Seni Bana Yazmışlar Atv

Yaa ne kadar komik bir dizi gülmekten ölüyorum hele zeynep e, son sahne replikleri süperdi

dizinin bu bölümü de çok eğlenceliydi burcu'ya da sinir oldum hem adamın işlerini bozdu hem de haklı duruma geçti ben burcuyla yalçın'ın ayrılmasını yalçın'ın tekrar zeyneple birlikte olmak istemesini istiyorum

1. bolumunu izledim. Eglenceliydi, ama dizinin 4 kisi arasinda ve ayni mekanda gecmesi baydi biraz. Bolum boyunca ayni kisiyi takip ediyorsun resmen. Ama 2. bolumunu de izlemek istiyorum, diziye devam edip etmeyecegime o zaman karar veririm.

Güzel dizi ama sorgulamayacaksın aa neden bu böyle saçma yaa demeyeceksin, oturup keyfine bakacaksın izlerken ..:)

1. bolumunu izledim. Eglenceliydi, ama dizinin 4 kisi arasinda ve ayni mekanda gecmesi baydi biraz. Bolum boyunca ayni kisiyi takip ediyorsun resmen. Ama 2. bolumunu de izlemek istiyorum, diziye devam edip etmeyecegime o zaman karar veririm.

ikinici bölümde zeynep'in ablası sibel zeynep'in patronuyla yakınlaştı ve mehmet'in kardei emre'nin de sevgili bulma çabaları oldu başka karakterlere de biraz yer verildi yani

Dizi aşkı gerçek mi oluyor?
Seni Bana Yazmışlar dizisinde aşk yaşayan Yeliz Kuvancı ve Ali İl, önceki gün birlikte görüntülendi

Seni Bana Yazmışlar dizisinde aşk yaşayan Yeliz Kuvancı ve Ali İl, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini anlayınca birbirlerinden uzaklaşan ikilinin oldukça rahatsız olduğu gözlendi. Yeliz Kuvancı yere bakarak yüzünü gizlemeye çalışırken, Ali İl de Yeliz Kuvancı’nın yanından uzaklaştı. Ali İl, fotoğrafların çekilmesinin ardından açıklama yapma gereği duydu: "Yanlış anlamayın biz sadece arkadaşız. Şu an set arası oldu ve alışveriş yapıyoruz, aramızda her hangi bir şey yok." İkili alışveriş merkezinde yaklaşık üç saat geçirdi.

evet ilk bölümde çok az kişi çok az mekan gördük ama ikinci bölümde toparlamaya başladılar

ya birde şu ünlüleri sürekli çekip duruyolar sinir bozucu birşey..ha haber doğru da olabilir ama iki oyuncu arkadaşın birbirleriyle dolaşması için illa sevgili mi olmaları lazım

film çok eğlenceli güzelde hep böyle yalçının peşinden devam ederse senaryo sıkar kabak tadı verir
beni sıkmaya başladı bile
entrikalar abuklaşmaya abartılmaya başladı sanki
bu kadar peşinden koşulmazki birinin

Bu dizinin ilk bölümünü çok beğenmiştim. Ama şuanda beni baymaya başladı... Bu dizi olsa da olur, olmasa da olur... Pazar günleri başka doğru düzgün seçenek olmadığı için izliyorum belki de.. Kısmen eğleniyorum. Bir adamın peşinden bukadar gurursuzca koşulur mu. Espri olsun derken abartılmış. Ayrıca Burcu inanılmaz itici bir tip.

ya senaryonun başında hata var zaten
öyle jet sosyeteden biri zeynep gibi bir kızla takılmazki nasıl sevgili olmuşlar zeyneple
onlar havalı tipleri seçer
ve sanki zenginliğine bayılıomş gbi zeynepi peşinden koşturuolar habire abuk subuk entrikalar uydurulmuş
normalde zengin bir erkeğe aşık olan fakir kız gururludur onu beğenmiyor diye üzülür gurur yapar
burda abartmışlar habire peşinde koşuo yılışık yılışık
güldürüo tamam ama abartmaya başlamışlar daha 3. bölümden böyle abartmaya devam ederlerse reyting düşer

