Iyi aksamlar,
Bugün metrodayim oglumla (3 yasina girecek aralikta) sürekli yerden cöp kaldirmak istiyor. Müdahale etmeye calistim, oglum yapma düzgün anlatiyorum olmuyor. Herneyse sonra hic tanimadigim bir yabanci kadin; bana baksana seni döverim heeeee yaramazlik yapma. Ben ŞOK! seni döverimde ne demek oluyor dedim. Cocuguma ben bile seni döverim, yaramaz lafini kullanmazken siz kim oluyorsunuzda böyle konusuyorsunuz dedim. Kadinda demezmi napim yaramaz cocuksa diye. Ay inanin varya tutamadim kendimi agzima geleni söyledim. Hala cok sinirliyim. Yaramaz, seni döverim. Biktimmmmmm bu laflardan. Yaramaz lafini ben kullanmazken yabanci kim oluor ya? Madem hosuna gitmedi in metrodan. Cok doluyum arkadaslar..
Ne yazık ki birtek bizim ülkemizde çocuklara yönelik psikolojik şiddet uygulama tekniği ile çocuk yetiştirliyor.
Ve bu saçma cahilce çözüm çocuklarda bilinç altında büyük travmalara sebep oluyor. İleri de o çocuk bu psikolojik korkutma tekniği sebebiyle ya Korkak ya özgüven eksikliği ya sapık ya karaktersiz alkol ve uyuşturucu eğilimli biri olup toplumda yerini alıyor.
Sonra ya katil ya sapık ya hırsız yada bağımlı oluyor.
Ama annelerine sorsanız "bu çocuk neden böyle oldu oysa el üstünde tuttuk hep" der.
İşte o psikolojik şiddet içeren bir kaç korkutma tekniği sözleri.
- Seni döverim
- Seni polise veririm
- Bak bu abla iğne yapıyormuş uslu dur yoksa sana iğne yapar
- Yemek yemezsen seni köpeğe veririm seni ham yapar yer
- Elimi tut yoksa kedi gelir seni cırmalar
- Aa bak asker "Asker abisi bu yaramazlık yaparsa al bunu götür"
- Seni tuvalete kitlerim
- Uyumazsan gelip seni öcü alır götürür
- Çişini söylemezsen senin pipini keserim
- Iyy dondurmanın için de solcan var eeh kaka o yenmez
- O çikolatanın içinde fare varmış
- Bak şu adam var ya yaramaz çocukları alıp kaçırıyormuş