Merhaba arkadaşlar başlıktan zaten ne demek istediğim anlaşılıyor kendimi bildim bileli saçlarımın kabarmasından ve şekil verememekten yakınırdım son zamanlarda denediğim formulle artık saçlarıma hakim olabiliyorum
İlk olarak saçlarımdaki ölmüş cansız kısımları aldırmakla başladım
Şampuanı olabildiğince az kullandım ben biraz pimpirikli olduğum için saçlarımı her banyoda köpürte köpürte defalarca yıkardım ki bu saçlarımın kurumasına sebep olmuştu
Şampuan seçimininde çok önemli olduğunu anladım şu an gliss kulanıyorum
Saçlarımı yıkama işlemim bittikten sonra çıkmadan önce soğuk suyla saçlarımı tekrar duruladım
Havluyla bütün ıslaklığı aldıktan sonra saçlarımı ıslakken tahta fırça ile taradım ki tahta yada ahşap olması çok önemli
Taranmış ve ıslak olması sebebiyle dümdüz duran saçlarıma kendi yaptığım spreyi kullandım ki bu çok basit
Şişenin 3\4 ne halis zeytinyağı koyuyorum geri kalan 1\4 lük kısmını suyla dolduruyorum
Bu karışımı saçına her sıkışta mutlaka iyice çalkalıyorum ki su altta kalıp saçıma sadece su gelmesin
Bu karışım bittikten sonra güzel kokan başka yağlar alıcam çünkü zeytinyağının kokusu bana biraz ağır geliyo
Direk yağı sürdüğümde oranı tutturamıyorum sanırım çok yağlı gibi duruyor saçım
Bir de mutlaka saçımı kurutmam gerekiyosa önce orta ısıda kurutuyorum son olarak soğuk hava veriyorum saçlarıma
Benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlarım varsa yardımcı olmak istedim ben çektim siz çekmeyin öpüldünüz kızlaaaarrr