seni cinsellik için aradım sapıklığım üstümde dedi

ahahahahahahahhahahahahhahahahah yuhhhhhh artık ya :53: kusura bakmayın sıze gulmedım bı anda sınırlerım bozuldu kesınlıkle bıdaha cevap vermeyın uzmeyın kendınızı sızın bı sucunuz yokkı adam adam dıılmıs hepsı bu:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

yani telefonda geçmiş bi konuşma yüzünden neden kendini iğrenç hisediyosunki..
yanyana değilmişsin karşılık vermemişsin..
bi daha konuşmazsın...

Merhaba bayanlar,
Diğer konumdaki yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim evde net olmadığı içinde sürekli giremiyorum nete. Sağlık nedeniyle işi de bırakmak zorunda kaldım.
En son açtığımda konumda hiç sevilmediğimden ve mutsuzluğumdan bahsetmiştim. Ben geçen sene biriyle görüşüyordum sadece görüşüyorduk yani sevgili falan olmadık.
Bu şahıs kendisi bırakmıştı benimle görüşmeyi.
3 gün önce tekrar aradı ve görüşmek istediğini söyledi bende bu psikolojiyle kabul ettim. Çünkü ona karşı boş olmadım hiç.
Dün akşam aradı yine konuşuyorduk. Bana dediki iyi değilim. Neden diye sordum çok doluyum bugünlerde aklım hep başka yerde dedi. Anlamadığımı söyledim.
Konuyu cinsel muhabbete çekmeye çalıştı damarları bile çıktı sapıklığım üsütümde dedi. ( bunu gerçekten anlamadım)
Psikolojim zaten bozuktu tam bozuldu. Benim suçum günahım ne ? Hiç mutlu olmayacağım galiba ben.
Resmen adam seni cinsellik için aradım dedi bana. Kendimi çok irenç hissediyorum

canını sıkma.demekki sapığın tekiymiş.görüşmemeni tavsiye ederim.o insandan herşey beklenir.istemediğin bi hareketle karşı karşıya kalmamak için asla ve asla görüşme diyorum.

eğer öyle bi amacım olsaydı daha sansasyon yaratacak konular uydurabilirdim
anlattıklarımın hepsini tek tek yaşadım ve çok kötü bir psikoljideyim inanıp inanmamak da yine sizin kararınız

zaten ben yalan söylüyorsun demedim
sende birşey var dedim
acaba duruşunla, tavırlarınlamı çekiyormusun bu tipleri

Gercekten kusura bakmayin
ama ben sizin bir kadin oldugunuzu sanmiyorum.
Bu cumlemi az once inceledigim eski konulariniza
dayanarak kuruyorum.

Patronunun ciplak fotolari,
gorustugun insanlarin senle cinsel yonden ilgilenmeleri,
birde bu konu!!!

yaniliyor olabilirimde...

zaten ben yalan söylüyorsun demedim
sende birşey var dedim
acaba duruşunla, tavırlarınlamı çekiyormusun bu tipleri

bu adam beni tam 1 yıl sonra aradı. bu süre içinde herhangi bir iletişim olmadı beni görmedide. Facebooktan takip etmemişse eğer.
seni özledim şimdi anladım vs bişeyler zırvaladı tabi bende hemen inanacak psikolojideyim :( en azından çok geçmeden gösterdi yüzünü
bide koskaca adam 28 yaşında

Gercekten kusura bakmayin
ama ben sizin bir kadin oldugunuzu sanmiyorum.
Bu cumlemi az once inceledigim eski konulariniza
dayanarak kuruyorum.

Patronunun ciplak fotolari,
gorustugun insanlarin senle cinsel yonden ilgilenmeleri,
birde bu konu!!!

yaniliyor olabilirimde...

haklısınız konularımın böyle olduğunun bende farkındayım ister istemez böyle intibağ uyandırıyor ben olsam bende öyle sanardım
ama işte bende bu durumdan şikayetçiyim :( sürekli böyle bir durumla karşılaşıyorum ve gerçekten irendim yani

sanki piyasada abaza yok da kızı suçluyorsunuz bir de.ben daha geçen hafta bebeğim kucağımda otobüse bindim.bir abaza 25 yaşlarında bir şey arkasına dönüp dönüp bakıyor sonra utanmadan ve korkmadan kalkıp geldi yanıma oturdu.kucağımda bebek var ya,var mı ötesi?Allahtan tam durağım gelmişti de indim kurtuldum.hemcinserimizi suçlamayalım artık bu tip konularda.

Şu forumda hergün bir diğerini aratıyor yemin ederim.

Çüşşler ohalar hoştlar köpekler

hey allahım yaa

hayır insan neden bunu paylaşmak ister ki forumda

akıl almak için desem zaten cevabını verip kapamışsın teli

ne diyelim yani amaç ne

Yadırgamadım başınıza gelenleri, bir çok kadının başına geliyor.

Onları çeken sizin davranışlarınız vs. değil, kendinizi kötü hissetmeyin, sapık dolu ortalık

Duygusal açıdan zayıf bir dönemdesiniz ve yaşadıklarınız sadece sizin başınıza geliyor gibi hissediyorsunuz o kadar. Takmayın, gerekeni yapmışsınız zaten

Back
X