senelerdir icimdeki dusunce beni birakmiyo :(

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
Size sacma gelebilir belki ama yaklasik 6-7 senedir icimde bi his var ve ne zaman aklima gelse korkuyorum benim aklima gelen sey hep dogum sirasinda olucekmisim gibi geliyo bazen uzun sure aklima gelmiyo ama ne zaman bebegim olsun istesem ya da burda dogum oykuleri okusam dogumda olucekmisim gibi geliyo acaba gercekten dogumda olucek miyim bu durum moralimi cok bozuyo ne yapicam bilmiyorum buarada kusura bakmayin telefondan yaziyorum bu sekilde yazabiliyorum sadece

Son düzenleme:
Allah korusun canım, böyle kötü düşünceler sokma kafana. İmkanlar o kadar geliştiki herşey çok iyi. Doğum ölümleri çok azaldı. Sen kalbini ferah tut, duanı eksik etme Allah sıkıntılarından kurtarsın. Sen dert edersen bebekte sıkıntı olur. Sen mutlu huzurlu ol ki bebişte rahat etsin. Senin her ruh halini şuan alıyordur. O nedenle onuda üzme kendinide üzme. Doğumdan sonra öyle güzel şeyler paylaşacaksın ki burada mutluluğunu her yere yazmak isteyeceksin. Sen dünyaya yeni bir hayat getireceksin ve o hayatı büyütüp vatana hayırlı bir insan haline getireceksin. Kötü düşünceler kafandan çıksın, ferahla...

Son düzenleme:

ne zaman öleceğimizi nerden bilebiirizki. bence kafana fazla yerleştirmişsin bu konuyu. zihnini bulandırma. hayatının tadını çıkar.

Dusunuyorum ama olmuyo surekli aklimda buarada henuz evli degilim nisanliyim evlenmek icin bekliyoruz

ne zaman öleceğimizi nerden bilebiirizki. bence kafana fazla yerleştirmişsin bu konuyu. zihnini bulandırma. hayatının tadını çıkar.

Surekli aklimda olan bisey degil ki hep olucem olucem diye gezmiyorum dedigim gibi bebegim olsun diye istesem dusunsem ya da burda hikayekeri okudugum zamanlar aklima geliyo 6-7 senedir bu aklima geliyo hep acaba hissediyo muyum diye

Kimse ne zaman öleceğini bilemez.. Vesvese hepsi.. Ben de kalp krizinden ölecekmişim gibi düşünürüm hep. Hatta uçak yolculuklarında nefesim daralır bazen.. Ya kalp krizi geçirirsem, uçakta ne yaparım diye.. Ama sonra bunun vesvese olduğunu, ölüm zamanı ve şeklini Allah'tan başkasının bilemeyeceğini düşünüp rahatlarım..

Dogru soyluyosun bende bundan sonra oyle dusunucem vesvese gercekten gelecegi kimse bilemez

ölmezsin merak etmedogumdan kortugun ıcın ole dusunuyosundur bole seyler dusunme bak hamıle kalınca bunalıma gırersın yoksa

ınsan yaşadıgı surece bırseylerden hep korkuyor hamıleyken dogurmaktan dogumdan sonrada sımdı bebegıme bısey olcak korkusu var sureklı ıcımde banyo yaptırırken dusurucem dıye odum kopuyo mesela

Son düzenleme:

Tek değilmişim demek aynı dusunce bendede var ama sız bana gore yıne ıyısınız ben konusu bahsedelırken dahı nefes alamıyorum sankı dogurucakmısım gıbı derın nefes alıp vermeye calısırken buluyorum kendımı karnının ıcınde bı canlının buyumesı fıkrıne nıyese hıc alısamadm bıkere o anın vıdeosunu ızledım bayılacaktım nerdeyse ızlemez olsaydım dahada kotu oldu benım ıcın gormem cocukları cok sevıyorum butun cocularda nıyese hemen alısır bana yıgenlerımle zaten ask yasıyoruz orası ayrı:)ama kanbagı olamayan cocuklar bıle hemen sevıyo alısıyo bana saatlerce oyun oynamaktan sıkılmam onlarla rahat etmelerı ıcın ne gerekıyosa yaparım en sevdıgı yemeklerı yaparım arkadsımmıs gıbı saatlerce konusurum ama kendı cocugum fıkrıne nıyese alısamadm korkunc gelıyo sızın gıbı sankı bısey olcak gıbı dusunuyorum bıyandanda boyle bı dunyaya cocuk getırmek dogrumu endısesı var bzıım sorunumuz ne bende bılmıyorum

canım acaba doğum sırasında ölümle ilgili bişey mi etkiledi seni ne bilim bir yakınının başına gelmiş olabilir yada bir filmden etkilenmiş olabilirsin.. belki bilinç altında öyle kalmıştır.. kötü düşünme.. ben 9 yaşımdayken evimiz yanmıştı gözlerimin önünde kül oldu.. yıllarca etkisinden kurtulamamıştım.. her yerde her an yangın çıkacakmış ve yanarak ölecekmişim gibi hissederdim.. yanımda çakmak kibrit yansa çığlık atardım.. çok şükür zamanla geçti.. arkadaşın dediği gibi vesvese bunlar.. getirme aklına öyle şeyler.. eskiden insanlar gebeyken doktor kontrolüne gitmiyorlarmış ki sadece doğum esnasında ebe gelirmiş.. bebekte yada annede tehlike arz eden bir durum var mı bilemezlermiş.. şimdi onlar kalmadı ki.. Allahım mutlu bir evlilik ve bebişler nasip etsin..

bende de aynı sanırım doğumdan çok korktuğumuz için oluyo ama insan aklından da atamaıyor malesef

canım benim sen gönlünü ferah tut, iyiyi çağır iyi olsun. kaderimizde ne varsa onu yaşarız. bana da çoğu zaman böyle olur. bir gün önce aklıma gelen şey bugün başıma gelir bu yüzden çok korkarım ama bunların bir tesadüf olduğuna kendimi inandırmaya çalışırım hep

muhtemelen seyrettiğin,gördüğün,duyduğun yada okuduğun benzer bir olaydan etkilenmişsindir..acaba banada olur mu diye düşünmüşsün..
benzer bir şekilde öğrendiğim konularda benimde korkum çok olur mesela ameliyat olacağımda anestezi aldığım için hareket edemedğimi ama bütün acıları hissedeceğimi düşünüp ameliyatlarıma korkuyla girdiğim gibi(anestezi filminden etkilenmiştim) ama hiçbirşey hissetmedim hatta bana geriye doğru say dediklerini bile duymadan uyudum

kimin nerde,ne zaman öleceğini bir tek Allah bilir.. oyüzden bu tarz konuları düşünüp kendini üzme,bir bebeğin olsun Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın..

Bi filmden ya da birinden etkilendigimi dusunmuyorum ilk evliligimde bu his bana ilk seneler geldi icimden bi dusunce dogumda olucegimi ya da bebege bisey olucagini soyluyodu bi kac sene sonra hamile kaldim ve bebegim gelisimini 5. Haftada biraktigindan dolayi 8. Hafta kurtaj olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…