seni cinsellik için aradım sapıklığım üstümde dedi

erkeklerin %80inin böyle olduğunu düşünüyorum kimi kendine engel olabiliyo kimi olamıyor.. kesinlikle bu hakarete uğrayan insanın suçu değil bu.. suçu olan kadınlar da var ama onlar bu durumu suç olarak değil de başarı ve gurur olarak gören insanlardır.. sen bunu utanç olarak görmüşsün o yüzden pek suçun olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. farklı bir konuya gelelim ki..
ben şöyle düşünüyorum.. ''EĞER HİÇ YANLIŞ İNSANLARLA KARŞILAŞMASAYDIK DOĞRU İNSAN GELDİĞİNDE AYIRAMAZ, TANIYAMAZDIK'' doğru insan seni bir gün bulacaktır..

erkeklerin %80inin böyle olduğunu düşünüyorum kimi kendine engel olabiliyo kimi olamıyor.. kesinlikle bu hakarete uğrayan insanın suçu değil bu.. suçu olan kadınlar da var ama onlar bu durumu suç olarak değil de başarı ve gurur olarak gören insanlardır.. sen bunu utanç olarak görmüşsün o yüzden pek suçun olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. farklı bir konuya gelelim ki..
ben şöyle düşünüyorum.. ''EĞER HİÇ YANLIŞ İNSANLARLA KARŞILAŞMASAYDIK DOĞRU İNSAN GELDİĞİNDE AYIRAMAZ, TANIYAMAZDIK'' doğru insan seni bir gün bulacaktır..

Teşekkür ederim güzel yorumun için.
ben kendimi kötü hissettim acaba benden bir cesaret mi aldıda böyle yaptı diye ama yok güzel güzel konuşuyorduk deemekki amacı baştan belliymiş
inşallah o doğrus kişiyle bende karşılaşabilirim...

yazmak ve rahatlamak istedim ne gibi bir amacım olabilirki
kötü bişey mi yazıyorum ben canımızda mı sıkılmasın :/

kötü birşey yazmıyorsunda
yani gereksiz sen kendinden eminsin deme
aradı tersledi kapattın bitti
bütün konuların bunlar üstüne sanırım çok takılıyorsun böyle şeylere

Sende bir suç yok ama yaşını merak ettim adamın dediğini anlamaman şaşırttı tabi yaşanmışlıklarda insana algılama sağlıyor. Adam şansını denemiş ya tutarsa diye senin duruşun vs.önemli şuan psikolojim bozuk demişsin ruh halin ile herkese potansiyel sevgili gözü ile bakma ( böylesin demiyor yanlış anlama ) kendini toparla.

kötü birşey yazmıyorsunda
yani gereksiz sen kendinden eminsin deme
aradı tersledi kapattın bitti
bütün konuların bunlar üstüne sanırım çok takılıyorsun böyle şeylere

işte sorunum tam olarak bu
istemediğim sevmediğim için belkide kendime çekiyorum
gerçekten c.. csine bile katlanamıyorum bana çok itici geliyor
eşim değil bişeyim değil ben ne konuşacağımki bu adamla bu konuyu
bide gelmiş seni bunun için aradım diyor
bu irençliği benimle nası düşünebilir :(

Sende bir suç yok ama yaşını merak ettim adamın dediğini anlamaman şaşırttı tabi yaşanmışlıklarda insana algılama sağlıyor. Adam şansını denemiş ya tutarsa diye senin duruşun vs.önemli şuan psikolojim bozuk demişsin ruh halin ile herkese potansiyel sevgili gözü ile bakma ( böylesin demiyor yanlış anlama ) kendini toparla.

23 yaşındayım ben söylediğim kısmı anlamamıştım bir arkadaş açıkladı.
sanırım dediğinde haklısın
tutuncak bi dal aryıroum ama karşımdaki yanlış insanmış
toparlanmam lazım gerçekten

Teşekkür ederim güzel yorumun için.
ben kendimi kötü hissettim acaba benden bir cesaret mi aldıda böyle yaptı diye ama yok güzel güzel konuşuyorduk deemekki amacı baştan belliymiş
inşallah o doğrus kişiyle bende karşılaşabilirim...

inşallah tatlım fakat aramayı bırak olurmu boşver hayatını yaşa sonra kendini küçük düşürürsün yoksa hiç bir şekilde arama niyetinde olma işte o zaman biliyorum bunu her teklif edeni kabul etmeye başlarsın en yakın arkadaşım bu nedenle çok yanlış bir evlilik yaptı.. o doğru kişi umarım seni bulur bence sen sevgilisiz günlerinin tadını çıkar gönlünce gez eğlen işini yap.. selamlar:)

simdi konunun samimiyetine bakacak olursam

kizcagiz duygusal bosluktayken bu kadar ucuz ve seviyesiz
bir teklif ve konusma karsisinda yikilir tabiiki
ne umdum ne buldum hesabi

yalniz ben adamin bu kadar "damarlari sertlesti" diyecek kadar
acik ve cekingesiz olmasina sasirdim hicmi saygisi yok
hangi curretle soyleyebildi

23 yaşındayım ben söylediğim kısmı anlamamıştım bir arkadaş açıkladı.
sanırım dediğinde haklısın
tutuncak bi dal aryıroum ama karşımdaki yanlış insanmış
toparlanmam lazım gerçekten

Yaşın ufak değil sen bir dal arıyorsun ama yanlış dala tutunursan hep aynı dallarda gezersin. Çünki belli bir zaman sonra aman diye geçiştiriyorsun bende bişeyler yaşadım yanlışlığını sonradan gördüm buna rahmen yine yanlış yaptım vs. Bu insan ile irtibatını kes yoksa ona niyetim var imajı verirsin. Kafanı topla gez toz arkadaşların ile keyfine bak böyle insanların keyfini kaçırmasına izin verme.

