merhabalar,buradaki diyet başarı öykülerini okudum ve benin gibi bu yola girmiş arkadaşlarla beraber zayıflamayı denemek istedim,şimdi kısaca kilosal hikayemi anlatayım
27 yasındayım üniversite yıllarında en cok geldiğim kg 70 di genelde 65 arası gezerdim,70 e geldiğim an akapunktur diyetisyene gider frenlemeye çalışırdım. okul bitti,zor bi sınava hazırlandım 2 sene bu arada bi gün tartıya cıktım ki 84 kg olmuşum:2: ve o ara erkek arkadasım oldu,o beni bu halimle de seviyordu ama saglığın için zayıfla diordu, nişanlanmaya karar verdik,cevremdeki herkes zayıfla diyordu annem kayınvalidem vs,ne sinir bozucu oldugunu siz düşünün,inat ettim beni zayıflamıycam size ne diyordum içimden.:18: 6 ay sonrada düğünümüz vardı,hemen bi akapunktra gttim gelinliği o halde giymeyecektim, aç yaşayarak 2 ayda 70 e indim.moralim cok düzelmişti cünkü vücudum yürüyüşlerle toparlanmıştı gelinlikte söylemesi ayıp yakıştı
simdi yeni evliyiz fakat 4 ayda hem eşim hem kendim güzelce kilo aldık 2 gün önce bi baktım 78 olmusum zaten pantolanlar sıkmaya başlamıştı ve ekmegi kestim su an 77,5 gösteriyor tartı hedefim yaza kadar 70 e inmek sonrasıda gelir inşallahihadi bakalım yardımlarınızı bekliorum hanımlar