Ya haklisiniz ama bir anlik sinir iste. Agzima geleni saydim yazdim. Söylediklerim ise; kadinin terbiyesizligini anlatmakti, tabikide yaygara yapmak degildi. Sonra kadin sustu tabi bu tepkiyle karsilasacagini bilemedigi icin.kadın neden metrodan ınsın yahu
senı doverım yaramaz cocuk dedıgınde ben olsam haddınızı bılın derdım cok yuksek bı sesle.
sonrada hıc muhattap olup tartısmaya gırmemelıydın
yanında cocuk var boyle seylere sahıt olması hos degıl
bıde ortamdakı herkes gerılır gerek yok
kadın terbıyesızmıs sen uzulme o uzulsun
Aynenn!! Ay hele her önüme gelenin ne zaman cocuk yapcaksin diye sormasi yokmu? Artik ben ne zaman istersem diyorum susuyorlar. Yeter yahu.Ah bu dışarıda nelere maruz kalıyoruz, resmen şuan yarama tuz bastınız!
Diş hastanesinde çocuklarıma lolipop şeker verdi hemşire, diş hastanesi yahu diş!
Ben yedirsem bana kızarsın küçük bebeğe şeker mi verilir diye.sen kim oluyorsun, ben yediriyor muyum bir sor bakalım de mi.
Amca kızar bak, seni döver, gitme orda böcek var, bak kedi gelir şöyle yapar böyle eder.. Ben de bunlara ayar oluyorum!
Ben çocuklarıma hiç yalan söylemezken millet söylüyor, millet azarlıyor.
Birbirimizin çocuklarına daha doğmadan karışmıyor muyuz millet olarak?
" ne zaman çocuk yapacaksınız, bebek yok mu, korunuyo musunuz, hamile misin"
......
Haklısınız konu sahibi.. Ben artık iyice çirkinleştim dışarıdaki insanlara karşı, kimse benim çocuğumu terbiye etmeye kalkmamalı diye düşünüyorum.
1. Biz hickimseyi rahatsiz etmedik. 2. Oglum ne agladi nede bagirdi. Sadece yerdeki cöpü almak istedigi icin ben müdahale etmeye calistim, her anne gibi. Sonra inatlasti ama sadece hareketlerinle yani yerdeki cöpü israrla almak isteyince. Sonra kadinda bunu görünce o laflarla müdahale etti! Bu hic normal degil hanfendi. Elbette metro benim degil inanin o yazdigimida sinirle yazdim. Tabiki kadinda inmeyecek inmesinde. Ama bana müdahale etmesin. Haaaa şöyle bisey var; yavrucugum bencede annen hakli o pis birak diye müdahale etse bile asla bisey demezdim, hoslanmasamda. Ama o laflari beni cok sinir etti. Ben daha cocuguma öyle laflar etmez ve öyle laflardan nefret ederken. Cocuguma öyle seyler söylemeyecegim diye kendi kendimi tembihlerken, elin yabancisi gelmis cocuguma seni döverim yaramazlik yapma diyor. Fazlasiyla anormal.
Evet takildim. Yaramaz seni döverim dedi. Takildim cünkü bana cok ters kelimeler bunlar. O kadar pedagoglarin seminerlerine katildim; hepside üstüne basa basa, cocuklariniza yaramaz, simarik diye lakab takmayin. Onlari olumsuz yöndd etkiliyor derken ve ben bu kadar dikkat ederken, kadin gelmis seni döverim diyor, farkindamisiniz?Yaramaz lafına mı takıldınız yani şimdi
Buna da katılıyorum kesinlikle!Seni döverim gibi korkutmaları bir yabancının söylemesi çok çirkin bence de. O konuda katılıyorum. Sizin çocuğunuz tam olarak ne yapıyordu bilemem, o yüzden lafım direkt size değil, ama toplu taşıma araçlarında ebeveynlerin de çocuğuna sahip çıkması gerektiğini düşündüğümü de ekleyeyim. Geçen gün vapura bindim, zaten tıklım tıklım. Tam karşımda koskoca çocuk çığlık çığlığa bağırıyor. Ağlamak filan değil, zevk için bağırıyor. Anası babası 1-2 denedi susturamadı. Ben devreye girmek zorunda kaldım kan beynime sıçrayınca. Döverim ederim demedim ama uyardım yani. Sustu ben uyarınca. Annesi babası da bana bir şey diyemedi. Haksız değildim zaten. Kimse kimsenin şımarık çocuğunun gürültüsünü çekmek zorunda değil sonuçta.
Evet haklisiniz ama sizinkisiyle benimkisi ayni degil malesef..Seni döverim gibi korkutmaları bir yabancının söylemesi çok çirkin bence de. O konuda katılıyorum. Sizin çocuğunuz tam olarak ne yapıyordu bilemem, o yüzden lafım direkt size değil, ama toplu taşıma araçlarında ebeveynlerin de çocuğuna sahip çıkması gerektiğini düşündüğümü de ekleyeyim. Geçen gün vapura bindim, zaten tıklım tıklım. Tam karşımda koskoca çocuk çığlık çığlığa bağırıyor. Ağlamak filan değil, zevk için bağırıyor. Anası babası 1-2 denedi susturamadı. Ben devreye girmek zorunda kaldım kan beynime sıçrayınca. Döverim ederim demedim ama uyardım yani. Sustu ben uyarınca. Annesi babası da bana bir şey diyemedi. Haksız değildim zaten. Kimse kimsenin şımarık çocuğunun gürültüsünü çekmek zorunda değil sonuçta.
