Senem'in çeyiz hazırlıkları :))

canım her şeyin cok guzel senınde...gule gule kullan... sizde bizim gibi hazıran istiyorsunuz :)) inşallah hiç bir aksılık cıkmaz ıkımız we dıger tum sevenler için:)

canım her şeyin cok guzel senınde...gule gule kullan... sizde bizim gibi hazıran istiyorsunuz :)) inşallah hiç bir aksılık cıkmaz ıkımız we dıger tum sevenler için:)

Saol cnm teşekkür ederim. Evet haziran istiyoruz ama nikah ve kokteyl mi yapsak ya da yemekli düğün mü yapsak ona karar veremedim. Bu gidişle boş mekan bulamayacağım ama hayırlısı

Yeni Bambum ürünlerim...
Tapenade 4'lü kesme tahtası 53 TL
Bambu bıçak bileyici 6 TL

Tefal Versatilis tost ve ızgara makinesini de yeni evli bir arkadaşıma ev hediyesi olarak aldım. 103 TL
Kendime de ya Tefal Versatilis ya da Korkmaz Tostkolik alacağım. İkisine de çok iyi diyorlar :)
Korkmaz Tostkolik de 130 TL civarı...

Bu arada kurutma makinesini almaya kesin karar verdim, aldığım ilk beyaz eşyam olacak. Aslında beyaz eşyaların yenileri çıkar diye almayı pek düşünmüyordum ama Beko kurutma makineslerinde kampanya var. Alan bir tanıdığımız da son derece memnun. Kurutma makinesi kampanya satış fiyatı 699 TL, 40 TL daha verince elektrikli süpürge hediye ediyor. Hoş süpürgeyi hiç beğenmedim ama onu da anneme veririm :)

Beko bayine Beko Telve siparişini de verdim. 2'li mi alsam 4'lü mü diye çok kararsız kaldım ama aşkımın ailesi kahveyi çok seviyor diye 4'lü de karar kıldım. Telve de 300 TL...

Eklentiler

• $FB,9075,94,bambum-tapenade-kesme-tahtasi-439lu-saglikli-ev-gerecleri-bambum.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $bambum-tapenade-4-lu-kes_4764_.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $Bambu-Bicak-Bileyici-2322012404-200x200.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $bambum-bambu-bicak-biley_7449_.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $tefal-versatilis.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $Tefal-Versatilis-Izgara-ve-Tost-Makinesi__56376084_0.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $watermark.php.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $korkmaztostkolik.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $ko_tostkolik_1_z2.webp
    19 KB · Görüntüleme: 69
  • $PAKET-6-Beko-D-70-KT-Cam-Kapakli_2456_1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $Beko-D1-70-KT-Cam-Kapakli-7-Kg-K_2316_1.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $Beko-BKK-2113-P-Keyf-Beko-Turk-K_1403_1.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 79
son aldıkların da çok güzel canım inş mutlulukla kullanırsın

içlerinden en çok telve favorim bende almak istiyorum inş

Teşekkür ederim.. Satıcı ara ara %20 gibi bir indirim oluyor Telve'de dedi. İndirimleri takip et, denk gelirsin.

evet öyle denk gelse şahane olurdu

peki sen indirimden mi aldın birde 2 cezveli olan 2 modeli var telvenin sen hangisini aldın

Ben bir Beko bayine gittim pazartesi, adam Telve kalmadı dedi (bu arada Beko'da adı başka galiba ama ben de adam da Telve diyip durduk :) getirtirim dedi. Sonra kurutma falan da baktım ben, adam da acelesi yoksa "Telve'yi daha sonra getirteyim, indirime girer zaten" dedi. Ben de numaramı verdim indirime girince getirtip arayacak beni.
Evet 2 modeli var ama adam da 2 modeli var demedi ben de bişey demedim. Ya aslında 2 model de aynı işe yarıyor, bana pek farkları varmış gibi gelmemişti. Bu arada fiyatı Beko'da 300 internette yanlış hatırlamıyorsam 250ye var.

teşekkür ederim canım cevabın için

evet bekoda ki ismi keyf bende beko alsam adına telve derim nasıl olsa bi farkı yok üstelik bu isimle ünlü

2 modelin arasındaki tek fark bir tanesinin cezvesinin alüminyum olması onun haricinde her şeyi aynı

ben netten alışveriş yapmıyorum canım ama buradaki bayilerde de baya indirim oluyor

vitrine yazıyorlar zaman zaman önlerinden geçerken bakıyorum

hatta benim daha önceden aldığım ürünlerde bile baya baya indirimler vardı

aldığım 3 üründe de aynı anda indirim yapmışlar sanki benim almamı bekliyorlarmış gibi

Adam beni aradığında sana da haber veririm canım. Şimdi kurutma makinesi ve çaycı indirimli mesela, ben çaycıyı pek beğenmedim biraz dandik geldi ama kurutma makinesi siparişi verdim.
Senin düğün tarihin belli mi?

sağol canım benim çok makbule geçer gerçekten

ben çaycımı tost makinemi falan takım aldım bekonun inox serisinden

evde de kullanıyoruz çok memnunuz çaycıdan hatta tanıdıklarımızdan da kullananlar var onlarda çok memnun

sana hangi model dandik geldi acaba plastik gövdeli olanlara mı baktın onları bende beğenmiyorum sıcak su plastiğe dokunur da koku yapmaz mı hiç

tamamı inox gövdeli olanlar güzel ben onlardan tercih ettim

yazmayı unutmuşum diğer mesaja

benim düğün tarihim belli değil canım ben rahat rahat hazırlıyorum çeyizimi inş

Modelin adına bakmadım ama fiyatı 100 TL idi. Plastik değildi ama alüminyum gibi incecik metaller var ya öyleydi, bildiğin eline aldığında incecikti. Ya bende inox alcam çünkü beyaz eşyalarımı da inox alacağım ama henüz erken yeni model çıkar pişman olurum diye küçük ev aletlerine giremiyorum. Aslında küçük ev aletlerinin markaları da belli ama alsam mı acaba?! Senin aldığın çaycının adı ne? İyi mi bir de?

100 tl olan hangi modelmiş ki bekoda hiç haberim yok ondan benim

sen bilirsin ama canım inox modellerde fazla bi değişiklik olacağını ben sanmıyorum bi çaycıyı en fazla ne kadar değiştirebilirler ki

bende inox eşyaları çok beğendiğim için küçük ev aletlerimi hep ona göre aldım

bekonun tamamı inox olan modelini aldım canım biz evde de kullanıyoruz gerçekten çok memnunuz

sanalreyonum.com'dan verdiğim siparişlerim tam 2 haftada gelmedi, bu siteyi hiç ama hiç tavsiye etmiyorum. Aslında bilindik bir site diye sipariş vermiştim Tefal Versitalis'i 115 TL'ye gold'dan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…