Size sacma gelebilir belki ama yaklasik 6-7 senedir icimde bi his var ve ne zaman aklima gelse korkuyorum benim aklima gelen sey hep dogum sirasinda olucekmisim gibi geliyo bazen uzun sure aklima gelmiyo ama ne zaman bebegim olsun istesem ya da burda dogum oykuleri okusam dogumda olucekmisim gibi geliyo acaba gercekten dogumda olucek miyimbu durum moralimi cok bozuyo ne yapicam bilmiyorum buarada kusura bakmayin telefondan yaziyorum bu sekilde yazabiliyorum sadece
Allah korusun canım, böyle kötü düşünceler sokma kafana. İmkanlar o kadar geliştiki herşey çok iyi. Doğum ölümleri çok azaldı. Sen kalbini ferah tut, duanı eksik etme Allah sıkıntılarından kurtarsın. Sen dert edersen bebekte sıkıntı olur. Sen mutlu huzurlu ol ki bebişte rahat etsin. Senin her ruh halini şuan alıyordur. O nedenle onuda üzme kendinide üzme. Doğumdan sonra öyle güzel şeyler paylaşacaksın ki burada mutluluğunu her yere yazmak isteyeceksin. Sen dünyaya yeni bir hayat getireceksin ve o hayatı büyütüp vatana hayırlı bir insan haline getireceksin. Kötü düşünceler kafandan çıksın, ferahla...
ne zaman öleceğimizi nerden bilebiirizki. bence kafana fazla yerleştirmişsin bu konuyu. zihnini bulandırma. hayatının tadını çıkar.
Kimse ne zaman öleceğini bilemez.. Vesvese hepsi.. Ben de kalp krizinden ölecekmişim gibi düşünürüm hep. Hatta uçak yolculuklarında nefesim daralır bazen.. Ya kalp krizi geçirirsem, uçakta ne yaparım diye.. Ama sonra bunun vesvese olduğunu, ölüm zamanı ve şeklini Allah'tan başkasının bilemeyeceğini düşünüp rahatlarım..
Size sacma gelebilir belki ama yaklasik 6-7 senedir icimde bi his var ve ne zaman aklima gelse korkuyorum benim aklima gelen sey hep dogum sirasinda olucekmisim gibi geliyo bazen uzun sure aklima gelmiyo ama ne zaman bebegim olsun istesem ya da burda dogum oykuleri okusam dogumda olucekmisim gibi geliyo acaba gercekten dogumda olucek miyimbu durum moralimi cok bozuyo ne yapicam bilmiyorum buarada kusura bakmayin telefondan yaziyorum bu sekilde yazabiliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?