Seni boşatacam diye kriz geçiren kayana

eşini de pek yalnız gönderme bence, alıştırma, sonra çeker oğlunu yanına. bi bakmışsın eşin ordan eve gelmez olmuş.
nişanlıyken nasıldı aranız? birden bire ne değişti aklım almadı.
üstelik sen yanında elini bile tutmuyorum yazmışsın, niye? sen eşsin, o anne ? ne demek kıskandı. aklım almıyor ya, önceden oğulları aç mı tok mu ne halde demeyen kadınlar, birden oğlan evlenince anne olduğunu hatırlıyor

bana da dedi kayınvalidem
hatta hem eşime hem bana
eşime demiş ki bundan boşan başımın üstünde yerin var,kapım sana açık
sonra bana tel açıyor o zaman da safım ya telefonlarına bakıyorum
boşandırcam diyor,krize girmiş şekilde
eeee sonra ne oldu
eşim boşanmam dedi,annesi de o zaman seni ölmüş bilirim,yokluğuna da alışırım dedi
tamam dedi eşim de
kışın 3 günlüğüne gittik,hiçbi şey olmamış gibi dvrandık
havaalanında bizi yolcu ederken ağlamaya başladı,ben sizin mutluluğunuzu istiyorum diye
terbiyesizz kadın,madem mutluluğumuzu istiyorsun neden boşan diyorsun
her fırsatta laf sokmak içim çaba gösterir,kalp kırar,saçmalar
sen sen ol eşini asla annesiyle yalnız bırakma
mesafeli olun ve mesafeli olduğunuzu da hissettirin
fazla uzun oturmayın,ser verin sır vermeyin

Daha bir haftalık geline bu muameleyi yapan kayınvalideden korkarım ben. Bu olayı bahane edip aranıza ciddi bir mesafe koyun derim. Böylesi ile yüz göz olursanız zararlı siz çıkarsınız. Yalnız eşinizi de tek başına göndermeyin, onun da beynini yıkarlar. Eşinizle ortak paylaşımlar bulun, arkadaş gezmelerine gidin; ne bileyim vaktinizi doldurun mümkün olduğunca. Böylesi yüz bulsa her akşam kendilerine gitmenizi de beklerler, siz gitmezseniz sizin evinizden çıkmazlar.

tövbe bismillah yaa , bunlar nasıl anne bilemiyorum arkadaş , insan evladının mutluluğunu ister mutluluğundan mutlu olur benim bildiğim anne , pess yani , bırakın eşler mutlu olsun bi karışmayın yaaa

Ya böyle insanlar neden oğullarının artık büyüdüğünü ev eş sahibi olduklarını artık ayrı hayatları olduğunu kabullenmek istemiyorlar. Ben büyüttüm yetiştirdim hep dizimin dibinde olacak diye mi düşünüyorlar. Kendileri de evlenmiş bir anneden oğlunu almış, kendisine de yapılsa hoşuna gider mi devir daim herkes bir gün evden gidecek evlenecek bu demek değil ki annesini sevmiyor, istemiyor eş ayrı anne ayrı ikisinin sevgisi ayrı idrak etmek neden zor enden bir yarış rekabet oluyor anlamıyorum valla ben kaynana olursam zaten senelerdir çocuğuma elimden geldiğince en iyi şekilde bakmış olucam yetiştiricem bana Allah razı olsun desin yeter haftada bir iki kapımı çalsınlar daha ne isterim elbette gelinimden saygı beklerim ama ayırmayı düşünmem asla uygun olmadığını bile düşünsem etki etmek istemem. Bence mesafeyi koruyun bir müddet gitmeyin tabi bu seferde bak gelmiyor falan diyecektir gidersenizde eşinizie gayet yakın olun ne demek yanında elini bile tutmamak siz nişanlılık evresi geçirmediniz mi o zaman nasıldı bu kadın hiç açık vermedi mi.

Evet bende oyle dedim eşime. Şimdi gidersek yine yapar yine yapar dedim. Herkes bi düşünsün anlasın naptığını zaman gerekiyo dedim. Çok ısrar ederse sen git dicem.

böyle bi kadının yanına eşini yalnız gönderme doldurur doldurur gönderir sana

Ben nişanlıyken eski kayınvalidemle tartışmıştık bana demişti ki; "10 tane de cocuğun olsa boşatacam seni", ve boşandık :) gerçi onun yüzünden değil dangalak oğlu yüzünden

Elmayra ben senin çok akıllı bir kadın olduğunu düşünüyorum. Eşin nasıl oldu da seni kaybetmeyi göze alabildi? Sahiden şaşırıyorum...

Elmayra ben senin çok akıllı bir kadın olduğunu düşünüyorum. Eşin nasıl oldu da seni kaybetmeyi göze alabildi? Sahiden şaşırıyorum...

Teşekkür ederim canımınici, zekiyimdir ama duygusal zekam düşüktür Daha doğrusu eski eşim benim yumuşak karnımdı, onu asla bırakamayacağımı düşünüyordu. Unutur affeder, bensiz olmaz yapamaz diyordu ama yapabiliyormuşum :)

Çok merhametli olmak insana zarar veriyor bazen. Yazık eşine ne diyim. Sevgiler...

