula canım.
Mekanı cennet olsun.Babam vefat etti 26 ay oldu...sizlerinki ömürlü olsun inşallah
Her istediğin aynı anda olsa keşke aileni üzmeden sevdiğin adamla olabilsen.Ben erkek arkadaşımı çok seviyorum karakterine falan o kadar iyi ki ama ailemi de üzmekten korkuyorum. Bir de babam içer annemde içeme kapanık. Babam bana bir hayat hazırlıyor bende yaşamak zorundayım.
Ben düşünemiyorum şu an için başka bir eş. Keşke herşey kolay olsaydı.Her istediğin aynı anda olsa keşke aileni üzmeden sevdiğin adamla olabilsen.
Ama hayat işte tercih yapmak zorunda bırakıyor insanı.
Şu an ayrıldıysanız geri dönmeye niyetin yoksa kapatmaya çalış kafan da bu defteri.
Benim babam her durumda birşey diyor bana aşırı düşkün belki de direk sevgilim var dediğim için istemedi okulu bırakmamdan korktu. Allah mutluluğunuzu bozmasın :)Ben eşimle 17 yaşında tanıştım ondan önce lisede takıldığım biri vardı, babam inanılmaz bunaltmıştı beni yasaklar koymuştu, meğer bu kisiyi sağdan soldan sormuş etmiş ve çizmiş üstünü,nitekim o fasıl bitti öss için dersaneye başladım ve eşimle başladık 17 yaşta gayet ufak bir yaş ama babam ona birsey demedi 9 sene çıktık eşimle hiç taş koymadı babam, açıkça bu benim sevgilim demedim ama babam elbette biliyordu, 13 senedir eşimle birlikteyim ve yanıltmadı beni...
Başta anlattığım eşimden önce olan o arkadaş duyduğum kadariyla hala ipsiz sapsız orda burda, benim yaşım oldu 30 o oldu 32 hala mal, babalar biliyo çoğu zaman,elbette düzgün vizyoner babalar
Merhaba yaklaşık 4-5 gün önce bir konu açmıştım. İçeriği ise babama ilişkimi söyledim ve babam ya o ya ben dedi. İlişkimiz de bitti ki biz hala birbirimizi çok ama çok seviyoruz. Geçmiş konuları da inceledim çoğu kişi bu konudan muzderip peki siz ne yaptınız böyle bir durumda ve şimdi ki durumunuz ne ? Ben erkek arkadaşımımla evlenmek istiyorum. Zamanla babalar kabulleniyor mu istemese bile ?
Çok haklısınız benden duymasını istedim korktum o yüzden söyledim.Babana ilişkini söylemeseydin evlilik yoluna girmeden. O zaman daha kolay ikna olurdu.
Okuyacak tamam ama mesleği var babam okulunu bitirdiğinde beni ayağında sallıyormuş yeter ki istesin bi de erkek arkadaşımın çalıştığı meslekte diploma geçmiyor tecrüben ne diye soruyorlar.Ki o eline diploma geçsin diye bitirecek söz verdiyse yapar. Karakteri çok sağlam. Ben kendime güveniyorum ama hayatımı ben yönetmiyorum babam içip içip ağır sözler edip kendi isteği bizim hayatımı yönlendiriyor.cnm olacakları kısaca özetleyim sen ünv.bitireceksin ama eşin ya okuyor olacak yada bitiremeden bırakacak -sonra statü farkından sürekli sana hayatı zehir edecek heleki özgüven sorunu varsa
bak bu arada bencede önemli değil önemli olan hayat okulu .......eğer olgunluğuna kişiliğine güvenmiyorsan çok çok çok ufak bile olsa seni rahatsız eden bi durum bi söz ettiyse bilki büyüyecektir bu sorun-önce okulunu bitir hele bekle kalpten sevmeye devam et zaman herşeyini ilacı