Seni bulayım ya ^^

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım ile kampusteyken birini beğenmişti dedim en kalabalık kampüste nasıl buluruz yapma.. dedi yürü.. fakültelerin önünde dilenci gibi beklestik.. bi kaç hafta sonra umutlar tukenmisken beyefendi bizi buldu :)))) hergün başka fakültedesiniz canım çıktı bölümünü anlayana kadar demişti :))) evli cocuklular şu an.. hersey kısmet emin ol yine görürsün.. doğru yerde doğru zamanda pür dikkat ol bakalim:)

Ya ne bileyim muhafazakâr bi cocuk belli ki .
İlahiyat Fakültesi tarafından geldi .
Gelip konuşurmu ki .
Ben baya mini etek filan giyen biriyim .
ya siz de namazlarınızı kılan birisiymişsiniz
hani bayram değil seyran değil, günlük öğle namazını kılmaya camiye gitmişsiniz
bu az bir şey değil ki

sonuçta siz ateist o muhafazakar değilmiş
neden olmasın ki?

Ula ayakkabını 2 dk geç giyseydin de çocuk ayakkabı giyerken tipini çekeydin ya :KK53:
ay zaten utandım saçma sapan ikimiz de eğilmis ayakkabı giyiyoruz :D coraplarim saçma sapan desenli. ben onun giymesini bekliyodum buyrun siz de giyin dedi hahahah
Deli kız cok tatlısın :KK19: haftaya cuma yine dene şansını. olmadi her gun caminin önünde otur dilen :-)
Ablacıkkkk :KK200: gidicem cuma günü yine
Cuma'ya yetişememiş ama.
Konu sahibesinin hoşlandığı başkomiser vardı, ona ne oldu ?
yaaa ^^ unutmamissin o meseleyi :KK200:o baskomiser salak ya . ben biraz sahiplenen erkek severim sorun çözücü erkek severim bu çok pasif bir şey . Arasam beni rehin aldılar diye geçmiş olsun Defne yapabilecegim bir şey olursa haber ver der. hiç öyle ben bu kızla evlenmek istiyorum bi gidip kurtarayim demez.
ya siz de namazlarınızı kılan birisiymişsiniz
hani bayram değil seyran değil, günlük öğle namazını kılmaya camiye gitmişsiniz
bu az bir şey değil ki

sonuçta siz ateist o muhafazakar değilmiş
neden olmasın ki?
Ben namaz kılan biriyim ama çocuğun profilindeki insanlara göre tekfirciyim . ne bileyim konu tartışmaya girsin istemiyorum ama tarikat ,şeyh , hoca , tasavvuf bu tarz şeylere çok karşıyım .
Sort, bikini , mini etek vs. giyerim .
Çok tercih edeceği biri değilim gibi .

Arkadaşım ile kampusteyken birini beğenmişti dedim en kalabalık kampüste nasıl buluruz yapma.. dedi yürü.. fakültelerin önünde dilenci gibi beklestik.. bi kaç hafta sonra umutlar tukenmisken beyefendi bizi buldu :)))) hergün başka fakültedesiniz canım çıktı bölümünü anlayana kadar demişti :))) evli cocuklular şu an.. hersey kısmet emin ol yine görürsün.. doğru yerde doğru zamanda pür dikkat ol bakalim:)
Nasıl buldu sizi :) çok güzelmiş ya .
Konuşmaya mi geldi .

Nasıl buldu sizi :) çok güzelmiş ya .
Konuşmaya mi geldi .

Bu arada aynı bölümde imiş o da.. yıllar sonra Okutman olmuş okula dönüp.. arkadaşım da doktora öğrencisi idi.. bölümde karşılaştık arkadaşım tanışmak için yanına gitti ama o çoktan adını biliyordu.. şimdi karı koca hoca oldular o bölümde :)

cuma namazına git :) bayanlar katında cumayı kıldıktan sonra çıkışta bakışırsanız bir baş semalı ve cuman mübarek olsun dersin ;)

Bu arada aynı bölümde imiş o da.. yıllar sonra Okutman olmuş okula dönüp.. arkadaşım da doktora öğrencisi idi.. bölümde karşılaştık arkadaşım tanışmak için yanına gitti ama o çoktan adını biliyordu.. şimdi karı koca hoca oldular o bölümde :)
Cooook sanslilarmis ya .Şimdi mesajlara bakiyodum da hatirladim çocuğun bindiği otobüsü hemen arkadaşıma yazmisim nasıl etkilendiysem :D acaba otobüs guzergahindan bir şey bulabilir miyim ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-05-20-35-00.webp
    Screenshot_2016-11-05-20-35-00.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 119
cuma namazına git :) bayanlar katında cumayı kıldıktan sonra çıkışta bakışırsanız bir baş semalı ve cuman mübarek olsun dersin :KK66:
Çok kalabalık olur :( kampüsün içinde hastane de var . haliyle hasta yakınları filan . çok fazla kalabalık oluyor .

Ay cuma deyince gülesim geldi:))
Bir aralar namazı düzenli kılayım diye alışmaya çalışıyordum, cuma olmuş ben öğlen namazı diye okulun mescidine gideyim dedim gittim ama hep erkek ben saf anlamadım bi de içeri kadar girdim en son dediler cuma var cuma diye nasıl kaçtığımı bilemedim geri heheh rezillik:p
Konuna gelince direk tanışalım mı deme de bir laf at bence gülümseyerek esprili ama abartısız tabi:)

Çocuk anlattığın gibiyse kendi muhafazakâr çevresinden, kapalı bir kızla izdivaç fikri vardır aklında.

Cooook sanslilarmis ya .Şimdi mesajlara bakiyodum da hatirladim çocuğun bindiği otobüsü hemen arkadaşıma yazmisim nasıl etkilendiysem :KK70: acaba otobüs guzergahindan bir şey bulabilir miyim ?

Hahahah
Benden geçti bu işler ama biraz geçmişe donersem:))))
Eve gittiği kesin değildir ama o hat otobüse dikkat et otobüs durağında.. bir daha cuma günü yine binerse sen de bin:)

Dedigim gibi ilk defa hayırlı bir yerde karsilastim olası bi adayla ^^
Genel olarak cumalari kaçırdığıni düşünmüyorum bu haftaya özel bir şeydi bence.
O yüzden haftaya cuma saatinde okulda olur ve bu çok kalabalık bir kitle demek .
Bu noktada sadaka kutusu çok makul bi çözüm :))
ins karsilasirsin hayirlisi ile ya..
sana bir flm tavsiye ediyorum cok hosuna gidecek..
assalqmu alaikum beijing..
cinde cek8lmis alt yazili izle..
tam bir ask filmi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X