Seni artık sevmiyorum

Ben senin yerinde olsam beni bu şekilde üzen biri ile evlenmezdim. Evlenmeyi düşünmediğim için de bir an bile beraberliği devam ettirmezdim. şu an nasıl üzmüş ise evlendikten sonra da devam edecektir.

Biliyor hatalarını yüzüne bir kaç kez vurdum ama bir türlü artık sevgim bitti diyemiyorum. Düşünmekten hal kalmadi

Sevgim bitti demeyin o zaman. Senden ayrılıyorum, beni hiç mutlu etmedin, bunu şimdi iyice fark ediyorum deyin.

Ya da istemediği ama sizin istediğiniz ne varsa yapın, o sizden ayrılsın. Tabii size zarar verme ihtimali yoksa.

En temizi iyi bir psikolog bulup gidin. Bundan sonraki yaşantınız için çok iyi bir yatırım olmuş olur.

Canım bende senin gibiydim üç yıllık bir iliskiydi.. sevgimden de emin o lamiyordum..senin gibi üç kuruşluk maaşıyla borç veriyordumgeri vermiyordu... her yemek sınırlamaları benden di sevgililer gününde karşılıksız hediye verirdim... doğum günümü hatırlamaz onemsemezdi...bense yinede hediye alırdım...sonra senin gibi iş değiştirdim...benden hoşlanan bir oldu bende denemek istedim ve sevgilimle basit birsey den kavga çıkarıp ayrık süsü verdim aradgnda açmadım bende aramadim..benden hoşlanan kişiyle çıkmaya başladım o kadar mutluydum ki aklıma bile gelmedi eski sevgilim su an aklıma geldikcede ne kadar salakmisim diyorum.. yani başkası girince hayat na unutur gidersin ..

Bu bile ayrılık sebebi. Kendine gel hemen! Kızlar yapmayın bunu kendinize ya. Baban dese dinlemez çıkarsın dışarı be!

Ne yurek varmis bacim sende 7 yil dile kolay nasil becerdin erkeklern de sacma salak kisitlama kadini eve kapama derdi beni fena geriyor bos seyler aklina koymussun zaten ayril saglikli olursun bosver gecen zamni onune bak yeni baslangiclar yap

Bende 7 yillik iliskimi bitrdim hicte acimadim o bana acidimi beni uzerken.bosversene yaa aliskanlik diye bisey yok o bitince baskasina da alisiyorsun kendine hic eziyet etme direk soyle yurutemiyorum artik bitsin de. Hicte pisman olmadim ayrildigima evliyim suan ve bi kizim var iyi ki de onu hayatimdan cikarmisim. Gunlerce kossun dursun pesinde sen beynin de biirdiysen kendinide kesse bitmistir.

Ben senin yerinde olsam beni bu şekilde üzen biri ile evlenmezdim. Evlenmeyi düşünmediğim için de bir an bile beraberliği devam ettirmezdim. şu an nasıl üzmüş ise evlendikten sonra da devam edecektir.
Evliliği zaten katiyen düşünmüyorum..ama anlamadığım birşey var bu adam bana inanılmaz bir psikoloji uyguluyor yani basiretim bağlanıyor. Bir türlü diyemiyorum kavga ediyoruz gene diyemiyorum. Anlamadım ya bende bir sıkıntı var. Saçlarım döküldü 7 yılda niye insan kendine bunu reva görür anlamış değilim
Saol cnm yorum icin

Son düzenleme:
Senin adına çok secindom cnm allah daim etsin mutluluğunu. Bende artık özgür olmak istiyorum bir sürü arkadaşım var iş yerinden hepsi pırlanta birine bile bir çaya gidemiyorum. Şimdi eskısıne göre baskıları azaldı ama bende de sevgi kalmadı. Eskiler aklıma geliyor hepten soğuyorum açma eskileri diyor telafi edeceğim diyor ama vazo kırıldı bir kere.

Ne yurek varmis bacim sende 7 yil dile kolay nasil becerdin erkeklern de sacma salak kisitlama kadini eve kapama derdi beni fena geriyor bos seyler aklina koymussun zaten ayril saglikli olursun bosver gecen zamni onune bak yeni baslangiclar yap
Çok sabırlıyım arkadaşım aman o üzülmesin aman sorun çıkmasın diye diye oldu. Benim annem babam eskiden çok kavga ederdi hep böyle büyüdüm o yüzden sorun çıktımı tamam demek otomatik alışkanlık olmuş bence iyi bir psikolog beni paklar ancak

Çok haklisin

Kendine saygın yok mu.Nedir bu bağımlılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…