- 26 Ocak 2015
- 38
- 14
- 13
- 31
- Konu Sahibi agucubugucu
Kızlar merhabalar. . 2buçuk yıllık bi ilişkim vardı hep saçma sapan nedenlerle yıprattık ilişkimizi ilk zamanlar bana karşi cok ilgiliydi gelme desem bile hergün gelirdi arardı sorardi derken gecen yil farkli ortamlara farkli arkadaslarla takilmaya aramiz acilmaya basladi ben hicbir erkekle görusmezken o kiz arkadaslariyla gezmeye basladi hep bahaneler uydurdu yok arkadaslari gidiyomus mecbur kaliyomus kavgalarimiz hep benim onu kiskanmamdan dolayi cikti yani yine ben suclu oldum hep arayan soran mesaj atan ben olmaya basladim o benden cok arkadaslariyla ilgilenmeye basladi derken defalarca bu sebeple ayrilip barismamiza ragmen yine birgün benden habersiz bir kizin doģumgunune gitmiş bende ofkeyle sinirlendim ozur diledi ama uzerine gittim derken ayrilalim dedi ayrildik anlasamadigimizi soyluyodu surekli son zamanlarda ama bi caba gostermiyodu yine barisiriz derken görustugumuzde beni sevgili olarak sevmedigini arkadas olarak sevdigini söyledi ama emin olarak soylemedi bence ve uzerime gelme dusunucem dedi uzun bi sure gitmedim ustune ben hala onu seviyorum ve iliskimiz duzelsin istiyorum napabilirim yardim edermisiniz sanirim sıkıldı benden ve ilgimden bunaldi özgur birakmadigim icinde boyle oldu. Uzun oldu Hakkinizi helal edin