Iyi aksamlar,
Bugün metrodayim oglumla (3 yasina girecek aralikta) sürekli yerden cöp kaldirmak istiyor. Müdahale etmeye calistim, oglum yapma düzgün anlatiyorum olmuyor. Herneyse sonra hic tanimadigim bir yabanci kadin; bana baksana seni döverim heeeee yaramazlik yapma. Ben ŞOK! seni döverimde ne demek oluyor dedim. Cocuguma ben bile seni döverim, yaramaz lafini kullanmazken siz kim oluyorsunuzda böyle konusuyorsunuz dedim. Kadinda demezmi napim yaramaz cocuksa diye. Ay inanin varya tutamadim kendimi agzima geleni söyledim. Hala cok sinirliyim. Yaramaz, seni döverim. Biktimmmmmm bu laflardan. Yaramaz lafini ben kullanmazken yabanci kim oluor ya? Madem hosuna gitmedi in metrodan. Cok doluyum arkadaslar..
1. Biz hickimseyi rahatsiz etmedik. 2. Oglum ne agladi nede bagirdi. Sadece yerdeki cöpü almak istedigi icin ben müdahale etmeye calistim, her anne gibi. Sonra inatlasti ama sadece hareketlerinle yani yerdeki cöpü israrla almak isteyince. Sonra kadinda bunu görünce o laflarla müdahale etti! Bu hic normal degil hanfendi. Elbette metro benim degil inanin o yazdigimida sinirle yazdim. Tabiki kadinda inmeyecek inmesinde. Ama bana müdahale etmesin. Haaaa şöyle bisey var; yavrucugum bencede annen hakli o pis birak diye müdahale etse bile asla bisey demezdim, hoslanmasamda. Ama o laflari beni cok sinir etti. Ben daha cocuguma öyle laflar etmez ve öyle laflardan nefret ederken. Cocuguma öyle seyler söylemeyecegim diye kendi kendimi tembihlerken, elin yabancisi gelmis cocuguma seni döverim yaramazlik yapma diyor. Fazlasiyla anormal.Hepsine tamam, haklısınız da madem hoşuna gitmedi in metrodan ne demek? Metro sizin şahsi malınız mı?
Çocuklardan çoğu zaman ben de rahatsız oluyorum. Müdahale etmiyorum tabi ki ama çocuklarınız da toplum kurallarına uymak, insanları rahatsız etmekten kaçınmak zorunda. Onlar sizin prensleriniz prensesleriniz olabilir ama başkalarını rahatsız etmeye hakkınız yok.
Aynennnnnnn!!!!kesinlikleeee katiliyor ve sizin gibi düsünüyorum.Nasıl sinir oldum ve oluyorum böyle insanlara anlatamam..
Gel benim cocuuum ol yok kaciririm seni sus bakiiim doverim anneni dinle kargalar götürür seni..
Döverim demiş yaa.. ben şaka ile totosuna vurmayayim o döverim desin..
3 yaşında cocuk.. kim bilir neler düşündü..
Sonra çocuk niye korkuyor niye iletişim sorunu yaşıyor niye içe kapanık..
Abuk subuk insanlar laflar çok etkiliyor çocukları..
bi de aklı sıra hayatında ilk ve son kez 1 dakika gördüğü çocuğa terbiye veriyor..
Ben kimsenin çocuğu ile annesini yanında değilse ve izni yoksa konuşmam bile.. konuşurken de 1000 kez tartarim lafımı..
Pesss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?