Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
Sevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
tam cumlenın anlamı ara verelım daha ıyısını bulamazsam sana donerım,ama ya sımdı sen beklıyeceksın zaten hiç hisssim de kalmadı aslında sadece acıma hıssım kaldı
Seni evlenecek kadar sevmiyorum ya da evlenmeyi totom yemiyo daha fazla seni oyalayıp üzmek istemiyorumun Türkçesi arkana bakmadan kaç canım inan bi gün gittiğine çok sevineceksin.