Kimseninki yaramaz değil de ondan. Herkesinki olağanüstü çocuk, bildiklerinizden değil. :)Arkadaş kk da da kimse çocuğuna bağırmıyorinanılır gibi değil
Arkadaş kk da da kimse çocuğuna bağırmıyorinanılır gibi değil
Benimki derken?Evet haklisiniz ama sizinkisiyle benimkisi ayni degil malesef..
Etrafimda bir çok çocuk görüyorum gayetde anneleri bağırıyor totolarınada vuruyorlar o yüzden ben pek inanmıyorum kimse kusura bakmasın anne babada olsan çocuklara katlanmak kolay birşey değilKimseninki yaramaz değil de ondan. Herkesinki olağanüstü çocuk, bildiklerinizden değil. :)
Kesinlikle başka gezegen olmalıMikemmel kk anneleriVe prems ve piremsesleri...
Hayatımda en nefret ettiğim kelimelerden biridir şımarık kelimesi. Babası bazen söylediğinde hemen uyarırırım onu. Şımarık bence çok aşağılayıcı bir kelime insanı. O an huysuz olabilir çocuk bunalmış olabilir veya duygularını kontrol edemeyebilir aşırılık yapabilir. Bu durum bizde de olmuyor mu? Çok sevindiğimizde çoğu zaman saçmalamıyor muyuz veya çok üzüldüğümüzde? Bunu hoş görmeyip çocuğa ıyyyy diye bakan gözleri de hiç anlayamam. Çünkü onlar o anneyi anlayamaz. Madem anneden anlayış bekler bu millet, karşılıklı anlayış herşeyi çözer mantığıyla bakılsa hayat daha kolay olur. Karşısında çılgınca bağıran tepinen bir çocuk sizin rahat kafanızı rahatsız ediyorsa bilin ki anneyi sizden kat kat daha fazla rahatsız ediyor ve sizin müdahaleniz - bakışlarınız da buna dahil - anneyi daha çok telaşlandırıyor. Farkında olmanızı ümit ederim.Evet takildim. Yaramaz seni döverim dedi. Takildim cünkü bana cok ters kelimeler bunlar. O kadar pedagoglarin seminerlerine katildim; hepside üstüne basa basa, cocuklariniza yaramaz, simarik diye lakab takmayin. Onlari olumsuz yöndd etkiliyor derken ve ben bu kadar dikkat ederken, kadin gelmis seni döverim diyor, farkindamisiniz?
Hic öyle düsünmüyorum. Herseyi anliyor biliyorlar. Dogduklari andan itibaren algilama duygulari gelisiyor. Ben oglumdan cok memnunum, beni dinler, ve asla asiri derecr üzmüslügüde yoktur. Uysal bir cocuk cok sükür. Ama her cocugun inatlasma, dinlememe anlari oluyor. Bizdede olmuyormu? Oluyor. Dövecegi icin demedi biliyorum elbette. Yok bide dövseydi! Ve bu konuda size katilmiyorum her cocuk birey degilse bile onlara birey gibi davranlmalidir.Zaten dövecek değil heralde dursun diye demiştirbazen bende çildırıyorum deli gibi bağıran her gördüğünü isteyen olmayınca ağlayan çocukları görünce böyle bir çocuğa nasıl birey gibi davranıcaksın ne susdan anliyor ne durdan
Aynen kesinlikle öyle.. cok mutluyum benim gibi düsünen annelerinde varolmasina..Hayatımda en nefret ettiğim kelimelerden biridir şımarık kelimesi. Babası bazen söylediğinde hemen uyarırırım onu. Şımarık bence çok aşağılayıcı bir kelime insanı. O an huysuz olabilir çocuk bunalmış olabilir veya duygularını kontrol edemeyebilir aşırılık yapabilir. Bu durum bizde de olmuyor mu? Çok sevindiğimizde çoğu zaman saçmalamıyor muyuz veya çok üzüldüğümüzde? Bunu hoş görmeyip çocuğa ıyyyy diye bakan gözleri de hiç anlayamam. Çünkü onlar o anneyi anlayamaz. Madem anneden anlayış bekler bu millet, karşılıklı anlayış herşeyi çözer mantığıyla bakılsa hayat daha kolay olur. Karşısında çılgınca bağıran tepinen bir çocuk sizin rahat kafanızı rahatsız ediyorsa bilin ki anneyi sizden kat kat daha fazla rahatsız ediyor ve sizin müdahaleniz - bakışlarınız da buna dahil - anneyi daha çok telaşlandırıyor. Farkında olmanızı ümit ederim.
Valla hiç sanmıyorum yakınım birinin çocuğu var çocuk bağıriyor ağlıyor kendini yırtıyor ama annesi sohbet muhabbette hiç duymuyor bile bir çok annenin umrunda değilHayatımda en nefret ettiğim kelimelerden biridir şımarık kelimesi. Babası bazen söylediğinde hemen uyarırırım onu. Şımarık bence çok aşağılayıcı bir kelime insanı. O an huysuz olabilir çocuk bunalmış olabilir veya duygularını kontrol edemeyebilir aşırılık yapabilir. Bu durum bizde de olmuyor mu? Çok sevindiğimizde çoğu zaman saçmalamıyor muyuz veya çok üzüldüğümüzde? Bunu hoş görmeyip çocuğa ıyyyy diye bakan gözleri de hiç anlayamam. Çünkü onlar o anneyi anlayamaz. Madem anneden anlayış bekler bu millet, karşılıklı anlayış herşeyi çözer mantığıyla bakılsa hayat daha kolay olur. Karşısında çılgınca bağıran tepinen bir çocuk sizin rahat kafanızı rahatsız ediyorsa bilin ki anneyi sizden kat kat daha fazla rahatsız ediyor ve sizin müdahaleniz - bakışlarınız da buna dahil - anneyi daha çok telaşlandırıyor. Farkında olmanızı ümit ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?