• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni bulayım ya ^^

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay zaten utandım saçma sapan ikimiz de eğilmis ayakkabı giyiyoruz :KK70: coraplarim saçma sapan desenli. ben onun giymesini bekliyodum buyrun siz de giyin dedi hahahah

Ablacıkkkk :KK200: gidicem cuma günü yine

yaaa ^^ unutmamissin o meseleyi :KK200:o baskomiser salak ya . ben biraz sahiplenen erkek severim sorun çözücü erkek severim bu çok pasif bir şey . Arasam beni rehin aldılar diye geçmiş olsun Defne yapabilecegim bir şey olursa haber ver der. hiç öyle ben bu kızla evlenmek istiyorum bi gidip kurtarayim demez.

Ben namaz kılan biriyim ama çocuğun profilindeki insanlara göre tekfirciyim . ne bileyim konu tartışmaya girsin istemiyorum ama tarikat ,şeyh , hoca , tasavvuf bu tarz şeylere çok karşıyım .
Sort, bikini , mini etek vs. giyerim .
Çok tercih edeceği biri değilim gibi .
zamanla cocuga uyarsin..
sana anlatir nasil giymen gerektigink..
ask insana herseyi yaptirir..

İyi akşamlar .
Bugün günümü güzelleştiren hatirladikca biraz heyecanlandigim bir durum oldu .
Muhtemelen 2 güne etkisi geçer unuturum ama unutmak istemiyorum çünkü ben aşık olabilen biri değilim .
Bugün okuldaydim , çok nadir uğrarım ben okula .
Saat 10 civari bi cocuk yanımdan geçti çok dikkatimi çekti çok yakışıklı değil ama bazı insanlardan farklı bir elektrik alınır ya aynı öyle oldu .
Sonra fakülteye uğra bilmem ne derken ogleden sonra oldu.
Öğle namazını kılmak için camiiye girdim . çok tenhaydi Kampüs zaten .
Camide de alt katta 3 -4 kişi anca vardı .
Kadınlar kısmında bi ben vardım .
Vakit geçmişti çünkü baya tenhaydi .
Namaz bitti aşağıya indim ayakkabıyi giyerken başka bi adam daha giyiyordu dikkat etmedim sonra gayri ihtiyari yüzünü çevirdi .
Bu sabah gördüğüm çocuktu :KK16:
Çıkarken kapıyı filan tuttu centilmenlik yapti ^^.
Farklı yönlere doğru gittik . ama o 2 dakikalık ara ( ayakkabı giydigimiz :KK53:) biraz daha uzun surseydi ben ilk görüşte aşk varmış cidden derdim heralde . ben bu çocuğu bir daha nasıl görürüm ? pek imkan yok değil mi .

Bu arada Cami, namaz filan dedim ortamı anlayın diye lütfen yanlış anlasilmasin . çocukla bir daha karsilasabilecegim tek yer orası . Cafe filan olsa gidip konuşulur da camide önünü kesemem ki baksana tanisalim mi diye .
2 gün bekleyim de etkisi geçsin değil mi :KK43:
Bir daha karşılaşmak zor çünkü di mi :KK43:

Ben ne konusu açayım ? Bakire değilim evlenmeden cinsellik yaşıyorum ve bununla bir sorunum yok .bi nisan attım şu an konuştuğum biri var onlar ve annemler dahil ailem biliyor bekarete bakisimi ve bakire olmadığımı . Ne konu açmami istersin ?

Merhaba Setenay...
Böyle bir konu açtığında senin için gerçekten çok sevindim.

Ama önceki bir konusmamizda bunu yazmıştın 1 hafta falan önceydi.

Önceki yani 1 hafta önce bahsettiğin erkek arkadaşından ayrildin mı?

Ayrılmadan böyle duygular içine girmeni yanlış bulurum çünkü.

Hem bu yeni çocuk için hem eski çocuk için hoş olmaz kanaatimce.

İlişkinı bitirdikten sonra dusunmelisin. Senin şartların belli bunu kabul eder inşallah.

Hep derim çünkü... Biz İnsanız bu hayatta hatalar yapabiliriz. Eğer olursa bu yeni aşık olduğun çocuk senin mükafatın olsun...

Muhtemelen cami bir sonraki karşılaşma durağın olacak. Yolun açık olsun... Gelişmeleri yaz merakta bırakma...

Bence facebook'tan x üniversitesi ilahiyat fakültesi, ya da x üniversitesi ilahiyat formasyon gruplarını aratın. Mutlaka katılmıştır birine, bunun notu var duyurusu var :KK53:

Defne sana ve konularına bayılıyorum niyeyse bi yakın geliyosun bana :)

Ama simdi bu konuda 2 ihtimal var;
1) çocuk kendi etrafında muhafazakar giyime ve yasantıya uygun biriyle evlenmek istiyor olabilir. sevgililik olaylarına karşı bir çocuk olabilir. senin bu iş olmaz yani.

