Seni farkında olmadan aldatmış/ aldatıyor olabilirim.!!!

sevglm

Işık & Güneş
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
913
101
53
Bu nasıl bir cümledir acaba?
Bana bunu erkek arkadaşım söyledi Ona güvenmediğimi söyledim çünkü benden öncekilerin hemen hemen çoğunu aldatmış. Bana bunu söyledikten sonra güvensizlik sorunu başladı bende
Seviyorum hemde çok ama engel olamıyorum kuşkulara, hep dua ediyorum aklıma vesveseler gelmesin diye

Senden öncekileri aldattiysa büyük bir ihtimal senide aldatabilir.. Böyle birisine bastan nasil güvendin anlayamadim :Q

Adamceğiz içinde tutamamış itiraf etmiş.

bu cümleyi kurduysa öncelikle tepkini ölçmek istemiştir ve aldatmanın yolunu açmıştır gibi geliyo banaaa :S

Senden öncekileri aldattiysa büyük bir ihtimal senide aldatabilir.. Böyle birisine bastan nasil güvendin anlayamadim :Q

Sinirlenince ağzımdan çıkabiliyor böyle cümleler dedi.. Ben ona güvendim çünkü bir bebek gibi değer kıymet verdi bana ve ilişkimize, çok üzerime titredi, hep düzeltme yolundaydı; çabaladı uğraştı bizim için, ailesiyle içli dışlı yaptı beni ( ilk kez oluyormuş böylesi)....

Ve güvenmemiyorum dedim diye 'hakkımı helal etmiyorum, mahşerde de iki elim yakanda dedi. Niye hayatıma bu kadar çok girdin o zaman' dedi.

Ah yazık bir de acındırır gibi söylemiş sanki bu bir mazeret, bu bir hastalık!
Kendine inceden inceye yol da yapmış, oh ne ala

Eskiden birlikte çalışırdık ve biliyorum o ortamın nasıl dallas olduğunu O yüzden tedirginim.
Kendisi çok iyi niyetli, yumuşak kalpli merhametli, herkesle arası iyi olan biri olduğundan karşı tarafın farklı anlamaması için hiç bir neden yok. Bir gülümsemesi var güneş güneş

Cümleyi okuduğumda ilk tepkim gülümsemek oldu. Afedersiniz ama bundan daha açık bir itiraf olmaz herhalde. Ama dürüstmüş yinede :)

hazırlıklı ol tatlım ,bu cümlenin sonu; ben erkeğim benim bazı ihtiyaçlarım var diye devam eder.

Adamceğiz içinde tutamamış itiraf etmiş.

Evet hiç değilse açıkca söylüyor. Allahım bu nedir yaa. Zaten bi kere arkadaşımız güvenemediğimi ona söyledim diyor.
Bi kere adam kendine güvenemediği için, sana seni aldatmış veya aldatıyor olabilirim demiş.

İtiraf etmiş işte, daha ne yapmasını istiyorsun. O seni kayıp etti zaten.

Farkında olmadan mı?
Vah vah yazık olmuş..

Hemen hemen herkesi aldattım dedi=güvenimi yitirdi

Farkında olmadan seni aldatmış/ aldatıyor olabilirim dedi=aldattı

Allah'tan belamı istiyorum galiba, daha neyi anlamıyorsam

Bana karşı davranışları aklıma geliyor, kabullenmeyi kabul etmek zoruma gidiyor, Kandırıldım mı ben, inanamıyorum

Farkında olmadan mı?
Vah vah yazık olmuş..

Gerçekten ilk kez duyuyorum. Örnek vermek gerekirse: eski sevgilim aramış beni, konuştuk biraz gibi mi? Yada biri bana yakın davranıyor ama ben ona o gözle bakmıyorum fakat iyiyiz.

insanoğlu degısırde degısmezde bılınmez ama aldatır yada aldatmaz dıyerek yprum yapamam. huylu huyundan vazgecermı...

o öyle dediğinde aslında şunu demen gerekiyordu ironi bir şekilde:

biliyormusun.. Bende aslında bunu seninle konuşmak istiyordum, sen benden önce davrandın.
Bende seni aldatıyor olabileceğimi düşünüyordum, meğersem sende bunu düşünüyormuşsun.
Seni oyalıyormuyum acaba diye düşünüyordum gibi.
yani bombanın pimini çekip, ona uzatsaydın. Bu şekilde, o sana bombayı uzatıp, elinde patlamış anladınmı.
Biraz politik olmayı öğreneceğiz biz hanımlar. benimde hiç berecemedğim şey!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…