- Konu Sahibi GazozGofret
Bu konu gittikçe canımı sıkmaya başladı . dışardan herkes beni çok kararlı görüyor ama benim beynim allak bullak .anadolu lisesinde lise 3 e gidiyorum eşit ağırlıktayım . dersaneye de gidiyorum. ama ben matematik yapamıyorum okulumuzda dil ve sözel bölüm açılmadığı için eşit ağırlık seçtim . edebiyattan coğrafyadan hiç fire vermezken matematiiğim berbat
ben üniversiteyi hep ankarada okumak istiyorum babam hukuk diyor benimde gönlümden hukuk geçiyor kötü bi öğrenci değilim fakat mat yapamadığım için dezavantaj hele ki anakara daki hukuk fakültelerinin puanları çok yüksek ama ben illa ankara istiyorum içimde bi tutku oluştu ankara ile ilgili
ozaman siyaset bilimi mi okusam yoksa uluslararası ilişkiler mi diyorum ama bunlar hep tm 2 puaN türüyle alıyor tm 3 le alan psikoloji pdr falan var bide onları düşünüyorum yapamazsam bi de sözelden gireyim bakalım napıcam diyorum
ya inanın kafam karmakarışık ben sadece ilerde kendi ayaklarım üstünde durabileceğim bi mesleğim olsun aynı zamandada sevdiğim bi mesleğim olsun istiyorum
benim durumuma düştünüz mü zamanında kafanızı nasıl toparladınız :44:
yardımcı olurmusunuz ben ne yapmalıyım ...
internete her gün giremedğim için cevap yazarsanız 3-4 gün de bir cevaplarım

benim durumuma düştünüz mü zamanında kafanızı nasıl toparladınız :44:
yardımcı olurmusunuz ben ne yapmalıyım ...
internete her gün giremedğim için cevap yazarsanız 3-4 gün de bir cevaplarım