• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni artık sevemiyorum dedi ve gitti, çok üzgünüm.

GSeverus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
24
2
86
Ankara
Aynı işyerinde zaten öncesinden arkadaş olduğum adamla dostluğumuz ilişkiye dönüştü, 13 aydır beraberdik, hayatımın en güzel günlerini yaşattı bana. Bana abilik, sevgililik arkadaşlık her şeyi yaptı. İşyerinde problemlerim vardı, beni iş değiştirmeye ikna etti arkamda durdu 3 ay önce de işimi değiştirdim ve sorunlarımız başladı. Klasik bir erkek olarak yazışmayı, aramayı seven bir yapıda değil, kendi tarafında da hiç bir zaman da öyle bir kıskançlık darlama vs durumu olmadı, ha ben de aynı şekilde onu ne darladım ne zorladım... Fakat aynı işyerindeyken nolursa olsun her gün görüştüğümüz düzenden sonra haftada 2-3 gün görüşülen düzende özlemeye ve yazmamasını, aramamasını sorun etmeye başladım. Bunu ilk yüzüne vurduğumda da bana yıllarca ciddi ilişki içinde olamadığını bu kafaya girmekte zorlandığını ama uzun zaman sonra karşısına çıkan ilk ciddi insan ben olduğum için devam ettirdiğini söyledi.

Ha ben yetindim mi? maalesef hayır. onu birkaç hafta önce ciddi bir şekilde neden diye diye uzun uzun yazıp zorladıktan sonra yoruldum artık görüşmeyelim bir süre dedi, dün o zamandan sonra oturup ilk kez buluştuk ve seni artık sevemiyorum, benim için çok değerlisin ama sana duygusal anlamda bir şey hissedemiyorum dedi. bunları söylerken gözleri dolan, ağlayan, seni kırmaktan çok korkuyorum diyen bir adam nasıl bir anda hiç bir şey hissedemez aklım almıyor. ciddiyete binmesinden mi korktu, yaşlarımız 28 - 34 bu yaşta bir adam neden uzun ilişkiden kaçar ki? Vedalaşırken bile uzun uzun sarılıp sen benim için çok değerlisin diye ağladı.. Dünden beri ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı. hep hayırlısıysa dönsün, değilse iyi ki bitmiştir diyorum ama bir defa bile kavga etmeden, tartışmadan, kötü tek söz söylemeden hayatımda hep ol istiyorum ama sevgili olarak birşey hissedemiyorum diyen adamdan hayır gelir mi?

en azından karşısına alıp güzelce konuşmuş. ben takdir ettim açıkçası.

yaşadığınız güzel şeyleri düşünün. güzel anı olarak kalsın.

Dürüst davranmış. Bir insana çok değer verip, onu sevebilirsiniz ama bu o insana aşık olacağınız ve ömrünüzü onunla geçirmek isteyeceğiniz anlamına gelmiyor ne yazık ki. Benim anladığım sizi insan olarak çok sevmiş, şansını zolamış, acaba olur muyuz diye, olmayacağını anlayınca da, dürüst davranmış.

Uzuldum. Hayirlisi degilmis.
Bir daha bir araya gelir miyiz diye dusunme, gelemezsiniz bence..
Artik kendi yolunda yurumeye devam etmelisin..

İnsan , arkadaş olarak değer veriyor o belli ama aşk anlamında bir şey hissetmiyor ki bunu söylemiş ve ayrılmış zaten. Ama sizde çok bunaltmışsınız, haftada 2 3 kere buluşma gayet normal. Biz erkek arkadaşımla ikimiz de 35 yaşındayız, küçük bir ilçede yaşıyoruz, uzaklık yok, trafik yok, haftada 1 kere görüşüyoruz. İşten yorgun geliyor, uykusu oluyor, bir yeri ağrıyor, hep anlayışla karşıladım. Bu yaşta biraz daha anlayışlı ve olgun davranmak gerekiyor.

o daha önce uzun ilişkiler yaşamış ve biraz da hep terkedilen taraf olduğu için olaylara artık mantık çerçevesinde yaklaşabiliyor, bense hem yaşım gereği hem de yaşadığım en uzun ilişki olduğu için böyle davrandım. Hem çok pişmanım hem çok üzgünüm. İşyerlerimiz çok yakın, arkadaşlar ortak, spor salonumuz aynı, takıldığımız mekanlar falan hep aynı zaten. sürekli karşıma çıkacak olması düşüncesi bile acı veriyor. Belki o da bunun farkında olduğu için görüşmeye devam etsek bile arkadaş olarak kalalım diyor. Bir tarafın sevgisi bitse dahi diğer tarafın bitmemesi çok zormuş..

