seni cinsellik için aradım sapıklığım üstümde dedi

Evet burda herkes istediğini paylaşıyor, kimse neden konu açtın kapat demiyor.
Kaldı ki paylaşılsın zaten, benim vurgulamak istediğim konu sahibinin abarttığı kadar bir durum olmadığı.
Bu da benim yorumum, bir sakıncası yoktur umarım sizin için :53:

Estağfurullah:1::1::1:
Aynı şeyleri düşünüyoruz:)

neden konu sahıbının yasadıgı durum yadırgandı yada gercekcılıgıne ınanılmadı gercekten anlamadım .

yanı kadın olarak hepımızın basına boyle seyler gelmıstır ,ılk defa boyle bırsey duymus gormus gıbı

yadırganacak bır durum degıl bu .sankı ortalık abazadan yoksun .:53:

adım bası abaza kaynıyor ortalık ,hepımızın basına da gelmıstır benzer durumlar .

konu sahıbını suclamaya hıc gerek yok.sonuc da konu sahıbı duygusal bosluk da

daha masum seyler duymak ısterken ,boyle sevıyesız bır konusma elbette uzmustur .

sonuc da burası herkesın dertlerını paylasmak da ozgur oldugu bır platformdur .

konu sahıbı de ıcını dokmus paylasmıs ,suclayıcı yorumlara gerek yok

neden konu sahıbının yasadıgı durum yadırgandı yada gercekcılıgıne ınanılmadı gercekten anlamadım .

yanı kadın olarak hepımızın basına boyle seyler gelmıstır ,ılk defa boyle bırsey duymus gormus gıbı

yadırganacak bır durum degıl bu .sankı ortalık abazadan yoksun .:53:

adım bası abaza kaynıyor ortalık ,hepımızın basına da gelmıstır benzer durumlar .

konu sahıbını suclamaya hıc gerek yok.sonuc da konu sahıbı duygusal bosluk da

daha masum seyler duymak ısterken ,boyle sevıyesız bır konusma elbette uzmustur .

sonuc da burası herkesın dertlerını paylasmak da ozgur oldugu bır platformdur .

konu sahıbı de ıcını dokmus paylasmıs ,suclayıcı yorumlara gerek yok

Teşekkür ederim.

İyi de bunda kendini kötü hissedecek ahlanacak vahlanacak bir durum göremiyorum ben.
Yolda yürürken adamın teki peşine takılıveriyor, sen kuyruk sallamasan da dimdik yürüsende.
Erkekler hep böyle çoğunluğu, 23 yaşındasın bunu bilmen lazım artık.
Zaten adamla bir geçmişin yokmuş, böylelikle tanımış oldun, bir daha görüşmezsin olur biter.
Konu bile yapmaya değmeyecek şeyi, canımı sıktı diye burda paylaşman zaten herkese abes gelmiş

Üzülmek için ve konu açmak için sözle taciz yerine uygulama da olması gerekiyordu?
insan kendini kötü hissediyor.
ben artık herşey güzel olsun dedikçe herşey saçmalaşıyor
eğer ben sussaydım o adam daha sapıkça şeylerde söyleyebilirdi
ki söylemesine gerek yok niyeti yetti beni kötü hissettirmeye
ben utandım o kendisinden utanmadı yaaa

kadınlar her zaman dikkatli olmalı. adam niyetini belli etmiş ne güzel.yapılacak şey çok net kafandan atacaksın.

damarların belli olması konusuna gelince anlatması çok zor aslında. erkek lügatı işte ne deyimleri var. yanii başlarına bela organlarının damarlarının bile belirginlşecek kadar şey olması durumu :17:

sapıkları üzerinize çeken bir yapınız var galiba. Konularınıza baktım da Patronunuzun sapık sapık resimlerini görmüşsünüz.
Mutlu olmayacağım galiba diye bi konu açıp cinsellikle geliyorlar bana diye yakınmışsınız ve sonuncusu da bu.
Hep mi sizi buluyor diye düşünmeden edemedim
Benim fikrim etrafınızdakilerden çok kendinize dikkat edin. Etrafınızdakileri siz belirliyorsunuz çünkü. İstediğinizin yanınızda İSMEDEDİĞİNİZİN arkanızda olması sizin elinizde..

