Seni Bana Yazmışlar Atv

ilk bölüme bayilmistim, hatta sasirdim atv nasil böyle güzel bi dizi yapti diye amaaaasonra baktimki ayni tas ayni hamam, atv de dizi izlenmez

Bir de ben başroldeki Yeliz Kuvancı'yı çok beğeniyorum. Böyle saçmasapan bir dizide rol vererek kıza yazık etmişler. Öyle Bir Geçer Zamanki'den sonra yakışmadı...
aynen tatlım daha ağır bir rolde olmalıydı komedi değilde dram aşk gerçekçi bir dizi olmalıydı yazık etmişler kıza
şaklabanlık yapıo rol uğruna

aynı oyunculara iki rol mü veriliyo tam anlayamadım burayı :44:

şu diziye takmış durumdayım feriha 1 bu 2 oldu benm içn durup durup aklıma getiriyorum sinirleniyorum
zarif kibar narin duygulu aşık inci hocamıza maymunluk rolü vermişler ağlasam yeridir
düşünüyorumda hürreme ya da berene böyle abuk subuk bir rol verseler nolurdu acaba isyan ederdim kesin
kızın saf kalpli olmasındanmı yararlanmışlar
yoksa kızcaaaazzz baş rol olacağım hevesiylemi kabul etmiş çözemedim
o zarif insanı mahalle karısı haline sokmuşlar yazık olmuş...

birde bu inci hocamızın üniversitede bir arkadaşı varmış
çocukçaaaz çek bakalıma katılmış üniversite yıllarında çektiği kısa filmi ile
filmdede baş rol bir bayan
ama o bayanın suratını buzlamışlar
okan neden diye sordu
kendisi şu an oyunculuk camiasında çok iyi bir kariyerde ünlü bir yıldız olduğundan
kariyerini etkilememesi için yüzünün gösterilmesini istemedi dedi
devam ettirdi okan

ve kızın yakın plandan çekilmiş sahnesinde bir baktım
anaa bizim inci hoca hafif buğulamışlar ama belli oluodu
eminim o olduğundan
o kısa film ile kariyerini çizdirmek istemedi amaaaa
seni bana yazmışlarla bayağı çizdirdi
ciddiye alınacak havalı bir rol değil bikezz ağır başlı rolde olmasını isterdim

yeliz kuvancı bu filminden utanıp yüzünü buzlatmış çok ünlü bir yıldız olduğu içinmiş

[video=youtube;iD9HFedeNZg]http://www.youtube.com/watch?v=iD9HFedeNZg[/video]

[video=facebook;2235722980344]http://www.facebook.com/video/video.php?v=2235722980344[/video]

Son düzenleme:
Dizinin ilk bölümünü çok beğenmiştim ama şimdi biraz sarpa sarıyo gibi...İnşallah yapımcılar burayı okuyolardır da biraz senaryoya çeki düzen verirler..

Bugün Zeynep'in suratında bir tuhaflık mı var, yoksa bana mı öyle geldi... Kaşlarını çok ince aldırmış sanki...

yeliz kuvancı bu filminden utanıp yüzünü buzlatmış çok ünlü bir yıldız olduğu içinmiş

Ben Hatice Sultan'a daha çok benzettim
Ayrıca kim çok ünlüymüş kendilerimi
2 dizi de oynayıp kendilerini bi halt sanmıyorlar mı gerçekten gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…