- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
Belki etraftaki anne davranış yapısından ciddi anlamda rahatsızlık duyduğumuz için derdimizi böyle konularda anlatıyoruzdur biz de.
Ben anneleri anlıyorum ya da anlamaya çalışıyorum en azından. Annelerin de rahatsız olan tarafı anlamalarını temenni ediyorum.
Rahatsızlık veren çocuğuna "ay ne yaparsa yapsın" diyenlerin sizi anlamasini dilerim.. İnanın çoğu anne böyle değil.. ama var da böyleleri.. özgüveni saygısız olmak zanneden..
Ve
Annenin çaresiz kaldığı olaylarda da insanlarin anneyi ve çocuğu incitmemelerini de dilerim..
hayatınızda ilk kez gördüğünüz kendini yere atan çocuğun annesi kaka olmasın hemen.. varsa lafları anneye söylensin çocuğa değil..
Annelerin de o kadar haksızlığa uğradıkları oluyor ki tahmin bile edemezsiniz.. akrabalar bi yandan çevre bi yandan..
4 yaşında kızım yapısı gereği sakin bir çocuk.. bir gün otobüste pat diye bağıra bağıra "arkadaşım eş arkadaşım şek" diye bagirdi.. şoka girdim.. anneciiiim deneme kalmadı ne saygisizligi simarikligi kaldı ne benim sorumsuz anneligim cikcikcik lar oflar havada ucustu.. yaw deli misiniz diyesim geldi.. bi durun allahaskina.. otobüs yansa bu kadar çabuk tepki veremezlerdi eminim..
tahammül etmek zorunda değiller tamam ama bu kadar da kotucul olmasın toplum..