Senem'in çeyiz hazırlıkları :))

mobilyalarında diğer aldıklarında çok güzeller canım mutlu huzurlu günlerde kullanırsın inş

En sonunda günlük yemek takımımı da aldım... En başından beri günlük takım olarak buna karar vermiştik. Bir tanıdığımızda bunun çok benzer bir modeli var ama onunki Karaca... Benim takımım Kütahya Porselen Lalezar, 324 TL'ye fabrikadaneve.com sitesinden tavla hediyeli aldık :))

Bu da bedava sirke baldan tatlı tavlamız

günlük takımın çok hoş canım lalezar zarif bi model gerçekten aşk dolu sıcacık sofralar kurarsın inş

Çook istediğim ancak Paşabahçe'de stokta olmayan Behiç Ak serisi çay bardaklarını ve rakı bardaklarını en sonunda alabildim. Şimdi geriye bir tek viski bardaklarımız kaldı, umarım en yakın zamanda onları da bulabilirim. Bu arada doğum günü için görümceme de Behiç Ak imza serisinden 6'lı rakı bardağı aldım. Çay bardağı takımı 42,50 TL, rakı bardakları ise 2'li satılıyor ve fiyatları 15,90 TL.

Görümcemin daha evvel aldığı çay barbadağı takımı benimkinden farklı, onun çay bardaklarının hepsi aynı desen benimkinin herbiri farklı desen. Onun takımının fiyatı da 42,50 TL. Ayrıca ona hediye olarak bir adet de kek tabağı aldık, fiyatı 24,90 TL.

Dün a101'e gidip süzgeçlerden aldım. 4 renk aldım, ikisi arkadaşıma... Tanesi 5,95 TL idi.

Eki Görüntüle 577601

Dün Beko'dan gri renk mikrodalga fırın aldım. Fiyatını yanlış hatırlamıyorsam 222 TL'den 129 TL'ye düşmüştü. Şu anda kampanyadaymış...

Taç Kristal yorganlarda 1 alana 1 bedava var. Ben de misafir için çift kişilik 2 tane aldım hemen :) Çift kişilik yorganlar 89.90, tek kişilik almak isterseniz onlar da 79.90...

Geçen hafta 3 tane de Sarev mikrofiber yastık almıştım, maureravm.com'dan... Toplam 42,75 ödemiştim. Bu arada maureravm.com'un çalışma hızına bayılıyorum. Hemen kargoya veriyorlar ve böylece 2 günde kargonuz elinizde oluyor.

Biricik arkadaşlarımın yeni yıl hediyeleri beni çook mutlu etti. Hepsi almayı istediğim ancak hala alsam mı almasam mı diye düşündüğüm şeyleri aldılar. Uzun zamandır Homend markasının cam kettle'ı ve konuşan çaycılarına bakıyordum. Bunu bilen bir tanecik Sibel'im de diğer eşyalarımı da inox almayı düşündüğüm için bana Homend Royaltea almış. Bu markayı ilk defa veterinerimizin evinde görmüştüm ancak onda anneler günü için özel üretilen ve üzerinde "Canım anneme" yazan modelinden vardı. Kendisi de memnundu bu markadan :)

Sibel'im çaycı için 200 TL gibi bişey ödemiştir sanırım çünkü aşağı yukarı fiyatları böyle

Bir de Mudo'dan almak istediğim dolmalık biber şeklinde minik tencerelerim vardı, onları da aldık. Biri kırmızı biri yeşil olmak üzere ikisine 42.50 TL gibi birşey ödedik.

Bir de Mudo'dan 6'lı çay fincan setim oldu. Bambu altlıklı ve kendi tepsisi ile 69,50 TL.

canım aldıklarım çok güzeller çok beğendimmm aşk dolu günlerde huzurla kullan inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…