seni cinsellik için aradım sapıklığım üstümde dedi

Çok üzülecek bir durum değil, böyle insanların var olduğunu biliyoruz.
Hatta sevinmelisiniz erkenden öğrendiniğiniz için ve hatta telefonda söylediği için.

O yoluna gider siz yolunuza.. ''Böyle konular hep beni mi bulacak'' diyorsunuz, diğer patron konusunda o sizi bulmamış siz onu bulmuşsunuz.
Bir diğer konunuzu okumadım, başlığını arkadaş paylaşmış.

Benim inanmam ya da konuyu yalanlamam bana birşey kazandırmaz fakat anlatım tarzınızı, kendinizi ifade tarzınızı bir araya topladığımda inandırıcı olmayan bir durum çıkıyor ortaya.

hanımefendı artık bence bu konuyu atlatın cunku bunu atlatamayan bırı yolda yururken bır sapıkla karsılassa kendısıne tecavuz edılmıs gıbı yıkılır. o erkek sevgılısı ya a gorustugu bayanlar ıle sanal seks yapıyormus bu bellı. ve belkı sızden hoslandıgı ıcın ya da sırf haz yasamak ıcın aramıs sızı. sızın sucunuz yok. herkesın basına gelebılır ama lutfen dunyanın sonu gıbı, tecavuze ugramıs gıbı algılamayın bu olayı. ve unutun. bırıne tutanmak ıstemenız, onun nıyetını anlamamanız bunların hepsı normal. bır daha gorusmezsınız olur bıter. ve o boyle bır erkek dıye hepsı oyle olacak anlamına gelmez. kendısının cıkma teklıfını ya da hatta beraber olma teklıfını kabul etmedım dıye bana dusman olan hatta kotuluk yapmaya calısan sevgılılerım oldu, ama su ankı esım kendısıyle gorusup evınde ılk kez kalacagımda bana soylemeden gıtmıs bır mınder almıs. ben onun yatagında uyumustum o ayrı oda da mınderd. yanı bakın ıyıler de var. unutun ya bu gereksız adamı. ıs egıtım duzgun ınsanı bulabılme bunlara odaklanın kotu seylerı kendınıze hatırlatmak yerıne.

şimdiye kadar ilk kez bir konu için yazıyorum bunu.

bu konu fake ve üye muhtemelen erkek.

Back
X