• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni cok özledim

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
içimdeki sesi durduramiyorum. Sadece derdimi anlatmaya geldim. Kimse cevap vermese bile olur.Ben daha o zaman küçüktüm. Büyük annem demişti ki koyde bi kız vardı sevdigiyle evlenmemisti. Anlamamistim biliyor musun onu mustafa. Dalga bile geçmiştim insan nasıl sevdiği ile evlenemez ayrılır diye. He he demiştim gecistirmistim. Ama şimdi biliyorum ki sevdiğin ile evlenmek sana verilen özel armaganlardan bir tanesiymis. Şimdi anlıyorum. Ben seni tanıdığım da ne kadar büyük hissediyordum herseyin üstesinden geliriz diyordum seviyoruz ya birbirimizi. Hastalık meselesi de olmasa başka derdimiz olmaz diyordum.Sonra bi baktım sen yoksun ben yokum biz yokuz. Koskacaman boşluk var. Karşılıklı bi sürü hata var çocukluk var özlem var göz yaşı var. Sonra bi baktım elimde senin yolladığın benim eve gidecek kadar bekleyemerek kargonun köşesinde heyecanla okuduğum mektuplarım var. Başlıyor mektubun bitanesi benim güzel sevgilim seni çok seviyorum , bi tanesi bitiyor hayatım beni hiç bırakma olur mu ? Resimlerimize bakıyorum nasıl da çocuğuz nasıl da masum. Sonra yuzugumu alıyorum. Artık kararmaya donmus ama içinde hala ismin belli. Parmagima takiyorum aldığımız gün hala aklıma 11.10.2008.. nasıl parlakdi o gün. Nasıl benim di . O benim ben senin. Sen hic buyumeyecek misin diye bana aldigin oyuncaklarimi atmaya kiyamadim biliyor musun. Isteyen hic bir coxuga da veremedim.sanki verirsem sana ihanet edicekmisim geliyor.Yemek bilmeyen asyadan'a o Kıyma kavurmasıni ogretmistin. Sana her geldiğinde yapmıştı hani sende sıkilmadan yemistin. Manti ogren bak ben mantiyi cok seviyorum evlendigimizde bol bol isterim demiştin. Simdi o asyadanin mutfakta bilmediği hiç bişey yok. Ama bi ondan bi de mantı yaparken ağlayarak yapıyor. Her ağladığın da daha çok hircinlasiyor daha çok sinirleniyor. Belki de devamli bundan hata yapıyor yaptı. Birilerini tanımaya çalışıyor gerçekten deniyor ama her defasında aynı taşa ayağı takılıyor. O taş sensin be sevgilim.Kimse benim gözüme senin baktigin gibi bakmıyor ki kimse senin gibi gulumsemiyor ki kimse bana nani diye takılmiyor. Kimse senin gibi sevip saralamiyor beni. Kimse ile hayal kuramiyorum. Sen benim olmazimsin.

Okuyan varsa teşekkür ederim. Dedim ya sadece yazmak istediğim için yazdım.

Bunu buraya bırak sonra gulerek okucaksın hepsı gecıcek , her şey cok guzel olucak .

Niye olmuyor bilmiyorum ama olmuyorsa zorlama boşver.
Sana kalan bu hatıralar bir gün bir bir yok olacak.

Uzun zaman olmuş,bitmiyorsa yeniden başlasın.. Çok mu zor? Aşılamayacak şeyler mi girdi araya?

Gecmiyor gecmezde bi bi yurek sizi olarak kalir hayatinda tam unuttum dersin bian bi ses bi koku bi sarki sozu gelir aklina oturup hayallerini kurarsin o varmis gibi sinra 2 damla gozyasi suzulur o yoktur olmayacaktir sanki senide alip gitmisyir yaninda sen sadece bedenen yasarsin ruhun onun yaninda olur zor hemde zor sen kivranirken o belki mutludur bir yanin ondan nefret ederken bir yanin deli gibi asiktir kizarsin beddua edersin hatta ama hemen susarsin basina bisey gelmesin istersin zaman geciyor oyle boyle geciyor hersey anida kaliyor

ulaşamadığın için her zaman sana mükemmel gelecek ama gerçekten mükemmel olsaydı onunla evlenirdiniz.

Bana acı cekmeyi seviyomusunuz gibi geld yanlis anlamayin bende cocukluk askimi boyle seviyordum hic karsilik almadan onu unuturum diye korkuyodum onun icin uzulmeyi sevdigimi farkettim ama cok yanlis . Siz suan evli misiniz ? Bahsettiginiz kisi evli mi ? Merak ettim

Güzel şeyler yaşanılıp,birine zarar vermeden bitince böyle oluyor demek ki..... Benim ki sadece nefret....
çok güzel anlatmışsın ama artık bitmesi gerek sanki:KK42:

Gecmiyor gecmezde bi bi yurek sizi olarak kalir hayatinda tam unuttum dersin bian bi ses bi koku bi sarki sozu gelir aklina oturup hayallerini kurarsin o varmis gibi sinra 2 damla gozyasi suzulur o yoktur olmayacaktir sanki senide alip gitmisyir yaninda sen sadece bedenen yasarsin ruhun onun yaninda olur zor hemde zor sen kivranirken o belki mutludur bir yanin ondan nefret ederken bir yanin deli gibi asiktir kizarsin beddua edersin hatta ama hemen susarsin basina bisey gelmesin istersin zaman geciyor oyle boyle geciyor hersey anida kaliyor
Aynı sınavdan geçenler ne güzel anlıyor yazdıklarımı.teşekkür ederim

Back
X