Pis emellerine oratk olmamışsın,canını sıkma.:34:

Ortalık abaza kaynıyor,görüşeceğin insanları iyi seç yeter ki.:34:

Mutluluklar dilerim.:12:

Son düzenleme:
Sen en doğru şeyi yapmışsın canım.
Kafana takma, iğrençlik sende değil karşındaki o erkek müsvettesinde.
Kendilerindeki o şeyi bi kudret olarak görüp bu kadar alelade bir cümle içinde söyleyebiliyorlar.
Ama bir yandan da böylelerine karşılık veren bayanlar da var, zaten onlar yüzünden bayanlarımız böyle tacizlere maruz kalıyor.

Geçenlerde metrobüste bende bi olay yaşadım ilk anda sen gibi kendimi iğrenç hissettim, o bana yaklaştıkça ben başka başka insanların üstüne binildim.Ama en sonunda kendime geldim, niye sessiz kalıyorumki ben dedim.. o yaratığa bakmaya tenezzül bile etmeden "hayvan, sen nereme sürüyosun iğrenç yerlerini" dedim. metrobüste sağolsun helal süt emmiş abilerim vardı da neredeyse linç ediyolardı.Metrobüs şöforu durdurdu metrobüsü indirdi.Bikaç abi de indi onunla ama kaçtı onlardan.

Yani velhasıl kelam bayanlar olarak biz hep böyle sapıklıklara karşı tetikte olmalıyız canım
Sevgiler:54::54::54::54::54::54:

İyi de bunda kendini kötü hissedecek ahlanacak vahlanacak bir durum göremiyorum ben.
Yolda yürürken adamın teki peşine takılıveriyor, sen kuyruk sallamasan da dimdik yürüsende.
Erkekler hep böyle çoğunluğu, 23 yaşındasın bunu bilmen lazım artık.
Zaten adamla bir geçmişin yokmuş, böylelikle tanımış oldun, bir daha görüşmezsin olur biter.
Konu bile yapmaya değmeyecek şeyi, canımı sıktı diye burda paylaşman zaten herkese abes gelmiş

Freud amcanın teorileri taa o zamanlar doğruymuş her geçen gün çıkan haberlerden bunu bir kez daha görüyorum. tabii bunda temasında gizli de olsa cinsellik yatan dizilerde etkili.7/24 bu dizileri izleyen kişiler internet ortamıyla da bütünleşince açık seçik siteler vb. iyice cozutur oldu.bugün girdiğin normal bi sitede hemen şu telefonu ara gibi reklamlara maruz bırakılıyoruz ve bunlar Freud'un dediği gibi bilinçaltını etkiliyor insanın. evet cinsellik ve saldırganlık kontrol altına alınabilir fakat bazı zayıf insanlar bunu başaramıyor bir türlü. artık durum o kadar tehlikeli boyuta gidiyor ki mesela bi çikolata kadın vücudunda satılışa sunuluyor ya da bir parfüm. her şeyde gizliden bi amaç var o da cinsellik teması..

demek açıkca cinsellik için aradım dedi sapıklığın böylesi takdire değer!! açık sözlüymüş arkadaşımız :)) o adamdan olabildiğince uzak dur arkadaşım..

İyi de bunda kendini kötü hissedecek ahlanacak vahlanacak bir durum göremiyorum ben.
Yolda yürürken adamın teki peşine takılıveriyor, sen kuyruk sallamasan da dimdik yürüsende.
Erkekler hep böyle çoğunluğu, 23 yaşındasın bunu bilmen lazım artık.
Zaten adamla bir geçmişin yokmuş, böylelikle tanımış oldun, bir daha görüşmezsin olur biter.
Konu bile yapmaya değmeyecek şeyi, canımı sıktı diye burda paylaşman zaten herkese abes gelmiş

Neden konu bile yapmaya değmesin ki?:53:
Burası herkese açık bir paylaşım platformu, isteyen istediğini paylaşıyor, bu arkadaş neden paylaşmasın:31::31::31:
Ki bu ülkenin kadınlarının çoğunluğunun yaşadığı bi sorunken??

Son düzenleme:
bEN 23 YAŞINDAKİ BİR KADINI "DAMARLARI ÇIKTI" CÜMLESİNDE NEYİN KASTEDİLDİĞİNİ ANLAMAMASINA ŞAŞIRDIM.

Tabi bir de adamın bu bu cümleyi söyleyecek kadar kudurmuş, sapık, pislik olmasına...

Neden konu bile yapmaya değmesin ki?:53:
Burası herkese açık bir paylaşım platformu, isteyen istediğini paylaşıyor, bu arkadaş neden paylaşmasın:31::31::31:
Ki bu ülkenin kadınlarının çoğunluğunun yaşadığı bi sorunken??

Evet burda herkes istediğini paylaşıyor, kimse neden konu açtın kapat demiyor.
Kaldı ki paylaşılsın zaten, benim vurgulamak istediğim konu sahibinin abarttığı kadar bir durum olmadığı.
Bu da benim yorumum, bir sakıncası yoktur umarım sizin için :53:

Back
X