2) çocuk hem mini giyip hem de namaz kılmana cok şaşırır, bu davranışın onun hosuna gider ve bu sekilde bir yakınlık kurabilir. huzur sokağına bağlarsınız gibi yani :D

Ama ben 1.seçeneğin daha olası olduğunu düşünüyorum :)

Bu arada Allah kabul etsin :)

insallah bulursun diyim.ama bu bence kolay kismi:) muhafazakar biriyse aileside oyledir tabi buyuk ihtimal aranizda birseyler olsa bile gelecegi baya sorunlu gecer gibi geliyor eger hayirlisiysa senin icin bulursun umarim degilse hic bulupda uzuntu cekme:)

hıc takma canım kaderde varsa hıc beklenmedık anda yanında bıtıverır kafanı yorma

:KK200:Ayy ne guzel yha bayildim konunuza.. Ben de istiyroummm biriyke karsilasmak ya da kalbimin carpmasini...:KK36:

Merhaba Setenay...

İlişkinı bitirdikten sonra dusunmelisin. Senin şartların belli bunu kabul eder inşallah.

Hep derim çünkü... Biz İnsanız bu hayatta hatalar yapabiliriz. Eğer olursa bu yeni aşık olduğun çocuk senin mükafatın olsun...

Muhtemelen cami bir sonraki karşılaşma durağın olacak. Yolun açık olsun... Gelişmeleri yaz merakta bırakma...
Setenay kim ?

Merhaba Setenay...

Konuştuğum biri var ile ilişkim var farklı şeyler.eski konuları getirme filan hoş şeyler değil.
Konuştuğum çocukla durum şu sekildeydi ya ben bu çocuğu görmeden 1 gün önce netlestirdim .
O çocuğu düşünmeyin siz. He Konuştuğum biri varken de başka birinden hoslanabilirim değil mi zira sevgili farklı bir şey aday farklı bir şey .

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-06-01-22-32.webp
    Screenshot_2016-11-06-01-22-32.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 240
  • Screenshot_2016-11-06-01-21-49.webp
    Screenshot_2016-11-06-01-21-49.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleyen: Moderatör:
Defne sana ve konularına bayılıyorum niyeyse bi yakın geliyosun bana :)

Ama simdi bu konuda 2 ihtimal var;
1) çocuk kendi etrafında muhafazakar giyime ve yasantıya uygun biriyle evlenmek istiyor olabilir. sevgililik olaylarına karşı bir çocuk olabilir. senin bu iş olmaz yani.

2) çocuk hem mini giyip hem de namaz kılmana cok şaşırır, bu davranışın onun hosuna gider ve bu sekilde bir yakınlık kurabilir. huzur sokağına bağlarsınız gibi yani :KK70:

Ama ben 1.seçeneğin daha olası olduğunu düşünüyorum :)

Bu arada Allah kabul etsin :)
Canimmm :KK200::KK200:
Zaten bugün etkisi biraz geçmeye başladı =(
İstemez ya o beni adam zaten ilahiyat Fakültesi tarafından geldi ben güzel sanatlarin oradan . yani ben dark side danim ona göre :halay:
3 günlük hoşlantim kaldı .
Çarşamba veya perşembe bitmiş olur gibi gibi

İyi akşamlar .
Bugün günümü güzelleştiren hatirladikca biraz heyecanlandigim bir durum oldu .
Muhtemelen 2 güne etkisi geçer unuturum ama unutmak istemiyorum çünkü ben aşık olabilen biri değilim .
Bugün okuldaydim , çok nadir uğrarım ben okula .
Saat 10 civari bi cocuk yanımdan geçti çok dikkatimi çekti çok yakışıklı değil ama bazı insanlardan farklı bir elektrik alınır ya aynı öyle oldu .
Sonra fakülteye uğra bilmem ne derken ogleden sonra oldu.
Öğle namazını kılmak için camiiye girdim . çok tenhaydi Kampüs zaten .
Camide de alt katta 3 -4 kişi anca vardı .
Kadınlar kısmında bi ben vardım .
Vakit geçmişti çünkü baya tenhaydi .
Namaz bitti aşağıya indim ayakkabıyi giyerken başka bi adam daha giyiyordu dikkat etmedim sonra gayri ihtiyari yüzünü çevirdi .
Bu sabah gördüğüm çocuktu :KK16:
Çıkarken kapıyı filan tuttu centilmenlik yapti ^^.
Farklı yönlere doğru gittik . ama o 2 dakikalık ara ( ayakkabı giydigimiz :KK53:) biraz daha uzun surseydi ben ilk görüşte aşk varmış cidden derdim heralde . ben bu çocuğu bir daha nasıl görürüm ? pek imkan yok değil mi .

Bu arada Cami, namaz filan dedim ortamı anlayın diye lütfen yanlış anlasilmasin . çocukla bir daha karsilasabilecegim tek yer orası . Cafe filan olsa gidip konuşulur da camide önünü kesemem ki baksana tanisalim mi diye .
2 gün bekleyim de etkisi geçsin değil mi :KK43:
Bir daha karşılaşmak zor çünkü di mi :KK43:

Eşim camiden çıkarken önümü kesip tanışmak istemişti :KK51:

Eşim camiden çıkarken önümü kesip tanışmak istemişti :KK51:
Çünkü senin esin adammıss maşallah .:nazar:
Bu sadece kapı tuttu bi de buyrun siz de ayakkabı giyin mi öyle bi şey dedi tam hatırlamıyorum kelimeleri .
ÇÜNKÜ demek ki hoşlanmadi rezil herif

Ne guzel bi tanisma o oyle ya:21:.
En mubarek yerde.
Ben olsam gelecek hafta yine giderdim orya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X