Evet çok doğru, özellikle bugünkü bölümde entrikalar inanılmaz abartılıydı... Geçen bölümde ise, sadece bir sakinleştiriciyle körkütük sarhoş havası verilip afişlere tırmanması da baydı beni çok saçmaydı... Bir de Zeynep'in dizide giydikleri tam bir felaket! Fakir görünsün derken, kıza abuk sabuk şeyler giydiriyorlar. O kıyafetleri giyen bir kızla öyle sosyete adam zamanında nasıl sevgili olmuş anlamadım... Pazar günleri seçenek olmayınca laf olsun diye izliyoruz işte.

bravo arkadaşım gerçekten süper izlenim aynen öyle düşünüyorum
o zenginler o tipteki kızları kaaaaale bile almaz kaldı ki sevgili olacak
birde evlilik aşamasına gelmişler evlilik hazırlıkları yapıodu ilk bölümde ablası çok ilginç :)
gerçekten bir sakinleştrici ile saçmaladı afişlere tırmandı
bu bölümdeki tanselmiydi neydi o rapçiyi iki karakterde yapmışlar ya çok saçma basit olmuş
istanbulun en lüks restoranlarından birine zeynep gece elini kolunu sallaya sallaya kapıdan girebilio güvenlikleri var onların bir kere üstelik o restoranların çoğu kapatılmıoki 24 saat açıklar

Çok doğru gerçekten bak restoran olayı aklıma gelmemişti :) Ayrıca, ilk bölümde Zeynep Yalçın'la yemeğe giderken ablası çok kıymetli bir broş emanet etmişti o gece takması için... Sözde Zeynep broşu Yalçın'nın arabasında düşürmüş, Yalçın arayana kadar ise farkına bile varmamıştı. Yalçın aramasa broş yalan olacaktı yani... Bana öyle kıymetli bir mücevher verseler, gözüm gibi bakardım herhalde. Bukadar salak mı bu kız, sanki mendil düşürüyor! Bir de farketmiyor! Bu dizide mantık ararsak, daha çoookkkkkk açık bulacağız sanırım :)

Ben de aynısını dşünüdüm ilkşahcım, Mehmetle sevgili olsalar bu sefer de dizi biter.. Biraz konu sıkıntısı çekecekler gibi yani... Sırf konu olsun die Emre'nin kız arkadaşı olayını çıkardılar, kızın abisinden fln bize neyse.. İnşallah mantıklı bişeye bağlarlar da ilk bölümde zevk aLdığımız gibi diğer bölümleri de zevkle izleriz...

akasya durağı gibi komedi yapalım derken gerçeklikten uzak cahilce
ve insanları saf yerine koyan bir dizi haline getirecekler diye korkuyorum valla

akasya durağından iğreniyorum
hep aynı şeyler saçma sapan yok hırsız yakalamalar katil yakalamar komik bile değil iğrenç
şimdi aynısı seni bana yazmışlarda olmaya başladı ünlü şarkıcı yakalamalar tavayla bayıltmalar
restorana girip fare bırakmalar kolaydı be
ya bir kere
bu kadar ünlü bir şarkıcı ünlü bir otelde kalacak
ve sen elini kolunu sallayarak otele hatta odasına çıkıp adamı bayıltacaksın hatta kapıdaki güvenliği
ve hiç polis falan olaya girmeyecek
öyle birşey olsa adamın anasını ağlatırlar
güvenlik kameraları var sokakta adım atamazsn
yani sıkar biraz ünlü birine yaklaşmak hatta o otellere elini kolunu sallayarak girmek
dalga geçiolar halkın seviyesi ile sanki
aman nasılsa saflar izlio boşver hep aynı saçma şeyleri yapsakta olur düşüncesiyle
birde eeeennnn saçma gereksiz cahilce bulduğum
şu dizilerde aynı oyuncuları iki karakterde oynatıolar ya hiç te gerçekçi olmuo nedense
nuride bütün oyuncular ikinci rolü vardı
onları gördüm bu ne ya cılkını çıkarmışlar dedim

Bir de ben başroldeki Yeliz Kuvancı'yı çok beğeniyorum. Böyle saçmasapan bir dizide rol vererek kıza yazık etmişler. Öyle Bir Geçer Zamanki'den sonra yakışmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…