Sevgilinizin sizin ilginizden bunalmaya başladığı için ayrıldığını sanmıyorum.. sadece etrafında yeni alternatifler gördü ve bu durum onu cezbetti.. o birileriyye gezerken siz onun sözünden çıkmayan bi köşede durup onu bekleyen biri gbi davranırsanız kendinizi itibarsızlaştırırsınız. Madem o cıkıyor kızlarla siz de erkeklerle çıkın. Bunu nisbet olsun diye yapmayın ilişkinizin doğalı bu olsun zaten.. ha o sizin için dışarı çıktığı insanlara dikkat ediyor kontrollü dawranıyorsa siz de dawranın tabi.. ama dawranış olarak; size werdiği kadarını sizdsn alacağını bilsin..
Şu saatten sonra aramayın sormayın asla.. sosyalleşmeye çalışın.. kalabalık ortamlara girin. Hem acınızı düşünmenizi engeller hem de beyefendi onu çok da takmadığınız hissine kapılabilir.. tabi özbakımınıza da her zamankinden fazla özen gösterin.. bu işe yaraması en muhtemel yol bence.. ama böyle şeylere ihtiyaç duyulan ilişkiler ne kadar sağlıklı olur tartışılır..
Sonuç olarak sizin de onu arkadaş olarak görebileceğinizi, rahatça önünüze bakabileceğinizi hissettirin beyefendiye. Sewgiler
Edit: lütfen suçu kendinizde aramayın sakın. Çok bunalttım, özgür bırakmadım vs demeyin. Zira kendisi sizden bazı şeylere dikkat etmenizi istiyorsa özgürlükten bahsedemez bile..