Bir de esmerkızın bu şekilde yorum yapmasına şaşırdım

bende yoruma sasirdim efek yaptim askinlikla yagurluk duzeltmis sikda olmuss
ancak bi yorumda bunlara sasirdigini yazan arkdasim onceki konuda elini bu kelimerin icinde gectigi yorumda begen butonundan kaldiramdi hay allah yine..:53::53::53::53::53:

Canım nıye uzuluyon kı adam bıldıgın sapık ya damarlarım cıktı demıs yanı kudurdum pıpım ılıskıye hazır dıyo kendınce ole konusunca dahadamı tahrık oluyo nedır haddını bıldır bıdaha aramasın:19:bunlar bole seylerıne cok duskun gozukurler evlenınce karılarıyla beraber olamaz bole tıpler:1:bole cok konusan duskun gozuken tıplerın sorunları vardır cınsel sorunlar altını cızerek soluyorum:51:

ah bır füze olsa da butun sapık ve cinsellik dolu aklı uçkurunda olan toptan erkek müsvettesini uzay boşluguna salsam :47:

nefret ediyorum böyle erkeklerden yaaa

Sen en doğru şeyi yapmışsın canım.
Kafana takma, iğrençlik sende değil karşındaki o erkek müsvettesinde.
Kendilerindeki o şeyi bi kudret olarak görüp bu kadar alelade bir cümle içinde söyleyebiliyorlar.
Ama bir yandan da böylelerine karşılık veren bayanlar da var, zaten onlar yüzünden bayanlarımız böyle tacizlere maruz kalıyor.

Geçenlerde metrobüste bende bi olay yaşadım ilk anda sen gibi kendimi iğrenç hissettim, o bana yaklaştıkça ben başka başka insanların üstüne binildim.Ama en sonunda kendime geldim, niye sessiz kalıyorumki ben dedim.. o yaratığa bakmaya tenezzül bile etmeden "hayvan, sen nereme sürüyosun iğrenç yerlerini" dedim. metrobüste sağolsun helal süt emmiş abilerim vardı da neredeyse linç ediyolardı.Metrobüs şöforu durdurdu metrobüsü indirdi.Bikaç abi de indi onunla ama kaçtı onlardan.

Yani velhasıl kelam bayanlar olarak biz hep böyle sapıklıklara karşı tetikte olmalıyız canım
Sevgiler:54::54::54::54::54::54:

HELAL OLSUN KARDESIM SANA SUSMAYALIM BAYANLAR SUSTUKCA SIRA BIZE GELECEK:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

insan ima eder ya bu kadarında pes diyorum .tebisyesizlik .sen kötü hissetme hemen herkesin başına gelmiş birşeydir bu .salla gitsin .engelle numarasını.

pis herif ya. sen tamamen duygusal bakıyosun anlıyorum canım, arasın seninle özlediği için konuşmak istesin diyosun. ama işte böyle sapıklar az değil yani. hiç yüz verme, telefonları açma bence. senin ne yapıda bi insan olduğunu bilsin. ayağını denk alsınn ay çok sinir oldumm :41:

İşte bizdeki hata ne biliyor musun ?
Öyle bir adamın sana cinsellikle yaklaştığını anladığın an, kibarca değil ! Bak altını çiziyorum.
Tüm kibarlığından arınıp, bir erkek gibi ağzına gelen bütün küfürleri sayarak , ağzına edip öyle kapayacaksın telefonu.
Başka türlü hazmedemezsin sana o yaklaşımını.
Müstahak onlara.

Back
X