Bunlarda dün aldığım nevresim ve pike takımlarım...
Taç Terry Cotton Celio Kırmızı Nevresim Takımı 89 TL
Taç Galia Pike Takımı Kahve 89 TL
Ekonom Ranforce Nevresim Pactwork Ç.K. 39.90
Cotton World Dukine Pembe Nevresim Takımı Çift Kişilik 39.90
Esse 3 katlı reçellik 12 TL
İkea 6'lı bıçak 10 TL
herşeyin çok güzel hayırlı ugurlu olsun canım.. allah agız tadıyla mutlulukla kullanmayı hatta eskitmeyi nasip etsin :)
belirtmeden edemiycem senin topigini gezmek ayrıca zevkli oluyor herşeyin markası ve fiyatı belli böyle çok güzel ve bilgilendirici oluyor :)
Çeyiz olayı bir kız için gerçekten zor. En azından ben kendim için öyle diyebilirim. Nişanlıyım şuan. Fakat hala alışveriş yapmaya başlamadım. Düğün henüz belli değil. Araştırma aşamasındayım. Forumu takip etmeme rağmen yeni üye oldum.
Bana iyi fikir oldu. Aldıklarınızı fiyatlarıyla beraber yazmanızda işin artısı. Teşekkürler o yüzden..
seneeemmm bayıldım tek kelimeyle Allahım nazarlardan korusun...
bende çeyiz toparlıyorum senin kadar zevkli olmadıgım kesin lakin karınca kararınca hallediyorum ufak ufak..
Rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallaaahhh
Çeyiz meselesi çooook masraflı ama acaip eğlenceli :) Nişanlıysan yavaş yavaş başla derim. Benim de daha önce hiçbir şeyim yoktu şimdi bir an evvel tamamlamaya çalışıyorum. Çünkü inan ne eksik bitmiyor
temmuz geliniyim var olan eşyalarım şunlardan ibaret yetişir miyim dersin?
yemek takımı
çatal-bıçak takımı
kahvaltı takımı
teflon tencere takımı
çelik tencere takımı
bornoz takımı
elk süpürgesi
blender seti
saç krt makinesi
ütü
kettle
nevresim takımları
Gerçekten nereden başlayacağımı bilmiyorum. Hiç alakam yok normalde o yüzden biraz araştırmak istiyorum. Allah herkese kolaylık versin..
Tabi yetişirsin.. Senin benden çok çeyizin var. Benim bütün çeyizim ıvır zıvır. Hoş ben küçük ev aletlerini anneler günü indirimlerinden almak niyetindeyim, daha ucuz oluyormuş. Sen ana parçaları almışsın. Mobilya ve beyaz eşyalarına da bak, en azından aklında bir fikir olsun. Ben mobilyalarımı yaptırıyorum ondan siparişlerimi verdim. Beyaz eşlarım da belli gibi :) Ben bu süreçte anladım ki herşey planlı olmaktan geçiyor (ki ben öğretmen olmama rağmen hiç planlı değildim :) Kendine çeyiz listesi yap bence, çook işe yarıyor
ben küçük ev aletlerimi yeni aldım arzu edersen sende bir bak söyle ki vatan computer da %60a varan indirim vardı onu yakaladım.. piyasa fiyatından çok daha ucuza geldi kendi sitelerindeki fiyatlardan daha da ucuza..
evden vatan'ın sitesine bakarak hesap yapıp gitmiştim hesapladıgım fiyat üzerinden 100 lira civarında ek bir indirimle karşılaştım..
yardımlaşalım evet.. bende yazayım bundan sonra.. liste işi oldukça makul..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?