• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senet

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
kızlar merhaba;

2011 yılında 1 kur dil eğitimi aldım. hatta 2012 de de zamanım olmadığı için devretmeye karar verdim. o zaman kurumla ilgili hiçbir sorun yoktu.devretmek için uğraştım hatta kurumla da görüştüm okeylediler. uğraştım alan çıkmadı.
ben de vazgeçtim öyle beklemeye geçtim. 400 tl ödedim 200 tl kaldı. fakat ben ödediğim 400tl nin belgesini alıp almadığımı hiç hatırlamıyorum.
ve ben bugün eskaza nette firmanın milletten topladığı paralarla kaçtığını öğrendim. iletişim için hiçbir numara vs yok hatta internet iletişimini bile silmişler.senette oradaydı. 200 tl ödenmediği için.

kızlar şu an endişeleniyorum. sizce ne yapabilirim seneti almak için?
ya da başıma iş açılır mı? dava vs.
 
Tasını tarağını toplayıp kaçan bir firmanın 200 tl için dava açıp ortaya çıkacağını sanmıyorum :) mantiken gizli sakli yaşarlar
 
Tasını tarağını toplayıp kaçan bir firmanın 200 tl için dava açıp ortaya çıkacağını sanmıyorum :) mantiken gizli sakli yaşarlar

cevabın için teşekkürler
ama yine de kendimi güvende hissetmek istiyorum.
çünkü bunu yapan insanlar 1 kuruş için bile insanlarla uğraşırlar.
ne önerirsin emin olmak için?
 
Back
X