Bir haftalık geline boşatacam seni ,babasının evine götürün bunu diye kendini parçalayan kaynanaya napılır?

bende bu benzer şeyler yaşadım.10 yıl oldu hala kötü haber bekliyorlar.bekledikleri haberler başka yerlerden gelsin diyorum.

hiç takma derim haa haa hi hi ol.gez toz.o da çatlasın evinde

Ben nişanlıyken eski kayınvalidemle tartışmıştık bana demişti ki; "10 tane de cocuğun olsa boşatacam seni", ve boşandık :) gerçi onun yüzünden değil dangalak oğlu yüzünden

başı göğe erdi mi acaba

ben de altına imza atıyorum

başı göğe erdi mi acaba

Deli gibi pişman olduğuna eminim. Çünkü ben onun oğlunun herseyiydim, evi, yuvası, annesi babası herseyi. Şimdi anneannede babaaannede sürünüyo :S

tövbe tövbeee.... Trajikomik diye böyle şeylere diyorlar herhalde. Çok yazık rezil etmiş kendini.

yok yok bazı insanlar gerçekten ruh hastası ve hastalıkları kayınvalide olunca tavan yapıyor
neden insanlar çocuklarının mutluluğu ile mutlu olmazlar ki
neden çorbaları kaynıyor huzurları yerinde ben hiççççç ilişmeyeyim de rahatları bozulmasın demezde
çomaklarını sokarlar hiç anlamam
boşandıktan sonra olan bir kadına oluyor sanıyor o yüzden boşanmaya da bu kadar teşvikli davranıyorlar

bende bu benzer şeyler yaşadım.10 yıl oldu hala kötü haber bekliyorlar.bekledikleri haberler başka yerlerden gelsin diyorum.

hiç takma derim haa haa hi hi ol.gez toz.o da çatlasın evinde

Arkadaşlar cevaplarınıza çok teşekkür ederim. Aslında ben sağlam giden bi yuvanın Allahtan başka kimsenin yuvayı yıkamıycanı düşünüyorum. Ama şer etrafımda olunca huzyrsuz oldum bundan sonra nası bi yol izlemelîyim. Hata yapmamam lazom. Sevatiye sen nasıl 10 yılı atlattın gittinmî geldimi evine eşini nası yoluna koydun.

Bundan sonra eşin nereye, sen oraya... Böyle bir insanla ancak bu şekilde başedebilirsin. Çünkü senin oğlunu onun elinden alacağına psikolojik olarak o kadar şartlanmış ki, tam tersini yapmaya, oğlunu senin elinden geri almaya çalışacaktır. Yalnız çok vakit geçirirlerse ajitasyon yapacak, ağlayacak, kendini mağdur gösterecektir. Eşin de annesi olduğu için bir süre sonra etkilenmeye başlayacak.
En güzeli, her zaman eşinin yanında bulun. Sinir krizi geçirse bile aldırış etme, söylediklerine kulak asma, gülümse, kibar ol. Eşine de her zaman artık sizin bir aile olduğunuzu, kendi kararlarınızı kendiniz alacağınızı, annesinin bu duruma alışması gerektiğini işle. Allah sabırlar versin şimdiden =)

gitmedim gelmedim.ben daha 3 gunluk evliyken eşimi arayıp onun derdi ev aldırıp çocuk yapıp nafaka yemek oğlum sakın çocuk yapma demişti.göz yaşların sel oldu aklı aylarca yıllarca.

eşim arkamda durdu, gitmedik gelmedik.hala öyleyiz eşim takmıyor o da çatlıyor ve eşim için ailesiyle karısının dengesini kuramıyor diyor.meali bizi iplemiyor.

gitmek gelmek zorunda olsaydım ne olurdu? bir şey değişmezdi boşuna para ve emek harcamış olurdum.belki daha bile iyi olurdu.hallerini görüp görüp acır ve bu zavallıları ne takacam derdim ancak ne vaktim ne de gücüm vardı uğraşmak için.

bizde ortalığı karıştıran kıskanç haset yılandan çıyandan kaçar gibi kaçılması gereken bir elti var.sırf o kadını görmemek içinde uzak durdum.çünkü o ortalıkta oldugu sürece ilşkilerde hiç bir düzelme olmayacaktı netekim en küçük bir KV ile yakınlaşmada ortalık onlar yüzünden yine berbat oluyordu.ama suç elti de mi tabikii hayır.asıl suçlu iki evladı rasında dengeyi kuramayan ve başkalarının aklıyla yaşayan KV ve KP de.eltinin tek derdi para.bunu da çok iyi biliyorlar çünkü onların ondan hiç bir farkı yok.tencere kapaklar.ayrıca bir de bizimle durum böyle olunca onuda küstürüp yalnız kalmayalım diye düşünüyorlar.ne diyelim Allah bu dünyada da öbür tarafta da aynı ateşe atsın ayırmasın onları birbirinden.

sonuçta sana diyeceğim KV yi takma keyfine bak.fırsat verme mutlu ol.hayat böylelerine inat dönüyor .

kayınvalidelerin en büyük kozu ajitasyon zaten
oğullarına o ne naz o ne cilve o ne hastayım ölüyorum ayakları
bence de tek çaren eşini hiç bir yere yalnız yollamamak ve birbirinize açık olmanız olan biteni bilmeniz ki dolduruşa gelmeyesiniz birbirinize karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…