Seneler geçti, şimdi hayatınız nasıl ?

Bu tür evlilikler kısa soluklu oluyor erkeğin egosundan kadını genelde aşağıya çekmeler sonuç iyi olmaz bence mesele ekmek kazanma meselesi değil , iş hayatını dahi ona anlatamazsın , iş arkadaşlarınla görüşmene dahi karışır yasaklar ,kıskanır
baban haklı ,uygun aday değil aşk bitince herşey kabak gibi ortaya çıkıyor genelde babalar uzağı görüyor sen şu an sadece 5km görüyorsun
Herkes böyle olmak zorunda değil ki biraz ön yargı değil mi üstelik o da okuyor sadece okul konusunda biraz öndeyim ve yetişmemesi için bir sebep yok.

Babamın

Anne baba kime hayır der istemezse onda muhakkak bi nane çıkıyo.. baştan dinlemeyenler evlendiklerinde genelde %90 95 diyim pişman oluyolar.. zaten ana baba razı değilse o işten hayır gelmez.. önüne bak.. ne güzel okuyosun daha aklını başından alıcak iyi ki babamı dinleyip ayrılmışım dediğin biri çıkar karşına.. babacığım kime ısınmadıysa hepsinde bi şey çıktı.. o yüzden önüne bak aklın ardında kalmasın derim..
Ben kesinliklee anne baba rızasına önem veren bir insanım ama yanlışsa da ben görmek istedim.

Ben de bunu düşünüyorum işte tabii ki haklıdır ama ayrılıp ayrılmama kararını ben vermeliydim belki inat edip evleneceğim yanlış evlilik yapacağım.

Bak canim baban istemiyorsa sevgili gibi devam ediceksiniz...
1 yil gecer hala evlenmek istiyorsan tekrar babana soylersin. Yada tanistirir kaynastirmaya calisirsin yine yok derse 1 sene daha sevgili kalirsin babanin rizasi olmadan evlenme baban sevmeli onu... rizasi olmali.

Herkese verecek ceabın varsa o halde niye bdv ' akıl almaya geldin , kaderine razı ol babana karşı çık

Herkese verecek ceabın varsa o halde niye bdv ' akıl almaya geldin , kaderine razı ol babana karşı çık

Üniversite mezunu bir kadın ve açıktan lise okuyan bir adam çok zor. Şu an hissetmeseniz bile zamanla hissedeceksiniz farklılıklarınızı. Şu an önemli değil tabii.
Tabii bu şekilde açıktan okuyan veya hiç okumayan insanlar da çok iyi yerlere gelebiliyor. Fakat üniversite insana dünya görüşü verir bir yerde, çok daha farklı da bir çevreniz olur.

Ben babanızı haklı buldum bu yüzden. Aynı paraları kazansanız bile ileride farklı şeylerden sorun yaşarsınız bu sefer.

İki lafından biri babam içiyor, erkek arkadaşın sorumluluk sahibi bir insan.... Benim de babam içiyor, bundan 13 sene önce kendisinin asla kabul etmediği bir evlilik yaptım aynı seninki gibi okumamış ama çok sorumluluk!! sahibi bir insanla.... Peki noldu?? Tabiki boşandım hem de ardıma bile bakmadan kaçarak... Babana güven... Başka da bişe demiyorum

Bazı insanlar talihsizlikler yüzünden istedikleri ve hak ettlkleri hayatları yarim bırakmak zorunda kalmis olabilirler.
Bence yargısız infaz yapmamak lazim
Önemli olan kisinin ogrenmeye ve değişime acik olmasi.
Mesela eşimden yüksek bir öğretim kademesindeyim. (Lise_ lisans üstü şu an. Esim de aciktan lisans okuyor ) Ama ben bulundugum yere onun destegi ile geldim ve tezimi ona ithaf ettim :)
O olmasa başaramazdim demiyorum. Sadece başarmak icin bir nedenim olmazdi. Onun beni yureklendirmesi bana inanmasi benim bu yola girmemde ve bu yolda yürümemde en buyuk sebebim oldu.
Ben de ona firsat verdim
Yeri geldi aylarca issiz kaldi ama sonunda hem isi hem okulu kazandi ve bizim icin hayat yoluna girdi büyük oranda. Yani ben belki 1000 de 1 i yaşıyorum ama baskalarini dinlesem su an yasadiklarimdan mahrum kalabilirdim

Bazı insanlar talihsizlikler yüzünden istedikleri ve hak ettlkleri hayatları yarim bırakmak zorunda kalmis olabilirler.
Mesela eşimden yüksek bir öğretim kademesindeyim. (Lise_ lisans üstü şu an. Esim de aciktan lisans okuyor ) Ama ben bulundugum yere onun destegi ile geldim ve tezimi ona ithaf ettim :)
O olmasa başaramazdim demiyorum. Sadece başarmak icin bir nedenim olmazdi. Onun beni yureklendirmesi bana inanmasi benim bu yola girmemde ve bu yolda yürümemde en buyuk sebebim oldu.
Ben de ona firsat verdim
Yeri geldi aylarca issiz kaldi ama sonunda hem isi hem okulu kazandi ve bizim icin hayat yoluna girdi büyük oranda. Yani ben belki 1000 de 1 i yaşıyorum ama baskalarini dinlesem su an yasadiklarimdan mahrum kalabilirdim
Ne kadar güzel bir hayat ve başarı hikayesi :) Peki babanızı nasıl ikna ettiniz ? Mutluluğunuz daim olsun :)

Ben de ona firsat verdim
Bir seni bir de esimi takdir ediyorum. Ve bazen ikinize baktigim zaman hayret ediyorum..

