- 25 Temmuz 2013
- 13.101
- 53.442
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe yarabbi. Yok Begancım senin annen normal değil. Görüşme bu kadınla delimi ne. Kıskanıyor seni.Günaydın hanımlar;
Konu yine annem ve ben. Bildiğiniz gibi taşınma telaşı sardı beni. Geçen gün baktım telefonumda cevapsız bir çağrı. Tabi ben yine tüm iyi niyetimle annem atanmamı tebrik edecek herhalde diye aradım. Ben seni mi aramışım? Niye arayayım, aptal mıyım dedi, telefonu yüzüme kapattı.
Son kararım şu ki; annem de olsa bu kadın ruh hastası. Hiç normal değil. Önceden olsa çok üzülürdüm. Sadece kısa süreli bir şaşkınlık yaşadım ve geçmişe attım bu konuşmayı.
Allah onu bana, beni ona muhtaç etmesin. Tek duam bu.Bu kdr yaralıyosa annede olsa görüşülmez yaa cok üzüldümAllah saglk versin ama yarın o birgün hastalıklarnda da o kardeslerinz hiç destek olmayacak hep böyle olur cünkü.. içimden size muhtac olacak gbi geliyor tabiki kmseye muhtaç olmasn soncta anneniz.. ama cok cok pisman olacak bu yaptklarına
Yok farz edeceğim artık. Bunu istediği açık.Manyak...anne olması bu gerçeği değiştirmiyor. Üzülmeyin sakin. Deli deyip gecmeniz lazim
Tek korkum bu. Allah korusun.Engelleyin numarasını, çağrısı düşse de görmezsiniz bu sayede. Yarın bir gün ele ayağa düşerse eminim ki sizin kapınıza gelecek. Allah ele ayağa düşürmesin de başınıza bela olmasın. Çünkü öyleleri hem kendine baktırır hem hayatı zindan ederler, dilleri durmaz.
Hayır. Arasam yine aynı tepkiyi verirdi eminim. Bu sondu. Daha beni bulamaz.Tövbe yarabbi. Yok Begancım senin annen normal değil. Görüşme bu kadınla delimi ne. Kıskanıyor seni.
İnşallah anneler gününü kutlamamışsındır.
Ben engelledim de ondan bundan ulaşmaya çalışır eminim. Allah akıl fikir versin.Valla began Allah affetsin ama annen bir ruh hastasi. Engelle gitsin gorusme bir daha.
İstediği o zaten. Onun istediğini yapacağım.Aynı durumdan muzdaripim, bu kadar kafaya takma canım. Dönme telefonlarına olsun bitsin.
Annenin seninle derdi onun geçmişiyle derdi benceGünaydın hanımlar;
Konu yine annem ve ben. Bildiğiniz gibi taşınma telaşı sardı beni. Geçen gün baktım telefonumda cevapsız bir çağrı. Tabi ben yine tüm iyi niyetimle annem atanmamı tebrik edecek herhalde diye aradım. Ben seni mi aramışım? Niye arayayım, aptal mıyım dedi, telefonu yüzüme kapattı.
Son kararım şu ki; annem de olsa bu kadın ruh hastası. Hiç normal değil. Önceden olsa çok üzülürdüm. Sadece kısa süreli bir şaşkınlık yaşadım ve geçmişe attım bu konuşmayı.
Anne ya gerçekten ruh hastası, fesat kıskanç bi arkadaş modunda , yada sizin gideceğiniz için çok korkuyor üzülüyor , kaygılarını bu şekilde dışarıya vuruyor . Olayın içeriğini bilemiyorum fakat hiçbir annenin , anneyi bırak yabancının yapmayacağı hareketler , dediğim gibi belkide canı çok fazla yanıyor dışa vuruş biçimi bu şekilde. Ne ,nedir bilmiyoruz çünkü.Günaydın hanımlar;
Maalesef psikolojik sorunları var bence.Anne ya gerçekten ruh hastası, fesat kıskanç bi arkadaş modunda , yada sizin gideceğiniz için çok korkuyor üzülüyor , kaygılarını bu şekilde dışarıya vuruyor . Olayın içeriğini bilemiyorum fakat hiçbir annenin , anneyi bırak yabancının yapmayacağı hareketler , dediğim gibi belkide canı çok fazla yanıyor dışa vuruş biçimi bu şekilde. Ne ,nedir bilmiyoruz çünkü.