- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Cuma olduğundan olmasın.Yaşlarınız birbirine yakın mı ?
Müsait olduğunuz her zaman namazınızı camii de kılın. Okullarda mescit varken çocuk neden camiiye gitti acaba ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma olduğundan olmasın.Yaşlarınız birbirine yakın mı ?
Müsait olduğunuz her zaman namazınızı camii de kılın. Okullarda mescit varken çocuk neden camiiye gitti acaba ?
Cuma'ya yetişememiş ama.Cuma olduğundan olmasın.![]()
ya siz de namazlarınızı kılan birisiymişsinizYa ne bileyim muhafazakâr bi cocuk belli ki .
İlahiyat Fakültesi tarafından geldi .
Gelip konuşurmu ki .
Ben baya mini etek filan giyen biriyim .
ay zaten utandım saçma sapan ikimiz de eğilmis ayakkabı giyiyoruzUla ayakkabını 2 dk geç giyseydin de çocuk ayakkabı giyerken tipini çekeydin ya![]()
AblacıkkkkDeli kız cok tatlısınhaftaya cuma yine dene şansını. olmadi her gun caminin önünde otur dilen
![]()
yaaa ^^ unutmamissin o meseleyiCuma'ya yetişememiş ama.
Konu sahibesinin hoşlandığı başkomiser vardı, ona ne oldu ?
Ben namaz kılan biriyim ama çocuğun profilindeki insanlara göre tekfirciyim . ne bileyim konu tartışmaya girsin istemiyorum ama tarikat ,şeyh , hoca , tasavvuf bu tarz şeylere çok karşıyım .ya siz de namazlarınızı kılan birisiymişsiniz
hani bayram değil seyran değil, günlük öğle namazını kılmaya camiye gitmişsiniz
bu az bir şey değil ki
sonuçta siz ateist o muhafazakar değilmiş
neden olmasın ki?
Nasıl buldu sizi :) çok güzelmiş ya .Arkadaşım ile kampusteyken birini beğenmişti dedim en kalabalık kampüste nasıl buluruz yapma.. dedi yürü.. fakültelerin önünde dilenci gibi beklestik.. bi kaç hafta sonra umutlar tukenmisken beyefendi bizi buldu :)))) hergün başka fakültedesiniz canım çıktı bölümünü anlayana kadar demişti :))) evli cocuklular şu an.. hersey kısmet emin ol yine görürsün.. doğru yerde doğru zamanda pür dikkat ol bakalim:)
Nasıl buldu sizi :) çok güzelmiş ya .
Konuşmaya mi geldi .
Cooook sanslilarmis ya .Şimdi mesajlara bakiyodum da hatirladim çocuğun bindiği otobüsü hemen arkadaşıma yazmisim nasıl etkilendiysemBu arada aynı bölümde imiş o da.. yıllar sonra Okutman olmuş okula dönüp.. arkadaşım da doktora öğrencisi idi.. bölümde karşılaştık arkadaşım tanışmak için yanına gitti ama o çoktan adını biliyordu.. şimdi karı koca hoca oldular o bölümde :)
Çok kalabalık olurcuma namazına git :) bayanlar katında cumayı kıldıktan sonra çıkışta bakışırsanız bir baş semalı ve cuman mübarek olsun dersin![]()
hakkında kısmında nişanlısın ? nişanlınla ilgilen benceÇok kalabalık olurkampüsün içinde hastane de var . haliyle hasta yakınları filan . çok fazla kalabalık oluyor .
Hayır aldatmak istiyorum . tek erkek istemiyorum .hakkında kısmında nişanlısın ? nişanlınla ilgilen bence
Ahahhaha kafa buluyon galiba. Yaani inşallahHayır aldatmak istiyorum . tek erkek istemiyorum .
Kim bilebilir kiAhahhaha kafa buluyon galiba. Yaani inşallah![]()
![]()
Cooook sanslilarmis ya .Şimdi mesajlara bakiyodum da hatirladim çocuğun bindiği otobüsü hemen arkadaşıma yazmisim nasıl etkilendiysemacaba otobüs guzergahindan bir şey bulabilir miyim ?
Baktı da işte ananem umutlanma bu niye camide diye şaşırıp bakmıstir diyor .
Üniversitede itiraf sayfalarına ilan veresim var
Öğle namazında hoslandigim bey bi akşam namazına var misin diye![]()
ins karsilasirsin hayirlisi ile ya..Dedigim gibi ilk defa hayırlı bir yerde karsilastim olası bi adayla ^^
Genel olarak cumalari kaçırdığıni düşünmüyorum bu haftaya özel bir şeydi bence.
O yüzden haftaya cuma saatinde okulda olur ve bu çok kalabalık bir kitle demek .
Bu noktada sadaka kutusu çok makul bi çözüm :))