Ne kadar güzel bir hayat ve başarı hikayesi :) Peki babanızı nasıl ikna ettiniz ? Mutluluğunuz daim olsun :)

Annem ve Babam iliskimi üniversite 1. Sınıfta ogrendi. O zaman sevgilim insaat iscisiydi okul desen lise den zor mezun olmus. Ben iyi bi universite kazanmistim. Tabiki ayrılacaksin hakkimizi helal etmeyiz dediler. Ben de kah ayrildim kah sadece telefonda konuşuyoruz diyerek okulu bitirdim. Mesleğimi elime aldim ve ise basladim. Hala gorustugumuzu evlenmek istedigimi artik israrla soyledim
Annemi kendi yanima çektim
annem babami ikna etti ama dugun vs yapamadik. Esimin ailesi de beni pek istemiyorlardi.
Esim evlendiğimizde de issizdi
Askere gönderdim evlendikten sonra 1 sene bekledim
Sonra askerde kpss ye calismasi icin destek oldum. Askerden dönünce sinava girdi.
Bir suru mulakata is görüşmesine gitti
Bu sirada da bi süre calisti bi süre issiz kaldi falan bir sürü kursa gitti bir sürü sertifika aldi
Sonra atamasi oldu
Simdi ise ayri yerlerde yaşıyoruz tayin olana kadar
bu arada gecen sene de ygs ye girdi 4 senelik bi bölüm uzaktan egitim kazandi 2. Sinifa geçecek insallah

Ailem hala çok kabullenmedi babamla ilgili 10 tane falan konu acmisimdir burda :)
Ama babam artık esim hakkında beni uzmuyor senede 2 kere bayramdan bayrama 1 saat gorusuyolar
oyle cozum buldum ;)

Annem ve Babam iliskimi üniversite 1. Sınıfta ogrendi. O zaman sevgilim insaat iscisiydi okul desen lise den zor mezun olmus. Ben iyi bi universite kazanmistim. Tabiki ayrılacaksin hakkimizi helal etmeyiz dediler. Ben de kah ayrildim kah sadece telefonda konuşuyoruz diyerek okulu bitirdim. Mesleğimi elime aldim ve ise basladim. Hala gorustugumuzu evlenmek istedigimi artik israrla soyledim
Annemi kendi yanima çektim
annem babami ikna etti ama dugun vs yapamadik. Esimin ailesi de beni pek istemiyorlardi.
Esim evlendiğimizde de issizdi
Askere gönderdim evlendikten sonra 1 sene bekledim
Sonra askerde kpss ye calismasi icin destek oldum. Askerden dönünce sinava girdi.
Bir suru mulakata is görüşmesine gitti
Bu sirada da bi süre calisti bi süre issiz kaldi falan bir sürü kursa gitti bir sürü sertifika aldi
Sonra atamasi oldu
Simdi ise ayri yerlerde yaşıyoruz tayin olana kadar
bu arada gecen sene de ygs ye girdi 4 senelik bi bölüm uzaktan egitim kazandi 2. Sinifa geçecek insallah

Ailem hala çok kabullenmedi babamla ilgili 10 tane falan konu acmisimdir burda :)
Ama babam artık esim hakkında beni uzmuyor senede 2 kere bayramdan bayrama 1 saat gorusuyolar
oyle cozum buldum :KK66:
Ne güçlü bir kadınmışsınız helal olsun :) Mutluluğunuz hiç eksik olmasın inşallah :)

Bir seni bir de esimi takdir ediyorum. Ve bazen ikinize baktigim zaman hayret ediyorum..

:oops: Teşekkürler Loch Ness :KK200: utandım
Eşin? O da mi zorluklarla savaştı?

Ama dedigim gibi karsindakinde ışık görürsen yaparsın bunu
Adamın kumaşında olmasa ne yapsan kar etmez ki.
Ben taniyip o potansiyeli onda gördüğümden vazgecmedim. Cok sukur ki o da yaniltmadi. Ama babamin gordugu bos beles bi insan oldugu idi. E haksiz da sayilmazdi. O kadar emek verdigi kızı icin en iyisini ister tabi. Sadece bazen gorunurden farkli olabiliyor, iyi tahlil etmek lazim

Konu sahibi de ne cahil cesaretiyle hareket etmeli ne de hemen vazgeçmeli bence. Zaman icinde bazı seyleri gozlemleyerek karar vermeli diye dusunuyorum

Ben taniyip o potansiyeli onda gördüğümden vazgecmedim. Cok sukur ki o da yaniltmadi. Ama babamin gordugu bos beles bi insan oldugu idi. E haksiz da sayilmazdi. O kadar emek verdigi kızı icin en iyisini ister tabi. Sadece bazen gorunurden farkli olabiliyor, iyi tahlil etmek lazim

Konu sahibi de ne cahil cesaretiyle hareket etmeli ne de hemen vazgeçmeli bence. Zaman icinde bazı seyleri gozlemleyerek karar vermeli diye dusunuyorum
Esim ve benim aramda da cok farkliliklar var. Burda yazamayacagim ailevi nedenler de var. Iddia ediyorum onun durumda olan (hem mesleki,hem ailevi) hicbir onsan evladi boyle bir evlilik yapmazdi. Tirim tirim tirsardi en basta..
Birgun ozelden yazarim muhakkak sana.
Allah evinize her daim huzur versin.

Haklısınız teşekkür ederim benim tek derdim henüz okulum bitmedi. Ve zamanında yaptığı hata yüzünden yargılanıyor ama o da hatasının farkında.

Back
X