Seni boşatacam diye kriz geçiren kayana

En çok eşime üzülüyorum zaten. Çok seviyorum eşimi. İyi dileklerinize dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler.

En çok eşime üzülüyorum zaten. Çok seviyorum eşimi. İyi dileklerinize dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler.

Allah eşine ve sana peygamber sabrı kayınvalidenede akıl ihsan eylesin ....

Ne tuhaf insanlar var bu hayatta. Evlendirmeseymiş oğlunu, doğururken ömür boyu beraber mi yaşıcağını sanmış. Kendi kocasıyla ilgilense ya. Bence hiç ama hiç muhattap olmayın, rezillik diz boyu. Sen cevap verdikçe tepene çıkar. En iyisi duymaman. Eşin gitsin gitmek istediğinde, sen görün sadece.

sen neden onun istediğini yapıyosun ki..
eişinin elini bile tutmayarak ekmeğine yağ sürüyosun
afedersinde edepsizle edepsiz başeder
yanında eşinin elini de tut kafasına da çık :)
çatlasın kudursun
sende onun taktiğiyle eşine ağla sızla
''ayy ben annene bişey yapmıyorum neden beni sevmiyoo çok üzülüyorum ajjkoom ''de :))
daha yolun başındayken ayarı ver...
ferhundeden selamlar:)))

keşke şu kaynanalarla 30 saatlik mesafe olsa arada uçak telefon otobüs de olmasa.5 yılda bir görüşsek.oğluna düşkünse düşkün.anne herzaman baş tacıdır ama seni de bi ana doğurdu seni üzmeye hakkı yok.

Gitmeye yakın babası durdu annenin elini öp dedi öptüm. babası ılımlı konuşuyo sen yanlş anlamışsın tavır yapmıyomuş gelin diyo. kaynana da diyoki zamanla zamanla düzelir hadi diyo yirüyo gidiyo. Dedimki ben daha bi haftalık gelinim babasının evine gönderin dicek naptım suçumu söyle dedim. Şu konuşmalara bak diyo bilmem ne diyo ne var konuşmamda gayet düzgün bişe soruyorum dedim. Ben görevimi yapıyorm kaç kere davet ettim bi haftada samimiyetimi nası ölçüyosun dedim. Unutmucam böle git diye bağrdnızı dedim. Giiitt diyo hala bağırıyo git ozaman napıyım diyo. Gitmiyorum dedim. Çıktım evden evine geleni kovuyo terbiyesiz dedim kendi kendime. Duymuş 50 yaşında kadına terbiyesiz diyo diye çıldırdı boşatacam seni diye. Bende kendim istersem boşanırım dedim zor biraz bizim aramzda büyük bi bağ var dedim ee bende annesiyim diyo hala krizde. töbe estf.

ayyy sinirden catlıcam delımı bu kadın..ben bırınden duymuştum onunda kaynanası cok kıskançmış oğlunu bı turlu paylaşamamış..evlenince bıle gelınle yatırmamış ana ogul yatıolarmıs o hale gelmeden ıyı tavır koymuşsun yanı mazallahh yaparmı yapar

benim kaynanamda aynıdır 10 çocuk olsada boşatcam hevesini alsın oğlum vs.. kaynatamıda kendine çevirmiş.. takma kafaya.. eşin yanındaysa sıkıntı yoktur.benim eşim beni seçti.çok şükür :))

böyle hasta tipler var hayatımızda maalesef.

onu kayınvalide olarak alma gündemine. hasta bir insan olarak al.

içten içe hiç kaale alma ama seni incitecek duruma geldiyse ki gelmiş 360 derece dönüş yapacaksın. ailesine ve ona karşı çok çok güleryüzlü nazik olacaksın. eline koz verme cevap verme hep iyi niyetliymiş gibi göster. dört dörtlükmüş gibi göster kendini eşinin yanında.

ama eşine de sarıl yavaştan o edepsizlik yapıyorsa sen on katını yap ama kimse anlamasın bi tek o anlasın. nasılmış....

oohh canıma değsin. krizlere gelesiceler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…