Seni Bana Yazmışlar Atv

Çok akıcı ve bir o kadarda neşeli bir dizi,
Ali İl rolüne cuk diye oturmuş

Cemal Hünal'i nedense hiç beğenemiyorum, Asi'de de sevmezdim, bu dizizdede olmamış,
mimikleri hiç gerçekci gelmiyor bana. :44:

Çok akıcı ve bir o kadarda neşeli bir dizi,
Ali İl rolüne cuk diye oturmuş

Cemal Hünal'i nedense hiç beğenemiyorum, Asi'de de sevmezdim, bu dizizdede olmamış,
mimikleri hiç gerçekci gelmiyor bana. :44:
Diziyi ben de çok beğendim. Başından kalkamadım bi türlü... ATV nin yaz dizilerini seviyorum ben, keyifli oluyor.

Ayrıca Yeliz komedi daha başarılı olmuş bence. Öyle Bir Geçer Zaman ki 'de İnci hoca'nın son bölümdeki sahnerleri çok abartı ve oyunculuktan yoksun gelmişti bana.. Sanırım o da komedide oynamaktan keyif almış

Cemal Hünal Issız Adam'da da burda da hava kalmış bi karakter gibi geldi bana.. Pek ısınamadım..

dün akşam tekrarı varmış merak ediordum izledim neyseki...
beğendim hoş vakit geçirten bir dizi ,cemal hünalın yapısı ve karakteri böyle soğuk olduğunu düşünüyorum o yüzden
rolleri hep birbirine benziyor ,kendini geliştirip farklı rolleri oynaması iyi olur ,
diğer karakterlerde tam oturmuş diziye....

Bende seviyorum gerçekten çok keyif veriyor
Öyle bir geçer zaman ki'de ki rolüyle çok beğenmiştim ben ama sona doğru gerçekten baydı,
komedi acaip yakışmış yüzüde çok uygun
Cemal Hünal nedense her aldığı rolde aynı mimikle aynı tiple oynuyor,
seneler önce Asi'de acemi hali nasılsa, Issız Adam gibi tutulan bir filmden sonra şimdiki haliyle aynı.
Malesef hala çok acemi bence. Ben zevk alamıyorum onun oyunculuğundan.
Dizide en çok sırıtan o

Dün gece tekrar vermişlerdi izledim, beğendim, romantik Hollywood komedisi tadında bir ilk bölüm olmuş. Hatta Meg Ryan nın buna benzer bir filmi vardı acaba senaryoyu ordan mı kapmışlar diye düşünmedim değil...

bu da ikinci bölüm özeti:
Mehmet‘in Burcu‘yu geri kazanmak için yaptığı süprizi Zeynep berbat edince ikilinin arasında bir kavga başlar. Birbirlerine rest çeken Zeynep ve Mehmet ayrı ayrı Burcu ve Yalçın‘ı tekrar elde etme planları yaparlar. Zeynep Burcu’ya özenerek onun gibi davranmaya çalışır, Mehmet‘te Yalçın’a özenerek hayatını taklit eder. İkiside beklemedik şekilde komik durumlara düşerek başarısız olunca bu defa güçlerini birleştirmeye karar verirler. Artık bu aşk savaşında ortaktırlar ve bir de sloganları vardır: Aşkta ve savaşta herşey mübahtır! Eski sevgililerine ait bildikleri ne varsa paylaşmaya başlarlar ve her yeni bilgi onların aklına yeni planlar getirir. Şimdi birlikte hareket ederek Yalçın’ın büyük hazırlıklarla italyadan getirerek sosyeteyi cafesine çekmeyi planladığı dünyaca ünlü şef Ricardo Romano‘yu kaçıracaklardır! Bu planın hazırlıkları Zeynep ve Mehmet’e birbirlerini daha iyi tanıma olanağı verir. Bu sırada Zeynep’in ablası Ayşe ve Zeynep’in çalıştığı kahvehanenin sahibi Nihat bu aşk savaşı sayesinde tanışırlar.

Bunların hepsini bir bölüme mi sığdıracaklar ?
Eğer öyleyse yine akıcı bir bölüm bizi bekliyor
Umarım her bölüm böyle gider de hiç sıkılmadan izleriz

Şu anda izliyorum kızlar ..
Çok keyifli ya

ayy çok sevdim bende diziyi hem pazar günleride izleyecek bişey yoktu benim için iyi oldu valla,ama bi sarışın kızı sevmedim itici geldi bana:95:

Fragmanları ilk dönmeye başladığında ''seni bana yazmışlar'' diye dizi ismi mi olur diye dalga geçmiştim açıkcası
Eğlenceli ve klasik bir dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…