- 7 Kasım 2012
- 11.693
- 12.009
- 498
Kendime cupcake desenli yılbaşı parti seti yaptım :)
çok şekercikler,çok beğendim güle güle kullan.
nerden aldığını öğrenebilir miyim bi de? belki ben de düşünebilirim.
çok şeker rengarekler güle güle partiler yap
Havluların çok tatlı canım benim de sevdiğim gibi.Kadehe gelince ben de seninkinin aynısından aldım ammaa kargo gelince bi baktım vazo gibiler çok büyük!Artık havlu alışverişine de başladım... Havlularımı çook araştırarak alıyorum, herbirini de ayrı ayrı seviyorum :) Bu ara Barine Home'un havlularına taktım, çok güzel ürünleri var. Aşağıdaki Sarev marka bambu havlularımı maurer.com'dan 31.49 a aldım.
Herkesin "Yemek takımın sade, sade bardak takımı olmaz. Biraz süslü bir şeyler al." demesine rağmen ben yine gittim sade aldım. Çünkü masanın bardak-çanak dışında şeylerle de süslenebileceğini düşünüyorum. Daha önce de misafir bardak takımı almıştım ama bir de kadeh takımı almak istedim. Resimdeki kadehlerin 2 farklı boyunu aldım, toplam 24 adet. Kargo ücreti ödememek için de 1 adet Nesfit Fruits aldım, morhipo.com'dan :) 20 TL'lik indirim çekim de düştükten sonra toplam 55.80 ödemiş oldum
Benim aldıklarım kaç cc idi hatırlamıyorum ama gerçekten kutuların 330 olduğunu düşününce 500cc özellikle çok büyüktür.Benimkiler de 500 olabilir ne tutmak mümkün ne bişey içmek!Teşekkür ederim... Yaa biz de dün gece uzun uzun bunun hakkında konuştuk sevgilimle. 3 farklı boy vardı, ben 380 cc ve 500 cc olanlardan aldım 12şer tane. Ama sırf merak ettiğimden 1 adet 2li paket 600 cc. lik siparişi de verdim. Artık beğenmezsem değiştiricem. Ben içecek ve su için aldım bunları, onların da büyük olması iyi olur diye düşündüm ama bilmiyorum. Aslında bir kutu içeceğin 330luk olduğunu düşününce de sahiden büyükler galiba :))
Benim aldıklarım kaç cc idi hatırlamıyorum ama gerçekten kutuların 330 olduğunu düşününce 500cc özellikle çok büyüktür.Benimkiler de 500 olabilir ne tutmak mümkün ne bişey içmek!
Neyse canım beklediğin gibi gelmezse iade edersin olur biter,Kargo bize uzak olduğu için üşendim kaldılar öyle bi köşede :)
Teşekkürler canım... Sen ne yaptın, halledebildin mi ilk sayfa düzenleme işini?
Bazı arkadaşlar arada bir sayfaya bütün aldılarını yüklüyor ve ilk sayfaya da not olarak "Bütün resimler (güncellenmiş olarak) şu sayfadadır" diyor, sayfa numarasını yazıyor. Bence böyle de yapabilirsin
çok sinir oldum daha fazla uğraşamıycam başım ağrıdı sabahtan beri canım bin kerede denedim yok yok olmuyo bıraktım artık :)
Sevgilim bilgisayardan ve forum işlerinden çok anlıyor, ona sorarım bir. Hem ben de öğrenmiş olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?