Seni boşatacam diye kriz geçiren kayana

evli değilim ama nişanlıyım bende de böyle bir elti var görüşmüyorm hatta kv de aynı yarebbimmm bendemi aynı şeyleri yaşıcam acaba neyse senden taktik alırız artık abla :26::26::26:

Bir haftalık geline boşatacam seni ,babasının evine götürün bunu diye kendini parçalayan kaynanaya napılır?
annem bu versiyon gene iyiymiş benim kocam beni döverken kaynana oğlum gebertceksen git s...gitsin başka yerde gebersin benim evimde gebermesin dedi desem biraz haline şükredermisin bilemedim.sana inat boşanmıcam deyip gülseydin

valla hikayemi oku istersen ben bu tür durumlara çok yüz verdim iyi niyetli yaklaştım eşimin annesidir ailesidir diye ama en sonunda üstüme yürümeye kadar vardı iş. 6 yıl sonra tecrube ettim ki en baştan mesafe koyacaksın.eşin için yapacaklarına bile sınır koyacaksın. bayramdır seyrandır gidersin belki ama kalan zamanlarda gitme bence.uzak dur.böylelerinin derdi hiç bitmiyo

takma kafana diyecem ama ben çok taktım takmadanda olmuyor.benim eşim beni aldattığında kayınvalidem aldattıysa nolmuş senin içine şeytan kaçmış kimbilir senin kardeşlerin neler yapıyordur dedi.sinir krizi geçirip herkezi kovdum evden. hiçbiriyle görüşmüyorum şuan çok rahatım ve vicdanımda rahat. sana tavsiyem sabret gelin kaynana kavgasından sıkılan koca huzuru dışarıda arıyor buda en çok kaynananın işine geliyor. savaş kazanmış gibi kasım kasım kasılıyor.allah sabır versin.

kadın hasta galiba:26:kıskançlığın bu kadarı da çok fazla sanki kuma gitmişsin üstüne tövbe tövbesen bu kadınla mümkün olduğunca az görüş canım bayramdan bayrama git yeter fazlasına gerek yok hatta bu şekilde davranmaya devam ederse ilişkini tamamen kes derim inşallah eşin aklı başında biridir anneci değildir işin zor bu kaynanayla canım

cok sekersın yaaa nede gusel demıssın yapabılıomusum ınsan ayrılınca anlıo dımı pekte harıka oluo ınsana ozguven gelıoo

Demek böyle manyak insanlar da var.Allah sabır versin canım.sana tavsiyem ya kafana takmayacasın sinek vızıltısı diyip geçeçeksin ya al oğlunuda .......... diyeceksin yada görüşmeyeceksin

arkadaş nedir bu bizim kaynanalardan çektiğimiz yaa
=(
anamızdan emdiğimiz sütü burunumuzdan getirmeden rahat etmiyor hatunlar yaaa

Aynı ortamda sürekli bana saldıran birine nası kibar olabilirim yöntemi varmı bunun canım. Aslında dediğin mantıklı ama insanın sinir sistemi kalmaz. Ama gerçekten boşatabilir mi oğlunu işleye işleye oğlunu benden soğutabilir mi ondan da çekinmiyo değilim. Saol yorumun için.

Boşanmıyorum da gitmiyorum da dedim kendim istersem boşanırım ancak dedim. Boşatacam diyo hala. Bende zor biraz dedim.

kayınvalidenin acil tedaviye ihtiyacı var. terapi şart. normal değil.
ona gidipte ne yapacak eşiniz. yine lafmı yemenizi istiyor.
çok düşünüyorsa annesini ,alsın bir doktora götürsün.

Hiç sorma bende kendimi kuma gibi hissetmeye başladım. Azıcık böle kendimi ezdirmicemi hissedince delirdi. Dik durdum. Ne istiyo biliyomusun o sayacak ben susacam köpek muamelesi yapacağını sandı. Onların oralarda geline dirlik vermezlermiş insan yerine konmazmış zaten duymuştum hep. Kafası çok eskide kalmş. Boşatacam deyince nolur boşatma anne dememi bekliyo böyle bitip. Eşim de anne sonçta diyo.sen cevap verme hiç diyo. Bana dokunduruyo.aranı düzeltmeye bak diyo hala bana. Beni istemeyyen biriyle ben nası aramı düzeltym.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun arkadasım ... pskolojik sorunları var galiba biraz uzak kalman bence daha iyi seni görünce yine sinirlene bilir

Galiba en iyisi uzak durmak. Büyü falan yaptırır mı diye de korkmuyo değilim.

büyü yaptırır mı bilemem ama eşin seninle annesinin arasın da çok yıpranacak gerçekten çok zor sen eşinin üstüne gitme boşver kendinden soğutma sen annesinden dert yanarsın annesi de senden dert yanar eşin çok üzülür yıpranır kafasına takar ...

hasta bir kaynana vakası daha ,

olabildiğince az görüşüp, bu konu hakkında eşinin de üzerine gitme derim , bırak eşin annesiyle görüşsün gitsin gelsin,

oğlunu kaybetmediğini anlasın, tabiki bu süreçte kendini de kesinlikle ezdirme , Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…