• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seneler sonra içim bir tuhaf

siz üzerinde durmayıp boşverin sadece gelmiş geçmiş sonuçta herkes ilk çıktığı kişiyle ilk aşık olduğu adamla evlenmiyor bu dünyada aşk bir defa olur diyenede inanmıyorum herkes kendi sevgisini sorgulasın başkasının kini sorgulamak kimseye düşmez siz eminseniz vicdanınız rahatsa başınızı yastığa koyduğunuzda keşke demiyosanız sizden mutlusu olamaz

Zaten keşke demem ki öyle bir insanı düşünmeye bile değmez, çok haklısın :)
Teşekkür ederimmmm

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açıp açmama arasında kaldım fakat içimde tarif edemediğim bir şey var.

Üniversitede yakın olduğum bir çocuk vardı. Okula birlikte gidiyorduk, beni eve kadar bırakıyordu. Zamanım onunla bulutların üstündeydi sanki. Ailesiyle tanıştırdı, herkes bana "gelin" gözüyle bakıyordu. Ben de kendimi o kadar evleneceğiz diye alıştırmışım ki bu sırada eşimle sadece ortamlarda olan arkadaşım olarak takılıyoruz. Ondan başkasını o sıra gözüm görmüyordu çünkü.

Bir süre sonra ailesininde evlenin vs baskısı onu benden uzaklaştırdı. Bir akşam aradı beni ve sadece telefonda ayrıldı benden. Yapamayacağım ağır geliyor dedi ve ayrıldık.

Daha sonra ben eşimi farkettim onunla konuşmaya başladık. Flört falan derken evlilik kararı aldık. Diğer çocuk kına gecemde arkadaşlarımı arayıp engel olun çok pişmanım vs demiş ama iş işten çoktan geçti.

Geçen gün annemlere giderken yolda onu gördüm, kalbim neredeyse fırlayacaktı kafamı çevirdim. Yanıma geldi Büüjüü!!! diye gülerek seslendi. Gülümsedim. Nasılsın neler yapıyorsun diye üstü kapalı konuştuk. Geçiştirdim. Geçmişi açmasından korktum. 3 senedir onu görmüyordum. Yüzüne bakamadım. Oysaki nefret ediyordum, meğerse etmiyormuşum.

Ahhh az da olsa buraya yazıp rahatlamak istedim. Eşimi evet çok çok çok seviyorum. Ama onu görmek beni tabiri caizse mahvetti..

Ne yüzsüzlük öyle yol ortasında annenin yanında görüp seslenmek.. Bence konuşma. Aklını bulandırmaktan başka hiçbir işe yaramaz.

Back