20 küsur yıllık evlilikler nasıl bitiriliyorsa öyle bitirilir. Yıpranan, üzülen, hor görülen sizseniz eger geriye kalan hayatınızı kurtarmak için tek şansınız duyguları ve alıskanlıgı bir kenara brakp mantıgnzla hareket etmek.Bir ilişki nasıl bitirilir üzerine buyrun bana yol gösterin.
Dönemiyorum beceremiyorum onca yılın alışkanlığı ve sanki yapacağım şey beni vicdansız biri gibi hissettirecek diye korkuyorum. Ve biliyorum günlerce peşimi bırakmayacak...İçinizdekiler gerçekten bittiyse döner arkanızı gidersiniz sessizce.
Dönemiyorum beceremiyorum onca yılın alışkanlığı ve sanki yapacağım şey beni vicdansız biri gibi hissettirecek diye korkuyorum. Ve biliyorum günlerce peşimi bırakmayacak...
Biliyor hatalarını yüzüne bir kaç kez vurdum ama bir türlü artık sevgim bitti diyemiyorum. Düşünmekten hal kalmadiKonuya yazdığınız mesajı ona yazın.
Evet çok haklısın alışkanlık sevgi bitti sadece saygı duyuyorum o kadar. Özlediğim hayatı yaşamak istiyorum arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum hayatımın en güzel yılları onun yüzünden evde geçtiSeninki sevgi değil alışkanlık.
İstersen alışkanlıklarından kurtulabilirsin.
Bir sigara tiryakisi nin sıgarayı bıraktığı gibi..Sanslisin. Bi kac gune yirtarsin o zmn, aylarca pesine takilanlari dusun. Onlar ayrilmayi goze aliyosa sende alabilirsin.
Evet çok haklısın alışkanlık sevgi bitti sadece saygı duyuyorum o kadar. Özlediğim hayatı yaşamak istiyorum arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum hayatımın en güzel yılları onun yüzünden evde geçti
Dönemiyorum beceremiyorum onca yılın alışkanlığı ve sanki yapacağım şey beni vicdansız biri gibi hissettirecek diye korkuyorum. Ve biliyorum günlerce peşimi bırakmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?