Neden o kadar çok evlilik baskısı yaptınız ki? Belki rahat bıraksanız kendisi alacaktı bu kararı. Sizin evlilik isteğinize engel olmamak için gitmiştir. En mantıklısını yapmış.

hiç bir zaman öyle evlenelim falan demedim, ama görüşmediğimiz günlerde arasın ne yapıyorum nasılım diye sorsun istedim, o ise benim huyum bu ben merak etmem diye karşılık verdi hep. buna rağmen yetinmeyip üstüne gitmek de benim hatam oldu, seni olduğu gibi kabullenmeye hazırım nasıl istiyorsan öyle yaşayalım dedim dün, eskisi gibi olamayız şimdi üzülür ağlarız ama sonra birbirimizi unuturuz dedi. kısmet değilmiş belki de, hayatımın sonuna kadar yanımda olacak adamı hep o sanıyordum oysa ki.

hiç bir zaman öyle evlenelim falan demedim, ama görüşmediğimiz günlerde arasın ne yapıyorum nasılım diye sorsun istedim, o ise benim huyum bu ben merak etmem diye karşılık verdi hep. buna rağmen yetinmeyip üstüne gitmek de benim hatam oldu, seni olduğu gibi kabullenmeye hazırım nasıl istiyorsan öyle yaşayalım dedim dün, eskisi gibi olamayız şimdi üzülür ağlarız ama sonra birbirimizi unuturuz dedi. kısmet değilmiş belki de, hayatımın sonuna kadar yanımda olacak adamı hep o sanıyordum oysa ki.
Buluşmadığınız günlerde hiç aramaması, yazmaması olmaz tabi ki, onu ben de kabul etmem. Aramaması, ben merak etmem demesi sevmemesinden kaynaklıymış meğer. İnsan sevdiği kişiyi merak eder, konuşmak ister. Üzülmeyin, sizin yaptığınız bir şey yok, yolunuza bakın, geçecek bu üzüntü.

Öncelikle ikinizin de çok tatlı olduğunuzu düşündüm. Siz çok samimi davranmışsınız ve bence bunu bozmayın. Aman ağırdan alayım, aman adamı darlamayayım durumları bana çok yapay gelir. Ama zaten yaşaya yaşaya mantık ve duygularınızı daha dengeli yaşamaya başlarsınız. Bu yüzden de bence bir sonraki ilişkinizde bile siz daha az arayan taraf olabilirsiniz.
Yapılan yorumlar gibi karşınızdaki adam sizin düzgün biri olduğunuzu gördüğü için ilişkiye başlamış ama içinde bir şeyler hala eksik gibi hissetmiş, bunu kişisel de algılamayın. Belki yaş itibariyle yoğun heyecan duyamıyor ama bir yandan da o heyecanı istiyor. Veya ruh eşi olmadığınızı hissediyor vs ama dürüstçe sizin hislerinize yanıt veremeyeceğini söylemiş. Sizi beğenmiş ki gözünüzde mükemmel olan adam sizinle ilişkiye başlamış, belki siz onu gözünüzde çok yükselttiğiniz için karşı tarafın duygusal beklentileri arttı, sizi daha çocukça bulabildi, bu ilişkinin abi kardeş ilişkisi gibi aklında kalmasına sebep oldu vs ama bunlar hep sizin durum değerlendirmesi yapabilmeniz için ders. Samimiyetinizi ve duygularınızı kaybetmeden, birbirinizi aynı yoğunlukta ve güzellikte seveceğiniz ilişkiniz olur umarım.
Bu süreçte bu kişiyle mümkün olduğunca denk gelmemeye çalışırsanız daha iyi olur ayrıca.

Back
X