gitmedim gelmedim.ben daha 3 gunluk evliyken eşimi arayıp onun derdi ev aldırıp çocuk yapıp nafaka yemek oğlum sakın çocuk yapma demişti.göz yaşların sel oldu aklı aylarca yıllarca.
eşim arkamda durdu, gitmedik gelmedik.hala öyleyiz eşim takmıyor o da çatlıyor ve eşim için ailesiyle karısının dengesini kuramıyor diyor.meali bizi iplemiyor.
gitmek gelmek zorunda olsaydım ne olurdu? bir şey değişmezdi boşuna para ve emek harcamış olurdum.belki daha bile iyi olurdu.hallerini görüp görüp acır ve bu zavallıları ne takacam derdim ancak ne vaktim ne de gücüm vardı uğraşmak için.
bizde ortalığı karıştıran kıskanç haset yılandan çıyandan kaçar gibi kaçılması gereken bir elti var.sırf o kadını görmemek içinde uzak durdum.çünkü o ortalıkta oldugu sürece ilşkilerde hiç bir düzelme olmayacaktı netekim en küçük bir KV ile yakınlaşmada ortalık onlar yüzünden yine berbat oluyordu.ama suç elti de mi tabikii hayır.asıl suçlu iki evladı rasında dengeyi kuramayan ve başkalarının aklıyla yaşayan KV ve KP de.eltinin tek derdi para.bunu da çok iyi biliyorlar çünkü onların ondan hiç bir farkı yok.tencere kapaklar.ayrıca bir de bizimle durum böyle olunca onuda küstürüp yalnız kalmayalım diye düşünüyorlar.ne diyelim Allah bu dünyada da öbür tarafta da aynı ateşe atsın ayırmasın onları birbirinden.
sonuçta sana diyeceğim KV yi takma keyfine bak.fırsat verme mutlu ol.hayat böylelerine inat dönüyor .
Bir haftalık geline boşatacam seni ,babasının evine götürün bunu diye kendini parçalayan kaynanaya napılır?
annem bu versiyon gene iyiymiş benim kocam beni döverken kaynana oğlum gebertceksen git s...gitsin başka yerde gebersin benim evimde gebermesin dedi desem biraz haline şükredermisin bilemedim.sana inat boşanmıcam deyip gülseydinBir haftalık geline boşatacam seni ,babasının evine götürün bunu diye kendini parçalayan kaynanaya napılır?
Eşim diyoki ne dediğini bilmiyo kıskandı diyo. Bi haftadır ağlıyomuş. İnanın yanında kıskandıracak hiçbi hareket yapmadım. Özellikle elini bile tutmuyorm. Göze gelmeyelm diye. Ama görmeniz lazımdı böyle bi çıldırma yok. Git diyo bana babasının evine götürün bunu diyo. Kayınpederim falan gidince dediki iyi değil bugun idare edin dedi. Herşeye bağırıyo. Görümcemle birbirine girdiler. En son anlaşıldı sebebi. Bana boşatacam seni git diye bağırdı dışarda. Bende gitmiyorum da boşanmıyorum da dedim. Kendim istersem giderim ancak dedim. Eşimde annesinden için alın bunu burdan uzaklaştırın diyo. Ne dedini bilmiyo falan diyo.Sonra çıktık geldik. Bugunde eşim diyoki annem ağlıyodur şimdi. Gidelim yarın diyo. Çocuk oyunu mu bu dedim. Napcam ben o eve gitmem bida hayatta. Kocam çok sıkıştırırsa napcam ben.
Teşekkür ederim canımınici, zekiyimdir ama duygusal zekam düşüktürDaha doğrusu eski eşim benim yumuşak karnımdı, onu asla bırakamayacağımı düşünüyordu. Unutur affeder, bensiz olmaz yapamaz diyordu ama yapabiliyormuşum :)
Bundan sonra eşin nereye, sen oraya... Böyle bir insanla ancak bu şekilde başedebilirsin. Çünkü senin oğlunu onun elinden alacağına psikolojik olarak o kadar şartlanmış ki, tam tersini yapmaya, oğlunu senin elinden geri almaya çalışacaktır. Yalnız çok vakit geçirirlerse ajitasyon yapacak, ağlayacak, kendini mağdur gösterecektir. Eşin de annesi olduğu için bir süre sonra etkilenmeye başlayacak.
En güzeli, her zaman eşinin yanında bulun. Sinir krizi geçirse bile aldırış etme, söylediklerine kulak asma, gülümse, kibar ol. Eşine de her zaman artık sizin bir aile olduğunuzu, kendi kararlarınızı kendiniz alacağınızı, annesinin bu duruma alışması gerektiğini işle. Allah sabırlar versin şimdiden =)
annem bu versiyon gene iyiymiş benim kocam beni döverken kaynana oğlum gebertceksen git s...gitsin başka yerde gebersin benim evimde gebermesin dedi desem biraz haline şükredermisin bilemedim.sana inat boşanmıcam deyip gülseydin
kayınvalidenin acil tedaviye ihtiyacı var. terapi şart. normal değil.Eşim diyoki ne dediğini bilmiyo kıskandı diyo. Bi haftadır ağlıyomuş. İnanın yanında kıskandıracak hiçbi hareket yapmadım. Özellikle elini bile tutmuyorm. Göze gelmeyelm diye. Ama görmeniz lazımdı böyle bi çıldırma yok. Git diyo bana babasının evine götürün bunu diyo. Kayınpederim falan gidince dediki iyi değil bugun idare edin dedi. Herşeye bağırıyo. Görümcemle birbirine girdiler. En son anlaşıldı sebebi. Bana boşatacam seni git diye bağırdı dışarda. Bende gitmiyorum da boşanmıyorum da dedim. Kendim istersem giderim ancak dedim. Eşimde annesinden için alın bunu burdan uzaklaştırın diyo. Ne dedini bilmiyo falan diyo.Sonra çıktık geldik. Bugunde eşim diyoki annem ağlıyodur şimdi. Gidelim yarın diyo. Çocuk oyunu mu bu dedim. Napcam ben o eve gitmem bida hayatta. Kocam çok sıkıştırırsa napcam ben.
kadın hasta galiba:26:kıskançlığın bu kadarı da çok fazla sanki kuma gitmişsin üstüne tövbe tövbesen bu kadınla mümkün olduğunca az görüş canım bayramdan bayrama git yeter fazlasına gerek yok hatta bu şekilde davranmaya devam ederse ilişkini tamamen kes derim inşallah eşin aklı başında biridir anneci değildir işin zor bu kaynanayla canım
Allah yardımcın olsun arkadasım ... pskolojik sorunları var galiba biraz uzak kalman bence daha iyi seni görünce yine sinirlene bilir
Galiba en iyisi uzak durmak. Büyü falan yaptırır mı diye de korkmuyo değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?