Evet bende oyle dedim eşime. Şimdi gidersek yine yapar yine yapar dedim. Herkes bi düşünsün anlasın naptığını zaman gerekiyo dedim. Çok ısrar ederse sen git dicem.
Ben nişanlıyken eski kayınvalidemle tartışmıştık bana demişti ki; "10 tane de cocuğun olsa boşatacam seni", ve boşandık :) gerçi onun yüzünden değil dangalak oğlu yüzünden
Elmayra ben senin çok akıllı bir kadın olduğunu düşünüyorum. Eşin nasıl oldu da seni kaybetmeyi göze alabildi? Sahiden şaşırıyorum...
Teşekkür ederim canımınici, zekiyimdir ama duygusal zekam düşüktürDaha doğrusu eski eşim benim yumuşak karnımdı, onu asla bırakamayacağımı düşünüyordu. Unutur affeder, bensiz olmaz yapamaz diyordu ama yapabiliyormuşum :)
Bir haftalık geline boşatacam seni ,babasının evine götürün bunu diye kendini parçalayan kaynanaya napılır?
Ben nişanlıyken eski kayınvalidemle tartışmıştık bana demişti ki; "10 tane de cocuğun olsa boşatacam seni", ve boşandık :) gerçi onun yüzünden değil dangalak oğlu yüzünden
bana da dedi kayınvalidem
hatta hem eşime hem bana
eşime demiş ki bundan boşan başımın üstünde yerin var,kapım sana açık
sonra bana tel açıyor o zaman da safım ya telefonlarına bakıyorum
boşandırcam diyor,krize girmiş şekilde
eeee sonra ne oldu
eşim boşanmam dedi,annesi de o zaman seni ölmüş bilirim,yokluğuna da alışırım dedi
tamam dedi eşim de
kışın 3 günlüğüne gittik,hiçbi şey olmamış gibi dvrandık
havaalanında bizi yolcu ederken ağlamaya başladı,ben sizin mutluluğunuzu istiyorum diye
terbiyesizz kadın,madem mutluluğumuzu istiyorsun neden boşan diyorsun
her fırsatta laf sokmak içim çaba gösterir,kalp kırar,saçmalar
sen sen ol eşini asla annesiyle yalnız bırakma
mesafeli olun ve mesafeli olduğunuzu da hissettirin
fazla uzun oturmayın,ser verin sır vermeyin
Çok merhametli olmak insana zarar veriyor bazen. Yazık eşine ne diyim. Sevgiler...
başı göğe erdi mi acaba
bende bu benzer şeyler yaşadım.10 yıl oldu hala kötü haber bekliyorlar.bekledikleri haberler başka yerlerden gelsin diyorum.
hiç takma derim haa haa hi hi ol.gez toz.o da çatlasın evinde
Arkadaşlar cevaplarınıza çok teşekkür ederim. Aslında ben sağlam giden bi yuvanın Allahtan başka kimsenin yuvayı yıkamıycanı düşünüyorum. Ama şer etrafımda olunca huzyrsuz oldum bundan sonra nası bi yol izlemelîyim. Hata yapmamam lazom. Sevatiye sen nasıl 10 yılı atlattın gittinmî geldimi evine eşini nası yoluna koydun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?